محمد جوروند، رئیس اداره کتابخانههای عمومی خرمشهر، به خبرنگار شبستان گفت: کتابخانه شهید شریف خرمشهر در سال 1346 راهاندازی شد و در سالهای جنگ تحمیلی یکی از سنگرهای اصلی دفاع از شهر بود که به شدت خسارت دید.
وی خاطرنشان کرد: ساختمان این کتابخانه در سال 1370 در مکان قبلی بازسازی و ترمیم کلی شد و در 2 سال اخیر نیز نماسازی و بهسازی آن انجام و از حالت مخروبه و وضعیت فیزیکی بد قبلی خارج شده است.
وی تصریح کرد: برای بهسازی این کتابخانه بالغ بر 2 میلیارد ریال هزینه شده که یک میلیارد و 300 میلیون ریال آن از اعتبارات تملک و دارایی و 700 میلیون ریال نیز از طریق کنک های منطقه آزاد اروند در سال 89 تأمین شده است.
جوروند افزود: زیربنای این کتابخانه یک هزار و 200 متر مربع است که با داشتن 15 هزار عنوان کتاب و حدود 2 هزار عضو فعال، اکنون شرایط مناسبی برای ارائه خدمات به مردم خرمشهر و شهروندان صبور این شهرستان دارد.
وی اضافه کرد: خرمشهر به علت اینکه پایتخت 8 سال دفاع مقدس بوده و جای زخم و ترکش به وفور در آن مشاهده می شود نیاز به کتابخانه دفاع مقدس در آن به شدت احساس می شود که در نظر داریم کتابخانه عمومی مستقل عمومی دفاع مقدس را نیز راهاندازی کنیم.
وی با بیان اینکه امسال ساخت کتابخانه مرکزی خرمشهر در زمینی به مساحت سه هزار متر مربع شروع میشود، اذعان داشت: سال گذشته در سومین سفر استانی هیأت دولت به خوزستان ساخت کتابخانه مرکزی در خرمشهر به تصویب رسید و به دنبال آن اخیراً با همکاری فرماندار این شهرستان، زمینی به مساحت سه هزار متر مربع واقع در بوستان کارون برای ساخت کتابخانه مرکزی شهرستان واگذار شد که در آینده نزدیک با اختصاص اعتبار استانی عملیات احداث این مرکز آغاز میشود.
رئیس اداره کتابخانههای عمومی خرمشهر یادآور شد: اکنون 155 هزار و 224 نفر در شهرستان خرمشهر زندگی میکنند که از این تعداد 125 هزار و 76 نفر شهرنشیناند و خرمشهر نه تنها کتابخانه روستایی ندارد بلکه پنج کتابخانه شهری با فضای مطالعاتی در مجموع 2 هزار و 300 متر مربعی دارد که کفاف این 125 هزار نفر را هم نمیدهد و نیازمند فضاهای مطالعاتی و فرهنگی بیشتری برای تغییر در فضای فرهنگی شهر است.
پایان پیام/
نظر شما