انتقال تجربیات متقابل ایران و مالدیو در بخش گردشگری حلال و اسلامی

خبرگزاری شبستان: گردشگری حلال و  اسلامی یکی از ابعاد صنعت گردشگری و رو نق اقتصاد این صنعت است که کشورهای اسلامی برای توسعه آن در استفاده از فرصت بدست آمده برای جذب گردشگران مسلمان که در کشورهای دیگر جهان به دلیل اسلام هراسی در کشورهای غربی با سخت گیری‌های متعددی مواجه هستند، مغتنم می دانند.

خبرگزاری شبستان- اصفهان:

کشورهایی چون ژاپن، ایتالیا و استرالیا با توجه به افزایش رشد صنعت گردشگری اسلامیدست به ایجاد انواع امکانات و وب سایت های ویژه مسلمانان زده اند و گردشگری اسلامی  حدود 10 درصد از کل بازار گردشگری جهانی را دراختیار دارد که با سرعت بسیار بالایی در حال رشد است.

 

موسسات تورگردانی مرتبط با گردشگران مسلمان در کشورهای عرب، در این نوع گردشگری تلاش می کنند نسبت به ثبت نام مسافران خود در هواپیماهایی که از صرف الکل و گوشت خوک خودداری می‌کنند، مکان‌های ویژه نماز و نیز نسخه‌هایی از قرآن کریم در اختیار مسافران خود قرار می‌دهند و مسافران زن و مرد را از هم جدا می‌کنند اقدام کنند.

 

سید ابوالحسن رضوانی، سرپرست اداره ارتباطات بین الملل بعثه مقام معظم رهبری، در حاشیه بازدید "دکتر عایشه مونیزا" معاون وزیر امور اسلامی و رئیس سازمان حج جمهوری مالدیو از آثار تاریخی و طبیعی کاشان در کارگاه هنرهای سنتی و صنایع دستی در این شهرستان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت:هدف از سفر دکتر عایشه مونیزا و  هیات همراه به ایران همکاری بین سازمان حج مالدیو و بعثه مقام معظم رهبری، انتقال تجربیات سازمان حج جمهوری اسلامی به سازمان حج مالدیو و  هماهنگی و تعامل ایران با مالدیو در انتقال تجربیات متقابل در بخش گردشگری حلال و اسلامی است.

 

وی،مبادله توریست با توجه به شرایط تاریخی و گردشگری در کشور مالدیو با جزایر زیبای این کشور بر اساس گردشگری حلال و اسلامی بین این دو  کشور را تاکید کرد و  افزود: این تعامل و همکاری موجب می شود استفاده مسلمانان به غیر از روش های غربی از منابع طبیعی کشور مالدیو و زیبایی های آن تبیین شود.

 

به گفته وی، مالدیو به عنوان یکی از مراکز عمده جاذبه توریستی دنیا با جمعیت 500 هزاری نفری است که حدود یک و نیم میلیون توریست یعنی سه برابر جمعیت آن از آثار و جاذبه های این کشور دیدن می کنند.

 

سرپرست اداره ارتباطات بین الملل بعثه مقام معظم رهبری، در ادامه با تاکید بر اهمیت تجربیات بسیار خوبی که سازمان حج جمهوری اسلامی طی سال های متمادی در بخش های اجرایی چون اسکان، حمل و نقل، تغذیه و بهداشت در رسیدگی به امور زائرین قبل و بعد از انقلاب دارد ،گفت: همکاری بین سازمان حج مالدیو و بعثه مقام معظم رهبری در راستای انتقال تجربیات سازمان حج و زیارت ایران به مالدیو برای ایجاد آسایش بیشتر زائرین به سازمان نوپای حج مالدیو است.

 

رضوانی،در ادامه، تهران گردی، سفر به شهر مقدس قم و بازدید از پژوهشکده حج استان قم را از برنامه های حضور دکتر عایشه مونیزا" معاون وزیر امور اسلامی و رئیس سازمان حج جمهوری مالدیو وهیات همراه در ایران برشمرد و  گفت:وی در سفر به کاشان نیز از باغ تاریخی فین ، از گلستان های گل محمدی قمصر و آیین گلابگیری، مرکز هنرهای سنتی و صنایع دستی میراث فرهنگی، خانه های تاریخی و حمام سلطان میر احمد در این شهرستان بازدید کرد.

 

وی، سفر عایشه مونیزا برای سومین بار به کاشان را خاطرنشان کرد و گفت: این مقام مسوول دارای دکترای حقوق اسلامی از کشور مالزی، مشاور بانکداری استرالیا و مالزی و یکی از متخصصین مسلمان تامین اعتبار برای توسعه پروژه های اسلامی است که تا کنون دو بار به عنوان سخنران اصلی بازار بورس در تهران در مورد نحوه توسعه تامین بودجه دعوت شده است.

 

به گفته وی، دکترعایشه مونیزا معاون وزیر امور اسلامی و رئیس سازمان حج جمهوری مالدیو و هیات پنج نفره همراه به دعوت حجت الاسلام سید علی قاضی عسگر نماینده ولی فقیه و  سرپرست حجّاج در ایران به تهران و از طریق سازمان حج و  زیارت و بعثه مقام معظم رهبری معرفی شده است.

 

گفتنی است، در پایان بازدید دکتر عایشه مونیزا از مرکز هنرهای سنتی و صنایع دستی کاشان هدایایی از سوغات و صنایع دستی کاشان به رسم یادبود یه نمایندگی از هنرمندان صنایع دستی و مردم این شهر توسط مهران سرمدیان، سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان به وی اهدا شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 451393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha