60درصد مصوبات ستاد پشتیبانی واحدهای صنعتی مربوط به مشکلات بانکی است

معاون وزیر صنایع و معادن گفت: 60 درصد مصوبات ستاد تسهیلات امور پشتیبانی واحدهای تولیدی و شهرک های صنعتی کشور مربوط به مشکلات بانکی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، محمد رضا پیشرور، معاون وزیر صنایع و معادن، امروز(22خرداد) در نشست ستاد تسهیل امور پشتیبانی واحدهای تولیدی و شهرک های صنعتی وزارت صنایع و معادن در یاسوج، گفت: این ستاد تاکنون 14 هزار و 500 مصوبه در کشور صادر کرده است که 60 درصد آنها برای رفع مشکلات بانکی واحدهای تولیدی بوده است.

 

وی اظهار داشت: طبق برآورد هشتمین دور سفر ویژه ستاد در این استان، تاکنون 60 درصد از کل مصوبات این ستاد عملیاتی شده که 50 درصد اتمام یافته، 20 درصد در حال اجرا و 30 درصد در دست پیگیری است که کارنامه نسبتا خوبی است که نشان دهنده گره گشا بودن فعالیت های این ستاد در خصوص واحدهای اقتصادی و تولیدی استان می باشد.

 

معاون وزیر صنایع و معادن گفت: برای توسعه، تجهیز و استفاده از تمام ظرفیت واحدهای نیمه فعال و راه اندازی واحدهای راکد استان، مدیران دستگاه های اجرایی، صاحبان واحدهای تولیدی و مدیران بانک های عامل از ظرفیت های قانونی این ستاد استفاده کنند.

 

محمد رضا پیشرور افزود: مدیران بانک های عامل باید مصوبه های این ستاد را به مثابه راه حلی برای گره گشایی و رفع موانع و مشکلات بر سر راه واحدهای صنعتی و تولیدی محسوب کنند تا با فعالیت و راه اندازی آنها ضمن ایجاد اشتغال و تولید، زمینه باز پرداخت معوقات و تسهیلات را برای واحدهای صنعتی ایجاد کنند.

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در این جلسه با بیان اینکه این استان در مسیر تحول و حرکت جهشی قرار گرفته و همه امور آن به موازت هم پیش می رود، گفت: دولت در مسیر ارتقای سطح توسعه همه جانبه این استان به طور کامل و در حد توان از فعالیت‌ها و خدمات مدیران پشتیبانی می کند به شرطی که مدیران پیوسته پیگیر امور باشند.


نوذری اظهار داشت: در بخش تولید، سرمایه گذاری و اشتغال با توجه به شرایط خاص استان، دولت حمایت همه جانبه دارد و برای تحقق برنامه های سال جهاد اقتصادی، 5ساله پنجم و تحقق سند توسعه و اشتغال استان پیشنهادهای متعددی جهت تسهیل در امور به وزارتخانه ها و بانک مرکزی داشته ایم که محدودیت ها بر سر راه توسعه استان برداشته شده است.

 

وی تصریح کرد: استفاده از منابع، پتانسیل ها و ظرفیت های استان که بدون استفاده مانده است، می‌تواند علاوه بر اشتغالزایی با کمترین سرمایه، بیشترین ارزش افزوده را برای استان و کشور به ارمغان آورد.

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: باید موانع، مشکلات و تنگناهایی که سد راه فعالیت برخی واحدهای تولیدی و صنعتی در استان است برداشته شود و تدابیر، دستورات و برنامه ریزی لازم از سوی این ستاد به طور ویژه برای حل مسایل و مشکلات فرا روی این طرح ها اندیشیده شود.

 

نوذری، وجود این ستاد ویژه را در استان فرصتی مناسب برای بیان مشکلات و پیشنهادات متولیان امور اقتصادی و صنعتی در استان دانست و گفت: باید بتوانیم نهایت بهره و استفاده لازم را از این فرصت ها ببریم.

 

وی یاد آور شد: باید با این دیدگاه که مشکلات واحدهای صنعتی به طور کامل رفع شوند، پنج کار گروه هدفمندی یارانه ها، امور بانکی، امور شهرک های صنعتی، امور مالیاتی و بیمه و امور معادن مورد بررسی قرار بگیرند.

 

استاندار کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: باید ارایه راهکار برای رفع فرسودگی برخی از دستگاه ها و تجهیزات قدیمی تکنولوژی، ضعف مدیریتی، کمبود نقدینگی، بازاریابی و عرضه تولیدات، تامین تسهیلات و سرمایه در گردش که مشکلات اساسی واحدهای مشکل دار است را مد نظر قرار داد.

 

نوذری بر کار گروه ها در جهت کاهش مشکلات بانکی از جمله تقسیط وام ها، ارایه تسهیلات تامین سرمایه در گردش و نقدینگی، جبران مشکلات مالیاتی، بیمه ای و گمرکی هم تاکید کرد.

 

وی، واگذاری و یا جابجایی زمین، تقسیط بدهی مالیاتی و تامین اجتماعی، بخشودگی جرایم مالیاتی ،ارایه راه کار رفع مشکلات صادرات و از همه مهمتر موضوع وثیقه ها و ضمانت برای اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان را از دیگر موارد ضروری بررسی در کارگروه تسهیل امور و پشتیبانی واحدهای تولیدی و شهرک های صنعتی عنوان کرد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 45202

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha