دکتر سهیل سیروس بخت، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با تاکید بر اینکه سفره سلامت و الگوی غذای ایرانی و اسلامی باید بین مردم نهادینه شود، گفت: ترویج و اشاعه فرهنگ سلامت در بین شهروندان امری ضروری است و وزارت بهداشت هم در این راستا شعار «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره» را مطرح کرد.
وی پزشک خانواده را تحولی نو در نظام سلامت دانست و افزود: داشتن پزشک خانواده در کاهش هزینه موثر بوده و فرد بایستی به پزشک خود مراجعه کند.
دکتر سیروس بخت با بیان اینکه فرد دارای دکترای عمومی پزشکی به عنوان لیدر و برای جمعیت مشخصی در طرح پزشک خانواده شروع به کار می کند، خاطرنشان کرد: پزشک خانواده مسئول سلامت( اعم از بهداشتی و درمانی) افراد آن منطقه است.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان لنگرود با تاکید بر اینکه فاز اول این برنامه در روستاها انجام شد، تصریح کرد: فاز دوم طرح پزشک خانواده نیزدر روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت در حال برگزاری است.
دکتر سیروس بخت ادامه داد: شهرهای کومله، اطاقور، شلمان، چاف و جمخاله از جمله مناطقی است که طرح پزشک خانواده درآنها انجام می شود.
وی تشکیل پرونده های سلامت را قدم اول در طرح پزشک خانواده دانست و اذعان کرد: پرونده الکترونیکی بیماران هم گام بعدی این طرح است تا پرونده سلامت فرد در هر نقطه ای در اختیار پزشک قرار گیرد.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان لنگرود با بیان اینکه 11 مرکز بهداشتی و درمانی در لنگرود قرار دارد، تصریح کرد: 3 مرکز بهداشتی درمانی شهری روستایی و یک مرکز بهداشتی درمانی شهری در لنگرود فعالیت می کند.
گفتنی است، 45 مرکز بهداشت نیز در شهرستان لنگرود فعال است.
پایان پیامl
نظر شما