به گزارش خبرگزاري شبستان از قم، دكتر ميلاني امروز (30 فروردين) در نشست خبري هفته سلامت با موضوع ايمني غذا، از مزرعه تا سفره، گفت: اين معاونت به عنوان يكي از متوليان سلامت استان است كه اميد است بتوانيم بهترين خدمات را داشته باشيم.
وي گفت: با توجه به اهميت سلامت و شعار سال بخشي از كار مربوط به حوزه كاري بنده است و آن فضايي كه در خصوص توليد است در اين حوزه صورت ميگيرد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي قم بيان داشت: يكي از بركات طرح تحول نظام سلامت اين بود كه بيمار بعد از حضور ديگر ناگزير نباشد دارو تامين كند و خود بيمارستان و مراكز دولتي آن داروها را تامين كند.
دكتر ميلاني تصريح كرد: پزشك اين حق را دارد كه برخي از اين اقلام را با برندهاي خاصي تجويز كند اما تاكيد بر برندهاي ايراني بوده كه تمامي پزشكان به آن تاكيد دارند.
وي گفت: بر اساس ضوابط موجود و استانداردها، مجوزهاي لازم براي واحدهاي توليدي صادر ميشود و ظايف ما نظارت است، كه در اين راستا با همه توان تلاش داريم.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي قم گفت: در سطح توليد نظارت بر عهده معاونت غذا و دارو است و بعد از عرضه نظارت بر عهده مركز بهداشت خواهد بود.
وي در پاسخ به سئوالي در خصوص نبود داروي بيماريهاي خاص و صعبالعلاج در قم گفت: اين داروها در قم وجود دارد ولي بعضي وقتها داروهايي را بيمار ميخواهد كه در دستور كار ما نيست و شايد در قم نيز وجود ندارد و به همين دليل خارج از استان تهيه ميكنند.
دكتر ميلاني اذعان داشت: البته عمده داروها در قم وجود دارد و سعي كردهايم با سياست خاص در استان توزيع كرده و در اختيار بيمار قرار دهيم.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي قم تاكيد كرد: هر بيماري كه دارويي داشته باشد و در تهيه آن مشكل داشته باشد به معاون غذا و دارو مراجعه كنند كه صد در صد آن را تهيه و در اختيار بيماران قرار خواهيم داد.
وي تصريح كرد: در خصوص توزيع دارو در استان آمار رسمي نداريم، اما سعي كردهايم كه هر نوع دارويي كه نياز بيمار باشد تهيه كرده و در اختيار بيماران قرار دهيم.
پايان پيام/
نظر شما