حسین ابراهیمی مقدم، روانشناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره افزایش آمار طلاق توافقی اظهار کرد: متاسفانه شاهد افت اخلاقی در بین برخی از جوانان هستیم.
وی افزود: خیلی از جوانان به راحتی از مسایل نمی گذرند و گذشت در زندگی آنان کم است.
ابراهیمی مقدم با تاکید بر اینکه قبح طلاق نسبت به گذشته کاهش یافته است، اظهار کرد: اکنون وارد هر خانه ای که می شویم با یک فرد طلاق گرفته مواجه هستیم اما در گذشته این گونه نبود.
وی ادامه داد: به نظر تاثیرات شبکه های ماهواره ای منجر به این ذهنیت شده است که برای مستقل شدن از پدر و مادر ازدواجی داشته باشیم و بعد طلاق بگیریم. به عبارت دیگر برخی ها وارد زندگی می شوند که طلاق بگیرند.
این روانشناس بالینی تصریح کرد: شاهد این هستیم الگوهای فکری در برخی از خانواده ها به سمت الگوهای مادی گرایی کشیده شده است نتیجه این است فرد برای گرفتن مهریه و یا ندادن حق مهریه دست به هر رفتاری می زند.
وی بیان کرد: مشخصا این مسایل موجب می شود تا بنیان خانواده مورد آسیب قرار گیرد و با توجه به مشکلات اقتصادی خانواده ها خیلی از مواقع حمایت از سمت خانواده میسر نیست و فرد مجبور است خود برای امرار معاش تلاش کند.
ابراهیمی مقدم اذعان داشت: متاسفانه همچنان خانم ها بیشتر در معرض فشار کمبودهای زندگی مادی و بدرفتاری اجتماعی هستند و نتیجه همه اینها دچار مشکل شدن سلامت روان و تن دادن به ازدواج های مشکل دار است.
وی تاکید کرد: زندگی باید به مسایل معنوی تر هدایت شود و هشدارهای جدی تری از عواقب طلاق داده شود.
وی توصیه کرد: باید دنبال راهکارهایی باشیم که طلاق صورت نگیرد تنها در شرایطی طلاق بگیریم که فرد دچار اختلالات روانی شدید باشند. با مرور زندگی و خاطرات گذشته احساس خوبی در افراد به وجود می آید و راه جدیدی در زندگی باز می شود.
پایان پیام/
نظر شما