حسن اسماعیلی، مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره ) کاشان،به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: بیمه 582 نفر از این تعداد، زنان سرپرست خانوار و 192 نفر آنها از مجریان طرح های اشتغال هستند که در مجموع برای آنها بیش از پنج میلیارد و 600 میلیون ریال حق بیمه در سال 93 به حساب تامین اجتماعی واریز شد.
وی با اشاره به اینکه مددجویان در حال حاضر از مزایای دفترچه و خدمات درمان استفاده می کنند، افزود: ورود بيمه هاي اجتماعي تحول بزرگي در کاهش هزينه هاي درماني مددجويان، اقتصاد خانواده ها و توانمندسازی آنها ايجاد کرد.
به گفته وی، این طرح از برنامه های توانمندسازی مددجویان این نهاد محسوب شده و یکی از شیوه های خروج تدریجی مددجویان از چرخه حمایت است.
مدیرکمیته امداد امام خمینی (ره) کاشان افزود : تحقق عدالت اجتماعي، ايجاد امنيت در جامعه، همبستگي اجتماعي، رفع فقر و محروميت از مهمترين تاثيرات بهرهمندي مددجويان کميته امداد از بيمههاي اجتماعي است.
اسماعیلی، پرداخت هزينه هاي درماني، بيمه عمر، بازنشستگي از کار افتادگي را از مزاياي برنامه ريزي شده و هدفمند در حال انجام بیمه اجتماعي برشمرد.
*انجام 3800 بازدید ازطرحهای اشتغالزایی کمیته امداد در کاشان
وی، انجام سه هزارو 800 مورد بازدید از طرحهای اشتغال فعال در این شهرستان طی سال 1393را یادآور شد و گفت: کمیته امداد به منظور پیشگیری از انحراف طرحهای اشتغال اجرا شده و همچنین پایدارسازی آنها بابهرهگیری از ظرفیت ناظران فنی، کار نظارت بر طرحهای اشتغال را انجام میدهد.
اسماعیلی افزود: در راستای کسب موفقیت و پایداری در اجرای طرحهای خودکفایی، نظارت بر اجرای این طرح ها در اولویت برنامه های کمیته امداد شهرستان کاشان قراردارد.
وی اظهارداشت: این نظارت شامل تمام فرآیند زمان اجرای طرح،قبل و پس از آن انجام میشود تا اهداف مورد نظر به نحو شایسته تامین شود.
به گفته وی، کار آفرین شدن بسیاری از مددجویان حاصل تلاش ناظران و مشاوران طرحهای نظارتی است که توانسته است موجبات توانمندسازی بسیاری از مددجویان را فراهم کند.
پایان پیام/
نظر شما