حجت الاسلام محمود دهقاندار، سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان البرز در خصوص برگزاری چهارمین جلسه کمیته تخصصی قرآن استان البرز در دفتر نماینده ولی فقیه استان و امام جمعه کرج توضیح داد: به منظور توسعه فعالیت های قرآنی استان البرز و تجلیل از فعالان قرآنی استان، هم چنین تکمیل بانک اطلاعات قرآنی استان چهره های موثر در بحث قرآن استان معرفی می شوند.
به گفته این مسئول، کمیته تخصصی قرآنی استان البرز با حضور افرادی که جایگاه حقوقی دارند، به عنوان چهره های موثر در بحث قرآنی در مسیر توسعه فرهنگ قرآنی استان تلاش خواهند کرد.
وی افزود: اعضاء جلسه در خصوص دغدغه های قرآنی ، چگونگی بررسی طرح های قرآنی و اجرای آن در سطح استان نکاتی طرح و در خصوص آن تبادل نظر کردند.
حجت الاسلام دهقاندار، در خصوص برنامه ریزی های انجام شده در خصوص تشکیل این کمیته اظهار کرد: چهارشنبه (26 فروردین) اعضای این کمیته گردهم می آیند و طرح ها و پیشنهادهای خود را عنوان خواهند کرد.
وی با بیان این مطلب که با ارسال مکاتبه ای به مدیران کل استان در خصوص این مطلب که نماینده مرکز و دستگاه ها را معرفی کنند، شاهد استقبال بسیار بالا و دور از انتظاری بودیم، توضیح داد: با توجه به پاسخ گویی اداره ها و دستگاه های اجرایی مبنی بر معرفی نماینده قرآنی هم چون اداره کل محیط زیست استان می توان به جرات اعلام کرد، که استان با توجه به ظرفیت های بالای قرآنی آمادگی طرح توسعه قرآنی را در سطح استان دارد.
این مسئول در ادامه در خصوص برگزاری سیزدهمین آزمون قرآن و عترت سراسری بیان کرد: همزمان با سیزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت کشوری در این استان نیز این آزمون در هفت نقطه از استان برگزار می شود.
به گفته این مسئول تا به امروز بیش از هزار و 400 علاقمند قرآنی در طرح ثبت نام کرده اند، و این آزمون روز (11اردیبهشت) در هفت نقطه از استان در 2 ساعت زمانی صبح و بعد از ظهر برگزار می شود.
رشد ۷۸ درصدی حضور در آزمان سراسری قرآن و عترت
سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز اظهار کرد: در این دوره آزمون افزایش 87 درصدی شرکت کنندگان نسبت به دوازدهمین آزمون قرآن و عترت در استان البرز را شاهد بودیم.
وی افزود: براساس ابلاغ معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فعالان قرآنی متقاضی این بیمه در سه گروه تبلیغ و ترویج قرآن و عترت، آموزش و پژوهشهای قرآنی و فعالیتهای هنری قرآنی میتوانند مشمول آن شوند.
این مسئول ادامه داد: حافظان قرآن و نهجالبلاغه، قاریان ممتاز، استادان، مربیان، پیشکسوتان، داوران، پژوهشگران و کاتبان قرآنی و نیز مبتهلان از جمله افراد تعریف شده در این سه گروه هستند.
سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان البرز خاطرنشان کرد: طبق قانون کار، بیمه «کادر اجرایی مؤسسات قرآنی» از نوع بیمه اجباری و بر عهده مدیر مؤسسه (کارفرما) است و کمک برای تأمین حق کارفرما، تابع قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
حجت الاسلام دهقاندار در پایان تاکید کرد: مدیران مؤسسات قرآنی میتوانند از تسهیلات تخفیف پلکانی مندرج در آییننامه اجرایی بند «و» ماده «۸۰» قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه، مصوب جلسه مورخ 90/5/2هیأت وزیران، جهت بیمه اجباری کادر اجرایی و سایر افراد شاغل در مؤسسه متبوع خود استفاده کنند.
پایان پیام/
نظر شما