بانوان ایران اسلامی بخش مهمی از پیکره جامعه اسلامی هستند

خبرگزاری شبستان: سرپرست استانداری مرکزی گفت: بانوان ایران اسلامی بخش مهمی از پیکره جامعه اسلامی هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، شکر الله حسن بیگی، سرپرست استانداری مرکزی (25 فروردین) در جشنواره تجلیل از بانوان برتر استان مرکزی که در فرهنگسرای شهر برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت میلاد فرخنده و با برکت زهرای مرضیه و همچنین هفته گرامیداشت مقام مادر و زن گفت: بانوان ایران اسلامی با تلاش و کوشش خود توانستند نقش موثری در پویایی، عزت و اقتدار و سربلندی این نظام مقدس داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه امام خمینی رحمه الله با انقلابی که آغاز کرد و تفکر انقلابی و اسلامی که در جامعه برپا کرد شان و منزلت بانوان را که مورد نظر اسلام بود احیا کرد تا بانوان جامعه اسلامی بتوانند نقش خود را در تمامی زمینه ها ایفا کنند.

حسن بیگی در بخش دیگری از سخنانش با نگاهی گذرا به تاریخ و وضعیت بانوان قبل از اسلام بیان کرد: وقتی به گذشته می نگریم به اهمیت اسلام و نقش زنان در اسلام پی می بریم و می بینیم در جامعه ای که وجود دختر را ننگ می دانست، پیغمبر گرامی اسلام به دختر خود حضرت زهرای مرضیه احترام گذاشت و نقش بانوان را احیا کرد.

 

سرپرست استانداری مرکزی با اشاره به اینکه اسلام آمد و زنان را از وضعیتی که در آن بودند نجات داد و جایگاه واقعی زن را در جامعه ترسیم کرد، افزود: زنان نیز نقش خود را در تمامی زمینه ها ایفا کردند و با الگو گیری از حضرت زهرا سلام الله و زینب کبری با حفظ حجاب و ایمان خود درهمه عرصه ها حضور فعال داشتند.

 

این مقام مسئول ادامه داد: قبل از انقلاب آنطور که باید و شاید به زنان اهمیت داده نمی شد اما بعد از انقلاب امام خمینی رحمه الله بارها و بارها به نقش موثر بانوان در عرصه های مختلف اشاره کردند و از بانوان به عنوان بخش موثری از پیکره جامعه یاد کردند.

 

حضور فعال بانوان در دوران انقلاب و بعد از آن بر کسی پوشیده نیست

حسن بیگی در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت های بسیجی وار بانوان در دوران انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی در پشت جبهه های حق علیه باطل و همچنین بعد از آن و در دوران سازندگی اشاره کرد و گفت: بانوان همواره حضور فعال در صحنه داشتند و با حضور خود از رزمندگان حمایت می کردند.

این مقام مسئول ادامه داد: امروز نیز بانوان در صحنه های مختلف اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، آموزشی و غیره حضور فعال و تاثیرگذار دارند و آزادانه به بیان نظرات خود می پردازند.

سرپرست استانداری مرکزی در ادامه به فعالیت بیش از 430 سازمان مردم نهاد NGO در استان مرکزی اشاره کرد و گفت: وقتی به سوابق و عملکرد آنها نگاه می کنیم می بینیم که بانوان همواره حضور فعال در این زمینه نیز داشته اند.

حسن بیگی ادامه داد: بانوان امروز در صحنه علمی جایگاه مهمی دارند و همواره در کسب علم و دانش کوشا بوده و به راحتی وارد دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی می شوند.

وی ایجاد فضا و بستر مناسب برای حضور تمامی بانوان در صحنه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و آموزشی را ضروری دانست و بیان کرد: مسئولان وظیفه دارند در این راستا تمام تلاش خود را بکار گیرند.

این مقام ارشد استان بانوان را 50 درصد جامعه دانست و بیان کرد: نمی شود نقش بانوان را که نیمی از پیکره نظام را تشکیل می دهند نادیده گرفت و باید در سالی که با نام دولت، ملت، همدلی و همزبانی نامگذاری شده است زمینه را برای حضور هر چه بیشتر بانوان در صحنه فراهم کنیم.

وی ایجاد اشتغال پایدار برای بانوان را از دیگر موارد مهم دانست و بیان کرد: وظیفه دولتمردان و مسئولان ایجاد اشتغال و بکارگیری بانوان در پست های مختلف مدیریتی است.

حسن بیگی اظهار کرد: زنان سرپرست خانوار مسئولیت بزرگی بر دوش دارند و حفظ و حراست از این بانوان نیز از مهمترین کارهای است که مسئولان باید برای آن چاره اندیشی کنند.

پایان پیام/

کد خبر 451025

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha