به گزارش خبرگزاری شبستان، فریده داودی مدیر آموزش عمومی و تحصیلات تکمیلی حوزههای علمیه خواهران گفت: این دوره، ششمین دوره المپیاد در مقطع سطح دو(کارشناسی) و دومین دوره المپیاد در مقطع رشته های تخصصی سطح سه (کارشناسی ارشد) محسوب می شود.
وی افزود: 6هزار و 46 نفر برای شرکت در مرحله مدرسهای این مسابقات ثبت نام کرده بودند که از این میان هزار و 422 نفر به مرحله استانی راه یافتند و از میان آنها نیز 107 نفر در مرحله کشوری با هم رقابت می کنند.
داودی اظهار کرد: این طلاب در پنج گروه شامل طلاب شاغل به تحصیل در پایههای تحصیلی دو، سه و چهار در مقطع عمومی سطح دو (کارشناسی) و طلاب رشتههای فقه و اصول و تفسیر و علوم قرآنی در مقطع عالی سطح سه (کارشناسی ارشد) به رقابت می پردازند.
وی زمان برگزاری المپیاد علمی حوزههای علمیه خواهران را جمعه چهارم اردیبهشت ذکر کرد و ادامه داد: در این روز 107 نفر از راهیافتگان به مرحله کشوری المپیاد در شهر قم با هم رقابت می کنند.
مدیر آموزش عمومی و تحصیلات تکمیلی حوزههای علمیه خواهران با اشاره به اینکه طلاب در مرحله کشوری المپیاد طی دو ساعت به 100 سئوال چهارگزینهای پاسخ می دهند، گفت: به نفرات اول تا سوم مرحله کشوری که 80 درصد امتیاز این مرحله را کسب کنند جوایزی تعلق می گیرد و در جشنواره برترینهای حوزههای علمیه خواهران از آنان تقدیر به عمل می آید. نتایج این المپیاد 14 اردیبهشتماه اعلام می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مدیریت حوزه های علمیه خواهران وی هدف از برگزاری المپیاد علمی حوزههای علمیه خواهران را ایجاد و افزایش انگیزه مطالعه در بین طلاب، ایجاد رقابت سازنده بین طلاب و واحدهای آموزشی، ارزیابی سطح علمی طلاب و نیز واحدهای آموزشی خواهران، ایجاد زمینه پیشرفت علمی و شکوفایی استعدادهای طلاب و شناخت طلاب ممتاز و استعدادهای درخشان به منظور ارائه خدمات ویژه به آنها و طراحی برنامههای خاص ذکر کرد.
پایان پیام/
نظر شما