فروشگاه سوره مهر در انقلاب و شبکه مجازی حوزه به زودی تأسیس می شوند

محسن مومنی با اشاره به ضعف سوره مهر در زمینه فروش کتاب و مخاطبین اندک برنامه های حوزه هنری گفت: به زودی فروشگاه سوره مهر در راسته انقلاب و شبکه مجازی برای دسترسی آسان مردم به فعالیت های حوزه تأسیس می شوند.

محسن مومنی شریف، رئیس حوزه هنری در حاشیه نخستین نشست رسانه ای خود در سال 90، در گفت و گو با خبرنگار شبستان به ارائه توضیحاتی در زمینه سیاست های انتشارات سوره مهر و تسهیل دسترسی مردم به تولیدات ادبی هنری حوزه پرداخت.


انتشارات سوره مهر وابسته به حوزه هنری، از مهم ترین مراکز تولید، انتشار و عرضه کتاب در زمینه هایی چون فرهنگ و هنر انقلاب و هنر اسلامی است که در سال های گذشته آثار تأثیرگذاری را خصوصاً در رابطه با تاریخ شفاهی انقلاب و جنگ عرضه کرده است. اما با همه این ها و با وجود استقبال خوب مخاطبان نمایشگاه کتاب از غرفه سوره مهر، دسترسی آسان به همه کتاب های این انتشارات تنها از طریق فروشگاه آن در مجاورت ساختمان حوزه هنری امکان پذیر بوده؛ و این در حالی است که حداکثر بازدیدکنندگان از این فروشگاه روزانه به 100 نفر می رسد و بسیاری از تولیدات سوره را در راسته کتابفروشی های انقلاب نیز به سختی می توان یافت.


مومنی در پاسخ به پرسشی درباره نبود اهتمام لازم در سال های گذشته برای توزیع مناسب کتاب های سوره مهر در کشور گفت: این انتقاد به حوزه هنری وارد است که تاکنون در زمینه تأسیس فروشگاه های کتاب، فعالیتی صورت نداده است و موفقیت سوره مهر، بیش از موفقیت در توزیع، به تلاش گروهای ترویجی(تبلیغات سینه به سینه علاقه مندان) و کتابفروشی ها بازمی گردد.


وی ادامه داد: به همین منظور در سال گذشته، فروشگاهی برای سوره مهر در راسته خیابان انقلاب انتخاب شد که امسال با ارزیابی دوباره و در صورت لزوم با فروش یکی از ساختمان های تحت تملک حوزه هنری، آن را خریداری می کنیم.


امکان دسترسی آسان مردم به دستاوردهای ادبی و هنری حوزه هنری موضوع دیگری است که به عنوان یکی از اهداف این نهاد در زمان شکل گیری، بارها در نشست رسانه ای مومنی مورد تأکید قرار گرفت. حوزه هنری با وجود فعالیت های متعدد و متنوع در زمینه های مختلف ادبی و هنری، هنوز نتوانسته مردم عادی را با هنر و ادبیات آشتی دهد و در این مسیر، از حصارهای فلزی بلند مجموعه ساختمان حوزه تا ضعف اطلاع رسانی و تبلیغات، تأثیرگذار است.


رئیس حوزه هنری، درباره نگاه حوزه به مخاطب و دسترسی به آثار تولیدی گفت: رسانه ای شدن هنر از مهمترین مقولات مورد نظر ماست، اما این صرفاً به معنای ارائه این آثار در رادیو و تلویزیون نیست بلکه باید به دنبال راه های متنوع تری بود.


وی افزود: در این راستا در تلاشیم تا شبکه مجازی حوزه هنری را تأسیس کنیم که فعالیت های حوزه از جمله نشست ها و همایش ها را به صورت مجازی در اختیار مخاطبان قرار دهد. فاز اول این شبکه که قرار بود در روز بیستم فروردین امسال فاز اول آن کلید بخورد به دلیل پیشنهادات فنی تازه رونمایی از آن به تعویق افتاد و امیدواریم در چندماه آینده شاهد بهره برداری از آن باشیم.


پایان پیام/
 

کد خبر 45248

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha