حجت الاسلام سیدحسین شاهمرادی، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بجنورد با اشاره به اهمیت در نظر گرفتن پیوست فرهنگی در فعالیت های عمرانی، با بیان اینکه این مساله در فرهنگ جامعه بسیار مهم و تاثیرگذار است، افزود: اگر تمام ساخت و سازها و پروژه های عمرانی سراسر کشور پیوست فرهنگی داشته باشد، آن وقت می توان انتظار جامعه دینی و اسلامی را داشته و فرهنگ عمومی را در جامعه ارتقا داد.
وی با بیان اینکه در همین راستا لازم است دستگاه ها و وزارتخانه ها در هر گونه ساخت و ساز و هر مساله عمرانی حتما پیوست فرهنگی را مدنظر داشته باشند، اظهارداشت: باید به گونه ای باشد که هیچ پروژه ای به سرانجام نرسد مگر اینکه پیوست فرهنگی آن به تصویب رسیده باشد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور این مساله را مورد تاکید رهبری و رئیس جمهور دانست و مسئول پیگیری آن را رسانه ها و خبرنگاران اعلام کرد تا با حضور در مکان هایی که پیوست فرهنگی ندارند، این مساله را به رخ بکشند تا جدی گرفته شود.
حجت الاسلام شاهمرادی، در رابطه با واگذاری انتخاب نخبگان فرهنگی به شورای فرهنگ عمومی نیز اظهار داشت: طی سال گذشته تعداد 15 نفر از نخبگان فرهنگی مورد تقدیر قرار گرفتند و با این وجود روند کار، تکمیلی نبوده و امسال اهتمام بیشتری به این مساله می شود.
وی، مهم ترین مساله که در حال حاضر در شورای فرهنگ عمومی به آن پرداخته می شود را نهاد خانواده اعلام کرد و افزود: در همین راستا در 20 جلسه زمان بندی شده طی سال به هفت قسمت خانواده از قبل ازدواج تا طلاق پرداخته می شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با بیان اینکه هم اکنون بیشترین تاثیر را در سطح مسائل فرهنگی جامعه و خانواده، صدا و سیما دارد که بر اساس قانون از اعضای شورا است و مصوبات شورا برای صدا و سیما لازم الاجرا است.
وی با اشاره به عدم اختصاص بودجه تا سال گذشته به شورا، تصریح کرد: امسال برای اولین بار در مجلس ردیف بودجه ای برای شورا مصوب شد که به تناسب استان ها تقسیم می شود.
حجت الاسلام شاهمرادی با اشاره به شعار امسال همدلی و همزبانی بین دولت و ملت، این مساله را امری دوطرفه دانست.
پایان پیام/
نظر شما