راه اندازی شبکه نسل چهارم تلفن همراه در بوشهرو عسلویه

خبرگزاری شبستان: مدیرکل پروژه ایرانسل از راه اندازی شبکه نسل چهارم تلفن همراه درشهرهای بوشهر، عسلویه و نخل تقی خبر داد و گفت: با نسل چهارم تلفن همراه امکان اشاعه فرهنگ ایرانی اسلامی آسان تر می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بوشهر، محمد رضا منصوری، مدیرکل پروژه ایرانسل، امروز(۱ اردیبهشت) در این آیین گفت: در شهریور ماه ۹۳ به صورت رسمی شبکه نسل سوم تلفن همراه راه اندازی شد و هم اکنون در بیش از 237 شهر و دهستان و همه استان های کشور راه ندازی شده است.

 

وی با اشاره به اینکه نسل چهارم تلفن همراه هم اکنون در ۵۶ شهر فعال است، افزود: امروز هم در شهرهای بوشهر و عسلویه و مناطق خورموج، سیراف، تل اشکی، بردخون، نظرآقا، نخل تقی و برازجان از استان بوشهر نسل سوم اینترنت همراه راه اندازی شد.

 

منصوری با اشاره به اینکه درشهر بوشهر و عسلویه نسل چهارم تلفن همراه راه اندازی شده است تصریح کرد: و پهنای باند بیشتر، امکان انتقال فایل های حجیم و پرمحتواتر در مدت زمان کمتر، بهبود مدت زمان پاسخگویی شبکه و برقراری ارتباطات در لحظه، بهبود عملکرد شبکه و برقراری و حفظ ارتباط درحین حرکت سریع از جمله ویژگی های نسل چهارم تلفن همراه است.

 

وی با اشاره به تاثیر اینترنت پهن‌باند بر فرهنگ نیز گفت: با استفاده از این خدمت امکان اشاعه فرهنگ ایرانی و اسلامی به اقصی نقاط دنیا با افزایش دسترسی و سهولت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری برای تولید و توزیع محتوای فرهنگی و مذهبی، الگوی سبک زندگی اسلامی و ایرانی توسط علما، متخصصی و آحاد مردم فراهم و ارتقای فرهنگی جامعه از طریق افزایش میزان نشر و توزیع و همچنین سهولت دسترسی مقرون به صرفه به کتاب، انواع فیلم و محتواهای ویدئویی در حوزه‌های علمی، مذهبی، فرهنگی، سبک زندگی، انواع نواها و آواهای ملی، محلی، مذهبی و آثار هنری ممکن می‌شود.

 

وی افزود: همچنین با بسط امکان توزیع گسترده پیامدهای ناشی از فرهنگ نامطلوب، توسعه آموزش در راستای رفع بدآموزی‌های فرهنگی و قانون‌گریزی در بستر انتقال پهن باند با استفاده از عکس، متن و ویدیو از توسعه فرهنگ نامطلوب جلوگیری می‌شود و با فراهم آوردن دسترسی به اینترنت پهن باند برای تمامی اقشار جامعه فارغ از موقعیت جغرافیایی و زمان در حوزه‌های آموزش، بهداشت و درمان و امنیت پایدار، زمینه‌های توسعه عدالت اجتماعی محقق می‌شود

.

منصوری همچنین در ادامه گفت: این تکنولوژی می‌تواند بستری مناسب در جهت تحقق دولت الکترونیک و همراه در راستای تحقق مفهوم اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی «شهروند الکترونیک» نیز باشد

 

وی با اشاره به ظرفیت های استان بوشهر تصریح کرد: استان بوشهر ۸۵ هزار مشترک تلفن همراه دارد و شرکت ایرانسل توانسته است ۵ سکوی نفتی، ۳۵ شهر، ۷۴۰ کیلومتر از جاده های فرعی و اصلی استان بوشهررا پوشش دهد و بیش از ۵۰۰ هزار ممشترک ایرانسل را پوشش می دهد.

 

مدیر کل پروژه ایرانسل افزود: به طور عمده مراکز استان ها و شهرهای بزرگ تحت پوشش نسل چهارم هستند و تا پایان سال جاری به بیش از 120 شهر و پوشش نسل سه ایرانسل نیز به 500 شهر و دهستان ارتقا پیدا می کند.

 

وی گفت: ضریب نفوذ تلفن همراه در استان بوشهر بالاتر از میانگین کشوری است و همچنین از نظر ضریب نفوذ کاربر اینترنت در کشور رتبه شانزدهم دارد .

 

وی با اشاره به اینکه استان بوشهر چهارمین استان از نظر تعداد کاربران اینترنت همراه د رکشور است بیان داشت: نسل چهارم اینترنت همراه ایرانسل بر بهبود کارآیی شرکت‌ها نیز تاثیر مثبت خواهد داشت و طبق اعلام اتحادیه جهانی مخابرات با استفاده از اینترنت پهن‌باند ۱۰ درصد افزایش در فروش شرکت‌های خدماتی و شش درصد رشد صادرات شرکت‌های تولیدی بوجود خواهد آمد.

 

مدیرکل پروژه ایرانسل درباره‌ روند توسعه‌ فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور نیز گفت: اینترنت پهن باند بر تقاضای بازار، روند فناوری و حرکت در جهت تحقق اهداف چشم‌انداز ۲۰ساله تغییر ایجاد می کند.

 

منصوری با اشاره به روند توسعه پهنای باند در جریان تحقق چشم‌انداز بیست ساله کشور، نهادینه‌سازی برای توسعه و تولید علم و تحقیقات، افزایش سهم تولید ناخالص ملی در تولیدات علمی، توسعه و تقویت جنبش نرم‌افزاری و تاکید بیشتر بر رویکردهای نوآورانه و تحقق رشد اقتصادی سریع، ثابت و پیوسته را از جمله مزایای توسعه باندپهن عنوان کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 452850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha