۴۷ درصد پست های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی خالی است

خبرگزاری شبستان: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه در حال حاضر تنها مشکل خانه های بهداشت استان، کمبود نیروی انسانی است، گفت: ۴۷ درصد پست های واحدهای بهداشتی درمانی دانشگاه های علوم پزشکی خالی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، کامبیز مهدی زاده امروز (6 اردیبهشت) در همایش بزرگداشت هفته سلامت که با حضور مسئولان در سالن شهید رحیمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد، با بیان اینکه "عزم ملی برای دسترسی عادلانه به خدمات سلامت" شعار هفته سلامت امسال کشور است، افزود: امید است که با کمک مسئولان این مهم تحقق پیدا کند.

 

وی با اشاره به اینکه شعار روز جهانی بهداشت نیز" ایمنی غذا از مرزعه تا سفره" است، اظهارداشت: پرداختن به این موضوع یکی از دغدغه های نظام سلامت در سطح جهان است.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: سال گذشته دولت تمام تلاش خود را برای ارائه خدمات بهتر در حوزه سلامت به مردم بکار گرفت و در این راستا به تمامی مردم در تمامی بخش ها، حتی در دورافتاده ترین نقاط کشور نیز، خدمات رسانی مطلوب صورت گرفت.

 

وی با بیان اینکه در سال گذشته تعداد خانه های بهداشت استان به حجم قابل توجهی افزایش یافت، تصریح کرد: سال 92، 335 خانه بهداشت در استان وجود داشت که این تعداد در سال گذشته به 344 باب خانه بهداشت مصوب رسید و دسترسی مردم به خدمات بهداشتی درمانی را آسان تر کرد.

 

کمبود نیروی انسانی؛ تنها مشکل خانه های بهداشت استان

مهدی زاده گفت: در حال حاضر تنها مشکل خانه های بهداشت استان، کمبود نیروی انسانی است.

 

وی با اشاره به اینکه تعداد مراکز بهداشتی درمانی روستایی استان از 47 باب در سال 92 به 51 مرکز در سال گذشته رسید، خاطرنشان کرد: همچنین تعداد پایگاههای بهداشت شهری از 48 به 51 و روستایی از 3 به 5 افزایش یافته است.

 

رئیس مرکز بهداشت خراسان جنوبی تصریح کرد: مراکز بهداشتی درمانی روزانه استان نیز در سال 93 از 20 به 21 و شبانه از 4 به 10 مرکز افزایش یافت.

 

50 درصد مراکز بهداشتی درمانی استان مجهز به آمبولانس هستند

وی با بیان اینکه در حال حاضر 50 درصد مراکز بهداشتی درمانی استان دارای آمبولانس هستند، افزود: متوسط پزشک برای هر مرکز بهداشتی درمانی در استان 1.58 نفر است.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند شروع راه اندازی سامانه جامع مدیریت بازرسی بهداشت حرفه ای در سطح شهرستان، خرید تجهیزات جدید برای 90 درصد خانه های بهداشتی، تعمیر و مرمت 55 درصد مراکز و خانه های بهداشت، افزایش سه برابری تهیه و توزیع مکمل های دارویی در خانه های بهداشت به صورت رایگان، شروع مراحل اجرای طرح نظام سلامت در حاشیه شهر، واگذاری 77 داروخانه به بخش خصوصی تا پایان 93 و اعزام 62 پزشک به مناطق محروم نهبندان برای ارائه خدمات به نیازمندان را از جمله اقدامات انجام شده در این معاونت در سال گذشته ذکر کرد.

 

مهدی زاده به بخشی از مشکلات حال حاضر بخش بهداشت و درمان استان اشاره کرد و گفت: 47 درصد پست های واحدهای بهداشتی درمانی دانشگاه های علوم پزشکی خالی است که امید می رود مجوزهای استخدامی در این خصوص صادر شود تا مشکلات این حوزه نیز کاهش یابد.

 

وی گفت: هم اکنون از 81 مرکز بهداشت شهری، 17 مرکز دارای ساختمان با قدمت بیش از 25 سال و از 319 خانه بهداشت روستایی نیز 43 باب دارای قدمت بالای 25 سال هستند.

 

در این مراسم از تعدادی از فعالان بخش بهداشت و درمان استان تجلیل شد.

 

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 453791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha