به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، سردار یعقوبعلی نظری شب گذشته (۲۶ فروردین) در نخستین نشست شورای معاونین ستاد احیای استان با تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) به سخنان راهبردی مقام معظم رهبری در جمع زائران حرم رضوی در ابتدای سال اشاره کرد و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر نماز، زکات، امر به معروف و نهی از منکر به عنوان شاخصهای تأثیر اسلام در نظامسازی اجتماعی مطرح کردند.
وی تأکید کرد: در سال جاری بنا بر تجربیاتی که در سالهای گذشته داشتهایم برنامه های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر را به صورت تخصصی و با کارکردهای تأثیرگذار و اولویتدار استان ترسیم و اجرایی خواهیم کرد.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی در ادامه به تشریح فعالیتهای معاونتها در سال جاری پرداخت و بیان کرد: امسال فعالیتهای معاونتها باید بر اساس فضای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی استان و بهصورت تخصصی برنامهریزی و نقش فعالیت شهرستانها در آن مشخص و تبیین شود.
وی افزود: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی نسبت به فعالیتهای ستاد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است که باید در سالجاری این حوزه در سطح استان نمود داشته باشد.
سردار نظری در ادامه سخنان خود اولویت کاری معاونت فرهنگی را در سالجاری مهم برشمرد و تصرح کرد: حوزه فرهنگ با توجه به دغدغههایی که از این بخش وجود دارد، براساس دو مأموریت مهم میبایست برنامههای امسال معاونت مربوطه تهیه، تنظیم و اجرایی شود.
وی در ادامه تأکید کرد: آموزش و پرورش و دانشگاه به عنوان دو حوزه مهم باید در دستور کار معاونت فرهنگی قرار گیرند.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی در خصوص اهمیت این بخش مهم جامعه (آموزش و پرورش و دانشگاه) اظهار داشت: تشکیل کارگروههای تخصصی، کیفی سازی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر، راهاندازی گروههای طرح تذکرلسانی، تبلیغات محیطی، برپایی کرسیهای آزاد اندیشی و سازماندهی کمی و کیفی یاوران امر به معروف و نهی از منکر از جمله مهمترین مأموریتهای معاونت فرهنگی ستاد احیای استان میباشد.
فرمانده سپاه انصارالرضا(علیه السلام) خراسان جنوبی در بخش دیگری با تأکید بر اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر نباید به سمت و سوی اجرائیات برود، خاطرنشان ساخت: یکی دیگر از حوزههای اجتماعی و فرهنگی که از جایگاه و اهمیت بالایی برخوردار است، معاونت ادارات، سازمانها، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در استان است.
وی افزود: سالمسازی فضای فرهنگی و اخلاقی ادارات و سازمانها، ادامه توسعه طرح تذکرلسانی با تشکیل و تقویت گروهها و کارگروهها، کیفی سازی و تکمیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر، مقابله با منکرهای هر دستگاه به صورت تخصصی، برگزاری کارگاههای آموزشی ضمن خدمت برای کارکنان، برگزاری کلاسهای اخلاق برای مدیران و معرفی دستگاهها و کارکنان برتر در حوزه امر به معروف و نهی از منکر از مهمترین اولویتهای سالجاری معاونت ادارات، سازمانها و شرکتها ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در استان خواهد بود.
سردار نظری در ادامه به تشریح فعالیتهای معاونت تشکلها و سمنها در سالجاری پرداخت و خاطرنشان ساخت: در این معاونت باید مواردی شامل برپایی نماز اول وقت و اذان زنده در بازار، تأکید بر رزق حلال، آگاهی بخشی نسبت به آسیبها و منکرات احتمالی در هیأتهای مذهبی، تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در صنفهای بازار، تشکیل کارگروههای تخصصی سمنها و تکمیل ساختار این معاونت در شهرستانهای و کیفیت بخشی به برنامه ها مدنظر قرار گیرد.
وی در ادامه کارکرد رسانهای حوزه امر به معروف و نهی از منکر در خراسان جنوبی را بسیار مهم دانست و تأکید کرد: کارگروههای حوزه رسانه و مطبوعات باید تخصصی و گسترده فعالیت کنند.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی خاطرنشان ساخت: با توجه به اهمیت حوزه رسانه و اطلاعرسانی، فعالیتهای اجرایی مربوطه معاونتها و مدیریتهای ستاد در بخش اطلاع رسانی در حوزه روابط عمومی تجمیع میشود.
وی تأکید کرد: از مهمترین مأموریتهای بخش روابط عمومی پشتیبانی تبلیغی و آگاهی رسانی نسبت به فعالیتهای ستاد استانی و نیز شهرستانها است.
سردار نظری با اشاره به اینکه برنامههای معاونتها و شهرستانهای ستاد احیای نیازمند پشتیبانی مناسبی است، اظهار داشت: معاونت پشتیبانی، اداری و مالی ستاد احیای امر ب معروف و نهی از منکر استان در سالجاری اعتبار لازم شهرستانها را مشخص و براساس تدابیر لازم واگذار کند.
پایان پیام/
نظر شما