قنبر موسی نژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در سنندج اظهار کرد: یکی از تدابیر هر ساله مقام معظم رهبری انتخاب شعار سال است که به عنوان نقشه راه مردم و مسئولان تدوین و ابلاغ می شود.
وی ادامه داد: فرمایش ایشان بر تداوم مدیریت جهادی و عزم ملی در سال 94 بود که با عنوان دولت و ملت همدلی و همزبانی با محوریت توجه به مسائل اقتصادی و فرهنگی نامگذاری شده است که امیدواریم بستری فراهم شود که در جهت تحقق شعار سال بیش از پیش تلاش کنیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان با اشاره به در پیش بودن انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در سال جاری اظهار داشت: هر جایی که حضور مردم در کنار سیاست های دولت بوده است توفیقات مضاعفی نسبت به سایر برنامه ها به دست آمده است و مقام معظم رهبری به درستی این شعار را انتخاب کردند و لازم است هم ملت و هم دولت در جهت تحقق این شعار همت گمارند.
موسی نژاد، با بیان اینکه وظیفه مردم کمتر از دولتمردان نیست، بیان کرد: کمیته امداد جز دستگاه هایی است که زیر نظر رهبری اداره می شود و رویکردش در چارچوب سیاست های ابلاغی رهبری است و امسال نیز محور برنامه های این نهاد در راستایی تحقق شعار سال توسط مسئولان کمیته امداد ابلاغ شده است.
وی با تاکید بر تلاش در راستای شکوفایی استعداد و کسب مهارت های زندگی مددجویان گفت: یکی از سیاست های محوری و اجرایی کمیته امداد خوداتکایی و اشتغالزایی مددجویان است که این نهاد در بحث همدلی بایستی بستری فراهم کند که جلب اعتماد عمومی نسبت به گذشته بیشتر شود.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان، یکی از حوزه های همدلی و همزبانی را مشارکت های مردمی در کمیته امداد دانست و افزود: برخی از فعالیت ها با حضور مردم و در بستر همبستگی اجتماعی اتفاق می افتد و تلاش و حضور خیرین و مردم در کمک به خانواده های نیازمند، نوعی همبستگی اجتماعی، همدلی و همزبانی است.
موسی نژاد، در ادامه به ابلاغ اساسنامه جدید کمیته امداد توسط مقام معظم رهبری نیز اشاره کرد و افزود: کارهای کارشناسانه بسیاری بر اساسنامه کمیته امداد از دو سال گذشته توسط مسئولان کمیته امداد با دستور مقام معظم رهبری انجام شد و دستخوش تغییراتی در روش اجرا و مسئولیت هایش شد.
وی بیان کرد: خوشبختانه مقام معظم رهبری با انتخاب رئیس جدید امداد و اعضای هیئت امنا، فصل جدیدی در خدمات کمیته امداد باز کردند که در سال 94 به هیئت امنا کمیته امداد ابلاغ شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه رهبری از عملکرد کمیته امداد در فقرزدایی از جامعه اعلام رضایت کردند، اذعان کرد: معظم له در ابلاغ به رئیس جدید امداد، توانمندسازی خانواده ها و خوداتکایی مددجویان، اشتغال و تقویت باورهای دینی خانواده های تحت پوشش را تذکر و خواستار شدند .
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان، با اظهار امیدواری از سکانداری مدیریت جدید این نهاد و حمایت های رهبری گفت: امیدواریم بتوانیم قدم های بهتری در جهت اجرایی کردن فرمایشات مقام معظم رهبری برداریم و در این راستا بیش از پیش تلاش کنیم.
موسی نژاد، افزود: نکته ظریفی که در حکم رهبری آمده است این است که تکیه کمیته امداد بر کمک های مردمی باشد و دولت، مجلس و قوه قضاییه در کنار کمیته امداد همکار و یاری رسان این نهاد مقدس باشند که لازم است مدیران کمیته امداد بستر خدمت گذاری بیشتر به اقشار آسیب پذیر جامعه را با همدلی و همزبانی در تمامی سطوح فراهم کنند.
وی، کمک به همنوع و همدلی و همزبانی ملت را جز فرهنگ جامعه اسلامی و از رویکرهای اصلی مسلمین عنوان کرد و افزود: در کشور ما مردم همیشه اثبات کرده اند که در کنار محرومین هستند و در استان نیز در مناسبت های مختلف شاهد حضور مردم در صحنه های مختلف کمک به همنوعان بوده ایم که نمونه بازر آن شور نیکوکاری در اخرین روزهای سال بود که کمک های جمع آوری شده دو برابر بیشتر از پیش بینی های کمیته امداد بود.
وی با بیان اینکه در دهه چهارم عمر کمیته امداد، رویکرد این نهاد به سمت ایجاد فرهنگ کار و تلاش در درون خانواده است، گفت: شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در بین خانوده های تحت پوشش در راستای توانمندی مخاطبین رویکردی است که در صدر برنامه های امداد دنبال می شود.
موسی نژاد، با اشاره به اینکه اعتبارات سال 93 در سال جاری نیز در بحث تسهیلات خوداشتغالی به تایید مجلس شورای اسلامی رسیده است، اظهارکرد: امیدواریم با اختصاص این تسهیلات بستر خوداشتغالی در بین مخاطبین فراهم شود و نقش محرومین در اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.
وی در خاتمه با بیان اینکه پایداری شغل در کردستان از میانگین کشوری بالاتر است، خاطر نشان کرد: میانگین پایداری شغل در کمیته امداد 86 درصد است که این مهم در استان منحنی 92 درصدی را نشان می دهد که نشان از میزان نظارت بر شغل های ایجاد شده امداد است.
پایان پیام/
نظر شما