مرتضی طاهری مداح پیشکسوت اهل بیت علیهم السلام در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به اینکه قبل از انقلاب، حاج آقای آهی را می شناختم، اظهار داشت: ایشان صاحب دوجلد دیوان اشعار هستند و بنده از دوران نوجوانی از اشعارشان استفاده می کردم.
وی با بیان اینکه حاج آقای آهی از شاگردان و نزدیکترین افراد به شیخ جواد خراسانی بود، خاطرنشان کرد: ایشان بعد از انقلاب مسئولیت های مختلف اجرایی از جمله در کمیته های انقلاب داشت و سرانجام با درجه سرتیپی بازنشسته شد.
این مداح پیشکسوت اهل بیت علیهم السلام افزود: ایشان بسیار با تقوا و در زمینه مداحی نیز بسیار حساس بودند و همواره به مداحان توصیه می کردند از خواندن و ذکر برخی مطالب اجتناب کنند.
وی با اشاره به اینکه مرحوم آهی خدمات بسیاری به مداحان داشت، گفت: تأسیس بیناد دعبل، روضه الحسین، خانه مداحان و ... جزو خدمات ایشان است.
طاهری ادامه داد: حاج آقای آهی با وجود کبر سن و کسالت، همواره دغدغه حل مشکلات مداحان را داشت و هرگاه به دیدار مقام معظم رهبری می رفتند برای وضعیت رفاهی و معیشتی این صنف تلاش می کردند.
این مداح و ذاکر با بیان اینکه مرحم آهی پس از درگذشت فرزند جوانشان دچار ضعف جسمانی و روحانی شدیدی شدند، خاطرنشان کرد: سرانجام پس از تحمل دردهای بسیار و چند دوره بستری شدن در بیمارستان، دار فانی را وداع گفت.
وی افزود: حاج آقای اهی فردی دوست داشتنی و دلسوز بودند و چندین مسجد و حسینیه تأسیس کردند.
طاهری با اشاره به اینکه مرحوم آهی دقت بسیاری در سرودن و ذکر اشعار داشتند، تصریح کرد: ایشان برای اینکه اشعارشان از هرگونه انحراف برکنار باشد، آنها را در محضر آیت الله میلانی عرضه می داشتند و پس از تأیید ایشان می خواندند؛ و همواره به مداحان نسبت به محتوای اشعارشان هشدار می دادند.
وی در پایان گفت: حاج آقای آهی کتاب عتیقه ای در جامعه مداحان بودند که متأسفانه بسته شد.
پایان پیام/
نظر شما