به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه خراسان، حجت الاسلام عزيزي، دبير ستاد تفسير اين حوزه در اين نشست پيرامون فعاليت هاي قرآني ستاد تفسير و اهداف برگزاري جلسات قرآن پژوهي توضيحاتي داد و اظهار داشت: اين جلسات به منظور ارتقاء سطح علمي اساتيد تفسير، بهرهگيري از تجربيات اساتيد در زمينه تدريس قرآن در پايه هاي مختلف و تقويت و انسجام و يكسان سازي روشهاي تدريس اساتيد قرآني به صورت متناوب برگزار مي شود.
وي در ادامه به تبيين طرح جامع قرآني حوزه علميه خراسان و نحوة اجراي دروس قرآن پايه هاي 1تا4 پرداخت.
در ادامه اين نشست، حجت الاسلام دكترعلي خياط، استاد حوزه و دانشگاه به نكاتي پيرامون «تاثير مهارت هاي نحوي بلاغي درفهم قرآن» پرداخت و ابراز داشت: علوم ادبي و بلاغي، قرآني هستند و در گذشته كتاب هايي درباره اعجاز قرآن بوده كه رويكرد بلاغي دارند.
وي با بيان اينكه قرآن زبان خاص دارد و تمام الفاظ آن حساب شده است، گفت: تفسير بلاغي مسئله محور، جز ئي نگر و آزمون پذير است و مورد قبول ديگران واقع ميشود و ميتواند پايه اي باشد كه از اين رهگذر نكات و حقايق قران را به ديگران برسانيم.
حجت الاسلام دكترعلي خياط در پايان به تعدادي از كتاب هاي تفسيري با رويكرد بلاغي مانند: دلائل الاعجاز عبدالقاهر جرجاني، كشاف زمخشري، مجاز القرآن ابو عبيده، نظم القران جاحظ و... و چند نكته بلاغي درباره سوره كوثر اشاره كرد.
پایان پیام/
نظر شما