قرائت قرآن بايد با تدبر همراه باشد/ زندگي قرآني در بطن جامعه عملیاتی شود

خبرگزاري شبستان: مسئول ستاد هماهنگي و نظارت بركانون هاي فرهنگي و هنري مساجد مازندران خواستار عملياتي شدن زندگي قرآني در جامعه شد و گفت: قرائت قرآن بايد با تدبر در آيات اين كتاب آسماني همراه باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، محمد فوقی، مسئول ستاد هماهنگي و نظارت بركانون هاي فرهنگي و هنري مساجد مازندران در همایش قرآن و عترت مؤسسه قرآنی منهاج نکا كه در سالن فرهنگ و ارشاد اسلامي این شهرستان برگزار شد، با اشاره به اينكه در روز قيامت با توجه به فرموده رسول خدا(صلي الله عليه وآله وسلم) مسجد، اهل بيت (عليهم السلام) از مردم شكايت مي كنند، گفت: به فرموده قرآن يكي ديگر از شاكيان روز قيامت، پيامبر اسلام به جهت مهجوريت قرآن است.

 

وی با بیان اینکه قرآن کتاب زندگی و قانون است، افزود: قرآن شده وسیله تفال، استخاره، تشریفات واين كتاب الهي را تنها بر سر سفره عید، سفره عقد، مجلس ختم و در سفر به همراه داریم و از قرآنی که باید راه‌گشای ما در زندگی باشد، به‌درستی استفاده نشده است.

 

فوقي با تاكيد اينكه زندگي قرآني بايد در بطن جامعه عملیاتی شود، بيان داشت: مهجوريت قرآن اين است كه هنوز قرآن كتاب زندگي ما نشده و به جاي اينكه از قرآن نور بگيريم از قرآن پول مي گيريم؛ به جاي اينكه قرآن در دل هاي ما باشد برروي اشياء آيات قرآن را حكاكي مي كنيم.

 

وي با بیان اینکه مهجوریت قرآن آنجاست که مرکز نزول قرآن مكه و مدينه شده مركز توطئه عليه اسلام، شيعيان و مسلمين، تصريح كرد: قرآن ما را دعوت به وحدت و وارستگی می‌کند اما وابستگی به غرب و شرق در برخی از کشورهای مسلمان منطقه مانع از ایجاد این وحدت شده است.

 

فوقي با بيان اينكه بسياري از مسلمانان نمي توانند درست قرآن را قرائت كنند، اظهار داشت: از مهدكودك تا دانشگاه تدريس قرآن داريم اما كمتر از 10 درصد مردم ما می‌توانند بدرستي قرآن را قرائت كنند؛ افرادي هم قرآن مي خوانند اما آداب آن را رعايت نمي كنند و همان مقدار كه قرآن قرائت مي كنند تفسير و معني را مورد توجه قرار نمي دهند كه بايد براي اين مهم انديشيد.

 

وي از قرآن به عنوان نسخه شفابخش ياد كرد و گفت: پدر و مادر بايد با بهره گيري از اين كتاب الهي علاوه بر نجات خود از آتش جهنم در انديشه نجات فرزندان و خانواده خويش باشند.

 

فوقي با بيان اينكه بسياري از خانواده ها هزينه هاي زيادي را صرف كلاس هاي كنكور و تقويتي مي كنند اما براي كلاس قرآن كمتر هزينه مي كنند، افزود: خانواده ها فرزندانشان را براي خواندن درس صبح زود بيدار مي كنند امابراي اقامه نماز وقت نمي گذارند.

 

وي با اشاره به اهميت تبيين سبک زندگی اسلامی در جامعه، گفت: بسترهای ایجاد و ترویج سبک زندگی اسلامی از مساجد شکل می‌گیرد.

 

فوقي با اشاره به فرموده رسول خدا(صلي الله عليه وآله وسلم) درخصوص اينكه زماني فرا مي رسد كه از آسمان پليدي ها به خانه ها فرو مي ريزد و بايد از آن به مسجد پناه برد، تصريح كرد: امروز امواج ماهواره، اینترنت و حتی تلفن همراه آسيب هاي متعددي را به همراه دارد كه بايد با تقويت ايمان فرزندان خود، موجب كاهش انحراف شد.

 

وي با بيان اينكه جايگاه قرآن، مسجد است، اظهار داشت: فعالیت‌های قرآنی را از مساجد جدا نکنید و در راس فعاليت هاي مسجدي از وجود روحاني بهره بگيريد تا گروه فرقان ها ظهور نكنند و شهيد مطهري ها و مفتح ها تقديم اسلام نشوند.

 

فوقي تاكيد كرد: مربيان كلاس هاي قرآني در عين حال كه صوت، ترتيل، مفاهيم و ترجمه قرآن را تدريس مي كنند عمل به قرآن و سبك زندگي ديني را براي خانواده ها و متربيان بيان كنند.

 

وي با بيان اينكه تلاوت قرآن مقدمه تدبر در قرآن است، افزود: قرائت قرآن بايد با تدبر در آيات اين كتاب آسماني همراه باشد.

 

 

 

 

پايان پيام/

کد خبر 451747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha