تأکید رحیمی بر توطئه بودن ماجرای رهاسازی بیماران

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه رهاسازی بیماران در فرهنگ ایرانی و اسلامی یک خطای بزرگ و جرم و جنایت است، گفت: ماجرای رهاسازی بیماران یک توطئه بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد رضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهور، امروز در حاشیه نشست سراسری هیئت‌های امنای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی سراسر کشور در جمع خبرنگاران گفت: رهاسازی بیماران یک توطئه بود و باید برویم و ریشه این مسئله را در آوریم، متخلفان را شناسایی کرده و به مردم معرفی کنیم.
 

وی تأکید کرد: در فرهنگ ایرانی و اسلامی چنین چیزی یک خطای بزرگ و جرم و جنایت است. اصلاً کسی در خواب نمی‌بیند چنین مورد غیراخلاقی صورت پذیرد آن هم به بهانه عدم پرداخت هزینه درمانی که فرد را در بیابان رها کنند، اصلاً در خور ما ایرانیان نیست. علاوه بر این ما آراسته هستیم به درس‌های بزرگ اخلاقی و اسلامی نبی اکرم(ص) و امیرالمومنین و بزرگان دین و چنین چیزی با خلقیات ما ایرانیان نمی‌خورد.
 

رحیمی در پاسخ به این سوال که بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری در باره عدم دغدغه بیماران در هزینه‌های درمانی و اینکه تاکنون دولت چه برنامه‌ها و چه فعالیت‌هایی در این زمینه انجام داده است، بیان کرد: کار در دولت در این بخش استمرار دارد و جاری است و پیوسته بوده و این نیست که امروز یک تصمیمی بگیریم و آن را رد کنیم. ما روز به روز گام‌های اصلی برای رفع دغدغه‌های خانواده‌ها و مردم مطابق رهنمودهای مقام معظم رهبری باید انجام دهیم.
 

رحیمی ادامه داد: در حال حاضر 52 درصد از هزینه‌های درمانی را مردم پرداخت می‌کنند، اما باید به جایی برسیم که به طور کلی این نگرانی را از محدوده زندگی خانواده‌ها خارج کنیم.
 

وی گفت: بعد از اجرای کامل قانون هدفمند‌سازی یارانه‌ها ،دست دولت برای ایجاد زیرساخت‌های بیشتر باز می‌شود، زیرا هنوز همه زیر ساخت‌ها آماده نیست و باید سرمایه‌گذاری بیشتری کنیم.
 

وی خاطر نشان کرد: در گذشته و قبل از انقلاب، ثروت مردم چپاول شده است و بعد از آن نیز با مسئله دفاع مقدس مواجه بودیم و اکنون با تحریم‌ها مواجهه هستیم با اینکه وضعیت خوبی با وجود تحریم‌ها داریم ولی این مسائل کافی نیست و باید تلاش کنیم تا آسودگی مردم در زمینه بهداشت و درمان بیشتر شود.
 

معاون اول رئیس جمهور عنوان کرد: بعد از اجرای این قانون (هدفمندسازی یارانه‌ها) ارقام بزرگی به خزانه دولت برمی‌گردد که این هزینه‌ها صرف بهداشت و درمان هم می‌شود، مثلا تأمین اجتماعی را گسترش می‌دهیم و این اتفاق می‌افتد و در چند ماه گذشته نیز در مسئله حامل‌های انرژی، گندم و بخش‌های دیگر که قیمت‌ها اصلاح شده است ارقام قابل توجهی به خزانه برگشته است.
 

رحیمی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا بودجه سلامت افزایش می‌یابد و مبلغ آن چقدر است، توضیح داد: حتماً بودجه سلامت افزایش پیدا می‌کند ولی چقدر می‌شود را نمی‌دانم. ما لایحه را تهیه و تقدیم مجلس می‌کنیم و پس از تصویب مجلس حتماً این افزایش بودجه سلامت رخ خواهد داد.
 

معاون اول رییس جمهور در پاسخ به سووال یکی از خبرنگاران درباره آخرین وضعیت پیشنهادش در مورد فارسی نویسی نتیحه آزمایش‌ها ،گفت: ما از وزیر بهداشت خواهش کردیم و وی نیز دستور داده است که این مسئله را پیگیری کند و در حال حاضر مسئله فارسی کردن آزمایش‌ها در حال انجام است و امیدواریم به زودی نتایج آزمایش‌ها را خودمان بتوانیم بخوانیم و درک کنیم و بعد به متخصص مراجعه کنیم.
 

پایان پیام/

کد خبر 45234

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha