ارزش زن خانه دار در جامعه ما گم شده است

خبرگزاری شبستان: استاد حوزه علمیه خواهران کرمان با اشاره به غفلتی که از فلسفه نامگذاری روز زن صورت گرفته است؛ بیان داشت: ارزش زن خانه دار در جامعه ما گم شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، طاهره معماری، استاد حوزه علمیه حضرت زینب(سلام الله علیها)عصر امروز(25 فروردین) در جشنواره "اسوه های صبر و مقاومت" گرامیداشت مادران و همسران ایثارگران و جشن میلاد کوثر در سخنانی با اشاره به جایگاه رفیع این مادران خاطرنشان کرد: مادران شهداء سندهای افتخار فاطمی بودند که در فرهنگ فاطمی بزرگ شدند.

 

 

وی با تأکید بر ضرورت دقت به تناسب موجود در روز ولادت حضرت زهرا(سلام الله علیها)و نامگذاری آن به عنوان روز زن و روز مادر تصریح کرد: این انتخاب، برای فهم این نکته(چیستی تناسب)بوده است.

 

 

معماری با اشاره اقدامات بعضی از گروه های اجتماعی در روزهای قبل از ولادت حضرت زهرا(سلام الله علیها)و دعوت از افراد برای راه اندازی کمپین علیه روز زن به دلیل بروز فاجعه فرودگاه جده، بیان داشت: زمانی به یک باور حمله می شود که صاحبان آن باور در غفلت و بی توجهی باشند.

 

 

وی با افزودن اینکه زنان خود باید برای دفاع از این حریم وارد شوند؛ اظهار داشت: این گروه ها خردشان را به کار نگرفتند که در کشوری که اکثریت آن شیعه است و حتی اهل سنت آن نیز ارادت عجیبی به حضرت زهرا(سلام الله علیها)دارند؛ هر دو طیف در این مسئله حساسیت دارند.

 

 

استاد حوزه علمیه خواهران کرمان با اشاره به غفلتی که از فلسفه نامگذاری روز زن صورت گرفته است؛ بیان داشت: ما حس کردیم که این روز فقط برای تبریک گفتن و هدیه گرفتن است اما از خود نمی پرسیم چرا این روز به عنوان روز زن انتخاب شده است؟!

 

 

وی با ابراز تأسف از اینکه ارزش زن خانه دار در جامعه ما گم شده است در حالیکه "دختر خوب خانه" می تواند بهترین عنوان باشد؛ افزود: عرصه های حضور زن در جهان اگر به نیکویی در جای خود قرار گیرد در اوج آن حضرت زهرا می شود و اگر نگیرد آنقدر پایین می آئیم که مجبوریم ارزش های جنبی برای خود پیدا کنیم.

 

 

معماری با بیان اینکه آیا جوانی که در خیابان عربده می کشد و شأن آدم ها رعایت نمی کند باید به مادر او هم روز مادر را تبریک گفت؟ ادامه داد: چرا همه قوا و برنامه های تلویزیونی در چهارشنبه آخر سال جمع می شود که بگویند خودتان را آتش نزنید؟

 

 

وی با اشاره به فرمایشات رسول اکرم در شأن دختر بزرگوارش حضرت زهرا خاطرنشان کرد: این روایات تنها برای تغییر دادن فرهنگ زنده به گور کردن دختران نبود؛ ما دنبال مقام دختر در خانه پیامبر نگشتیم.

 

 

معماری گفت: همه معیارها برای اینکه چگونه زن حق ورود به جامعه پیدا می کند و همه مباحث اقتصادی، اجتماعی و... را می توان در خانه حضرت زهراء سلام الله علیها پیدا کرد.

 

 

در این مراسم که به همت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان و بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد از زهرا حمیدی، دختر، همسر و مادر شهید، شاه نساء شمس الدینی، همسر شهید، صدیقه انجم شعاع و زینب رضائی(خواهر دو شهید) همسران جانباز تجلیل شد.

 

 

 

پایان پیام/

کد خبر 451186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha