سیره زندگی امام محمد باقر(ع) الگویی برای جویندگان سعادت است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی، با اشاره به گستردگی اطلاعات و دانشی که در اختیار امام محمد باقر(علیه السلام) بود، گفت: آن امام بزرگوار شکافنده دریای دانش بود که به باقر العلوم شهرت یافت.

حجت الاسلام سید محمد فخری، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار شبستان، گفت: شخصیت علمی امام محمد باقر(علیه السلام) در دوران حیاتشان همواره مملو از دانشمندانی بود که در جستجوی سرچشمه دانش بوده اند زیرا آن امام بزرگوار از دوران کودکی شکافنده دانش ها شناخته شده و سر آمد دانشمندان و عالمان روزگار بود.

وی تصریح کرد: امام باقر(علیه السلام) انس عجیبی با معبود خویش داشت و خلوت با خدای خود را به هیچ چیز دیگری ترجیح نمی دادو چنان محو در جمال و جلال الهی می شد که از هر چه غیر خدا بود دست می کشید.

حجت الاسلام فخری، با اشاره به مهربانی امام باقر(علیه السلام) با نزدیکان و نیاکان خود، افزود: کسی که دل در گروی خدای خود دارد با خلق خدا نیز مهربان است و نسبت به آنان دلسوزی و مهر ورزی دارد و او همواره حق بستگان و نزدیکان خویش را ادا می کرد و همیشه با آنان رفتاری کریمانه و برخوردی ار سر رافت و مهرورزی داشت.

این مسئول خاطرنشان کرد: این امام همام همواره از وضعیت زندگی آشنایان خود و مشکلات آنان بااطلاع بود و تلاش می کرد هر از چند گاهی با آنان دیداری تازه کند و از مشکلات شان آگاهی یابد و تا جایی که در توان دارد مشکلات معیشتی آنان را برطرف کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی اضافه کرد: امام باقر(علیه السلام) در هر شبانه روز یک صد و پنجاه رکعت نماز می خواند به طوری که امام صادق(علیه السلام) در مورد عبادت های پدرش روایت می کند، پدرم درنیمه های شب خدا را با سوز و گداز می خواند.

پایان پیام/

کد خبر 452446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha