به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز، باطن هنر چیست؟ آیا هنر توان بیان حقیقت را دارد؟ آیا درون مایه های انسان با زبان هنر بیان می شود؟ یا تمنایی برای احوالات و خواطر انسانی هست؟
گرافیک شاخه ای از هنر است، که واگویه های درونی را به نمایش و ترسیم می نهد، هفته گرافیک فرصتی برای تامل هر چند کوتاه برای پرداختن به این هنر است، که باید به آن به صورت ویژه پرداخت و کسانی را که در آن استعداد دارند تربیت و هدایت کرد.
از این رو به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان البرز، استاد عباس مشهدیزاده به مناسبت هفته گرافیک با حضور در کارگاه آموزشی که عصر روز گذشته ( ۵ اردیبهشت) برگزار شد، گفت: گرافيك به معناي ترسيم و نگارش است و در واقع گراف به معناي خط است و حتي يك تار مو يك گراف به شمار ميآيد.
به گفته وی، گرافيك قديم يا سنتي شامل خطاطي، نقاشي و كندهكاري است كه بيشترين شكل آن در آرايش كتابها دیده میشود.
مشهدی زاده، خاطر نشان کرد: گرافيك به نوعی در زندگي همه انسانها جريان دارد و ايرانيان در اين زمينه دانشهاي فراواني داشتهاند.
این هنرمند مجسمهساز در پایان تصریح کرد: در ايران نيز در دوره قاجار و در زمان سلطنت ناصرالدينشاه با ساخت مدرسه دارالفنون، گرافيك توانست شكل ويژهاي به خود بگيرد و به شناساندن جهاني نو از هنر بپردازد.
پایان پیام/
نظر شما