همکاری مدارس با کتابخانه ها به افزایش سرانه مطالعه در جامعه می انجامد

مسئول کتابخانه یادگار امام شهر محمدیه گفت: همکاری مدارس با کتابخانه ها عاملی موثر در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی و در نتیجه افزایش سرانه مطالعه در جامعه است.

رمضان حیدری، مسئول کتابخانه یادگار امام شهر محمدیه به خبرنگار شبستان در قزوین گفت: این تعامل و همکاری از جنبه های گوناگونی قابل بررسی است که برگزاری مراسم فرهنگی مذهبی مدارس در سالن اجتماعات کتابخانه ها و اجرای برنامه های بازدید دانش آموزان از کتابخانه از مهم ترین راهکارهای توسعه این ارتباطات است.


وی اظهار داشت: برگزاری جشن ها و مراسم فارغ التحصیلی مدارس در کتابخانه و برپایی جلسات مختلف سخنرانی و برنامه های فرهنگی در سالن اجتماعات کتابخانه ها، احساس نزدیکی و صمیمیت دانش آموزان با کتابخانه را افزایش داده و در نهایت منجر به ارتقای فرهنگ مطالعه می شود.


حیدری تصریح کرد: کتابخانه هایی که از امکانات و شرایط لازم برای برگزاری مراسم، جشن های تحصیلی و همایش های اجتماعی برخوردار هستند از همکاری هر چه بیشتر با اولیای مدارس و دانش آموزان استقبال کرده و برنامه ریزی هایی برای افزایش این تعاملات خواهند داشت.


مسئول کتابخانه یادگار امام شهر محمدیه تصریح کرد: نوجوانان و جوانان، آینده سازان علم و فرهنگ کشور هستند که باید برای افزایش مهارت های تخصصی و اطلاعات علمی آن ها سرمایه گذاری کرد.


وی با اشاره به برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانش اموزان مقطع ابتدایی در سالن اجتماعات کتابخانه یادگار امام، اضافه کرد: همزمان با فرارسیدن ماه های پایانی سال تحصیلی، جشن فارغ التحصیلی دانش آموزان برخی مدارس محمدیه طی چند نوبت در این کتابخانه برگزار شد.


حیدری خاطرنشان کرد: مراسم مذکور به پیشنهاد مسئولان مدارس و با حمایت کتابخانه برگزار شد که خوشبختانه مورد استقبال دانش آموزان نیز قرار گرفت.


وی گفت: پس از برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانش آموزان و مربیان مدرسه از کتابخانه بازدید کرده و در جریان نحوه خدمات رسانی کتابخانه قرار گرفتند.


مسئول کتابخانه یادگار امام افزود: این برنامه موجب عضویت بیش از 70 نفر از دانش آموزان محمدیه در این کتابخانه شد.


حیدری ادامه داد: برای توسعه و پیشرفت جوامع، همت اصلی باید روی بحث آموزش متمرکز شود، باید سعی کرد با راه اندازی کلاس و دوره های متنوع و جذاب آموزشی در اماکن عمومی معتبر از جمله کتابخانه ها، استعدادهای افراد را شناسایی و آنها را در مسیر حرکت خود یاری داد.


مسئول کتابخانه یادگار امام شهر محمدیه تاکید کرد: در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، سرمایه گذاری و وقت کافی برای رشد فرهنگ مطالعه اختصاص داده شد و جنگ تحمیلی نیز مضامین تازه ای را به دست نویسندگان داد و این آثار مخاطبان جدیدی را به سمت کتاب و کتابخانه ها سوق دادند.


وی یادآور شد: در شرایط موجود که تفکر و تولید فکر در کشور رونق دارد چنانچه از پتانسیل ها و ظرفیت های موجود به نحوی شایسته استفاده شود به طور قطع جهشی فوق العاده را در عرصه علم و ادب شاهد خواهیم بود.


حیدری گفت: تفاوت انقلاب اسلامی ما با دیگر انقلاب ها در مسئله فرهنگ است زیرا جنس انقلاب ما انقلابی فرهنگی است در این راستا، به طور قطع توجه ویژه به حوزه فرهنگ و ارتقای فرهنگ مطالعه (به ویژه مطالعه تاریخ انقلاب و جنگ تحمیلی)، گام های اصلی در راستای ماندگاری دستاورهای انقلاب هستند.

 

پایان پیام/

کد خبر 45297

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha