به گزارش خبرگزاری شبستان، کتاب "عقل های پاره وقت" نوشته محبوبه زارع از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به چاپ رسید.
بر اساس این گزارش، در این کتاب عنوان شده است: هویت یک انسان زاییده تفکرات اوست و یکی از مهمترین رکن تفکر را اعتقاد شکل می دهد؛ از این رو، دریافت عمیق از مبانی اعتقادی و مرزبندی میان حقیقت و بطلان، یکی از اصول ضروری در حیات فکری انسان تلقی می شود.
از سوی دیگر، یکی از مهمترین عواملی که تاثیر مستقیم در انحراف اندیشه، عمل و هویت انسان ها دارد، مسئله خرافه است. با توجه به ظرافت مرز میان حقیقت و خرافه، پرداختن به این موضوع و تلاش در جهت طبقه بندی اعتقادات بشری نه تنها ضروری است، بلکه می توان از آن به عنوان واکسیناسیونی در جهت حفظ سلامت فکری و ساحت اعتقادی افراد و جوامع یاد کرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، خرافه عاملی در انحراف باورف اندیشه و رفتار است و خرافه گرایی تهدیدی برای جامعه تلقی می شود. بدیهی است آشنایی مرز میان حقیقت و خرافه، در تحکیم اعتقادات، مؤثر و ضروری است؛ از این رو این کتاب با هدف ارائه تفاوت های بنیادین بین خرافه و حقیقت، ماهیت، خاستگاه و گونه های خرافه و خرافه در جامعه مدرن تلاش می کند خلاء ای که در این زمینه احساس می شد را به رشته تحریر درآورد.
گفتنی است، کتاب "عقل های پاره وقت" در 109 صفحه، با شمارگان یک هزار نسخه، و قیمت 6500 تومان به تازگی منتشر شده است.
پایان پیام/
نظر شما