دیپلماسی قهرمانانه مسابقات قرآن ایران در مقابل مصر

خبرگزاری شبستان: نیکدستی گفت: علیرغم دعوت نکردن کشور مصر از قاریان ایرانی شایسته است با اخلاق مداری نمایندگان این کشور را به مسابقات بین المللی قرآن ایران دعوت کنیم.

دکتر مسعود نیکدستی،قاری بین المللی قرآن با اشاره به جایگاه مسابقات بین المللی قرآن در عرصه داخلی و بین المللی به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: قرآن کریم از جمله ارکانی است که در امت اسلامی هیچ اختلافی درش نیست حتی دشمنان تلاش کرده اند که اینطور نشان دهند برخی از مذاهب در قرآن کریم تغییر وارد کرده اند که این حرف گزافی است.

 

وی افزود:  قرآن مهمترین دلیل اتحاد امت اسلامی است و مهمترین محوری است که می توان دور آن جمع شد و منافع متعددی را برای جامعه مسلمین به ارمغان آورد از این رو مسابقات بین المللی قرآن همچون کنگره عظیم حج نخبگان قرآنی سراسر جهان اسلام را حول کتاب الهی جمع می کند و افراد از فرهنگ های مختلف با بزرگترین رویداد قرآنی جهان اسلام آشنا شده و تبادل تجربیات می کنند و آنها را به اشتراک می گذارند.

 

نیکدستی تصریح کرد:  مسابقات بین المللی قرآن در داخل دارای تاثیرات فراوانی است بر همین اساس این همایش بزرگ فرصتی است تا چهره های قرآنی بیش از گذشته توانمندی های خود را عرضه کنند و جوانان در این رقابت ها دیده شوند و انگیزه ای است تا رشد و ارتقای خود را در زمینه های مختلف قرآنی به کار گیرند.

 

وی عنوان کرد: از طرفی مسابقات قرآن کمک به ارتقای فرهنگ قرآنی در بین اقشار مختلف جامعه می کند. همانطور که مقام معظم رهبری در دیدار با جامعه قرآنی تاکید داشتند ستاره پروری در هر فرهنگ می تواند موجب اعتلا و گسترش آن شود.

 

نیکدستی با اشاره به تأثیر حضور مسئولان در مسابقات بین المللی قرآن عنوان کرد: حضور مسئولان و دولتمردان در صحن مسابقات بین المللی قرآن بسیار کمک کننده و موجب ایجاد انگیزه برای شرکت کنندگان می شود اما بحث فرهنگی و بخصوص قرآنی در کشور ما که سیاستگذاری آن بر عهده دولتمردان و یا نمایندگان مجلس است نیاز به یک وحدت رویه، همدلی و همزبانی در برنامه های فرهنگی کشور دارد.

 

وی افزود:  مسئولان با اعتقاد معنوی به بحث قرآنی جدای از آمار و ارقام می تواننددر غنی سازی فرهنگ قرآنی کشور مؤثر باشند لذا اعتقاد مسئولان به بحث های فرهنگی و قرآنی بسیار مهم است.

 

قاری بین المللی قرآن تصریح کرد: همانطور که می دانید من نماینده جمهوری اسلامی در بیست و هفتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن ایران بودم و بدون شک سطح فنی مسابقات کشوری جمهوری اسلامی ایران با هیچ مسابقه قرآنی در جهان اسلام قابل مقایسه نیست، این در حالی است که برخی از حافظان و قاریان کشورهای مالزی، مصر، بنگلادش که در مسابقات قرآن ایران شرکت می کنند از سطح قابل قبولی برخوردارند.

 

وی افزود:  متاسفانه باخبر شدیم مسئولان برگزارکننده مسابقات بین المللی قرآن مصر از ایران، ترکیه و قطر برای شرکت در این رقابت ها دعوت نکردند و تحت تاثیر افکار دشمنان این کشورها را حامی تروریست خواندند.

 

نیکدستی عنوان کرد: به نظر من مسئولان سازمان اوقاف و امور خیریه به عنوان پرچمدار قرآن جهان اسلام و برگزارکننده این رقابت های قرآنی شایسته است از این فرصت استفاده کرده و علیرغم دعوت نکردن کشور مصر از قاریان ایرانی با اخلاق مداری آنها را به این رقابت ها دعوت کنند تا تاثیر بسزایی داشته باشند.

 

وی خاطرنشان کرد:  شایسته است رسانه ها در انعکاس برنامه های قرآنی اهتمام بیشتری داشته باشند و فقط در زمان مسابقات به این موضوعات نپردازند؛ خوب است که مسابقات کشوری و استانی قرآن کریم که پایه ریز رقابت های بین المللی قرآن است مورد توجه قرار گیرد و در بحث های رسانه ای به آن توجه شود تا این مسابقات جلوه بهتر داشته باشد و جوانان انگیزه بیشتر برای حضور در این رقابت ها پیدا کنند.

 

پایان پیام/

کد خبر 453098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha