محسن ایمانی، مشاور خانواده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره آسیب شناسی 4 درصد زنان سرپرست خانواده که ۱۸ سال دارند، اظهار کرد: بسیاری از ازدواج هایی که زیر 18 سال اتفاق می افتد دارای زمینه های رشد کافی نیستند.
وی افزود: برخی از افرادی که در سن پایین ازدواج می کنند به رشد اجتماعی و عقلانی نرسیده اند و هنگامی که وارد زندگی می شوند بلوغ فکری لازم را برای مدیریت یک زندگی ندارند.
این مشاور خانواده تصریح کرد: بسیاری از افرادی که زیر 18 سال ازدواج می کنند ازدواج هایشان از سوی خانواده تحمیل شده است و هنگامی که وارد زندگی می شوند نمی توانند تحمل کنند بنابراین تن به طلاق می دهند.
وی ادامه داد: گروهی دیگر مهارت های زندگی، خانه داری و نحوه با همسر را یاد نگرفته اند و یا نمی توانند خشم و غضب خود را کنترل کنند لذا این مسایل عواملی برای اختلاف در زندگی است که سرانجام به طلاق منجر می شود.
دکتر ایمانی با اشاره به طلاق های توافقی بین سنین 20 تا 25 سال تصریح کرد: نسل های گذشته سختی های بیشتری را در زندگی دیده اند لذا آستانه تحمل بالاتری دارند اما نسل جدید از سوی خانواده ها حمایت، توجه و همیاری زیادی دارد.
وی افزود: گروهی از نسل جدید در رفاه زندگی کرده اند لذا رفاه زدگی موجب شده است تا مسئولیت پذیری کمی داشته باشند و وقتی وارد زندگی می شوند نمی توانند از پس هزینه ها و کارکردهای زندگی برآیند.
وی با ابراز تأسف از روابط دوستانه پیش از ازدواج در برخی از افراد اظهار کرد: متاسفانه افراد روابط دوستانه متعددی دارند که هنگامی که وارد زندگی زناشویی هم می شوند این ارتباط ها ادامه دارد و موجب سوءظن در زندگی می شود و این سوءظن ها در نهایت منجر به طلاق می شود و بنیان خانواده را سست می کند.
وی تاکید کرد: قبح طلاق در جامعه از بین رفته است طلاق در گذشته به عنوان یک ناهنجار به شمار می آمد اما امروز آدم ها آن را به عنوان یک هنجار اجتماعی قبول کرده اند و راحت تر طلاق می گیرند.
ایمانی تصریح کرد: هرچه اعتقادات دینی قوی تر باشد زندگی از آسیب های اجتماعی مصون تر است و گذشت، نیکویی، احترام در آن بیشتر است اما وقتی از مبنای مذهبی دور باشیم توهین، بداخلاقی، بدرفتاری در زندگی هم زیاد می شود.
پایان پیام/
نظر شما