به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه هنری، خسروی با اشاره به اهمیت نوشتن و ادبیات در بیان واقعیتهای تاریخی هر سرزمینی گفت: متأسفانه هنر انقلاب اسلامی با آن كه سالها از انقلاب میگذرد نتوانسته زبان ویژه خود را بیابد؛ زیرا بیشتر سلایق مدیریتی در آن اعمال شده است.
وی افزود: نباید هنر انقلاب اسلامی را تنها به صورت یك شعار استفاده كنیم بلكه باید پشتوانهای از شعور و فهم انقلابی در این هنر نهفته باشد.
نویسنده رمان «كمند» تصریح كرد: گرچه گاهی هنرمندان ناگزیر هستند تا برای ارتزاق به سوی اندیشه مدیران متمایل شوند و در این میان ممكن است كه تفسیر یك مدیر از تعریف انقلاب اسلامی با خود انقلاب اسلامی متفاوت باشد، اما این مسئله نباید سبب شود تا اهداف انقلاب اسلامی در حوزه هنرمغفول بماند.
وی تأكید كرد: هنرمند انقلاب اسلامی نباید تنها به یك هنرمند توصیف گر و روایت گر تبدیل شود و صرفاً كارهای هنری سفارشی انجام دهد؛ چون به خلاقیت در تولید آثار هنری فاخر لطمه میزند.
خسروی خاطرنشان كرد: هرگونه انقلابی سبب دگرگونی در اجتماع و هنر و ادبیات خواهد شد و انقلاب اسلامی نیز پس از وقوع سبب دگرگونی در جامعه و به ویژه ادبیات و رشتههای مختلف هنری شد؛ اما آنچه به واقع سبب رشد هنر و ادبیات در هر جامعهای خواهد شد، وجود فضا و ساز و كار و ملزوماتی است كه اجازه جوشان بودن بستر اندیشه و هنر را بدهد.
پایان پیام/
نظر شما