کاهش جمعیت،حیات سیاسی و امنیتی کشور را به مخاطره می اندازد

خبرگزاری شبستان: استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اهمیت افزایش جمعیت گفت: سطحی نگری و جدایی مردم از معارف دینی بخصوص در زمینه ازدواج و فرزندآوری باعث ایجاد مشکلاتی شده و اگر بخواهیم خانواده ای سالم داشته باشیم باید به بحث کنترل جمعیت، واقع بینانه فکر کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجه الاسلام مهدی موسویان،‌ استاد حوزه و دانشگاه شب گذشته در نشستی با عنوان اهمیت فرزند آوری در مدرسه علمیه ریحانه اصفهان گفت: پیامبر (صل الله علیه و آله) فرمودند : جبرئیل نازل شد و درباره حضرت زهرا (سلام الله علیها) فرمود : نام این حقیقت نوری در آسمان، منصوره و در زمین فاطمه است، پیامبر سوال کردند : چرا در آسمان منصوره و در زمین فاطمه است، جبرئیل در جواب فرمودند : در آسمان فاطمه نامیده شده برای اینکه شیعیان را از آتش باز می دارد و دشمنانش را از محبت باز می دارد.

 

وی اظهار داشت:  مبحثی که در  سیره فکری و معرفتی مقام معظم رهبری است مربوط به سبک زندگی است و نکات کلیدی که رهبر معظم انقلاب در این خصوص تاکید می کنند، نیاز به تحقیق و بررسی دارد.

 

وی در خصوص ازدیاد نسل تصریح کرد: بر اساس نظر نظریه پردازان آینده تاریخی ما این است که  در 34 سال آینده جمعیت کشور به 30 میلیون می رسد  و این نکته قابل تأمل است.

 

حجت الاسلام موسویان با اشاره به اینکه  در دهه 60 سیاست های کنترل جمعیت با اهداف کاهش مرگ و میر مادران به علت عدم توانایی در بارداری،کاهش مشکلات ژنتیکی، جلوگیری از سوء تغذیه مادران و کودکان و افزایش مشارکت زنان در فضای اقتصادی و اجتماعی اعمال شده بود، گفت:  بهبود وضعیت خانواده و تضمین ثبات خانواده از دیگر اهداف ان برنامه بوده است.

 

وی با بیان اینکه  این ادله به ظاهر خوب و معقول برای کنترل جمعیت به نظر می رسد، گفت:  نیت و هدف ممکن است دلیل دیگری داشته باشد که این موارد باعث کاهش جمعیت کنونی کشور شده است و در حال حاضر به یک نگرانی مهم در خصوص کمی جمعیت و نیروی کار جوان در آینده تبدیل شده است که لازم به پیگیری همه آحاد جامعه است.

 

وی افزود: بعضی از مردم فکر می کنند اگر بچه دار شوند، رزقشان دچار تنگی می شود، در صورتی که خداوند در قرآن کریم می فرماید: اگر می ترسید به تنگنا بیفتید خدا به زودی شما را از فضل خود بی نیاز می کند.

 

حجت الاسلام موسویان تصریح کرد: امروزه ناخودآگاه تفسیر ما از رزاقیت و  قادریت خداوند  در سبک زندگی ما تاثیر گذاشته است که علت آن نگرشی است که ما به سبک زندگی داریم .

 

وی با تاکید بر اینکه این نوع سبک زندگی نیاز به تحول و تغییر دارد، اظهار داشت: عالم انسانها، فکرهایشان را می سازد، فکرهایشان، فرهنگ را می سازد و فرهنگ سبک زندگی و سبک زندگی ظاهر زندگی را می سازد.

 

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه افزود: اگر جمعیت کشوری رو به پیری برود، مهاجرت به آن کشور زیاد می شود و تابعیت افراد در جامعه از بین می رود و به مرور زمان فرهنگ جامعه و آن کشور کمرنگ و در نهایت متلاشی می شود.

 

وی تصریح کرد:  سطحی نگری و جدایی مردم از عمیق ترین مسائل و معارف دینی بخصوص در زمینه ازدواج و فرزندآوری باعث ایجاد مشکلات شده و اگر بخواهیم خانواده ای سالم داشته باشیم لازم است که به بحث کنترل جمعیت واقع بینانه فکر کنیم.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 450938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha