به گزارش خبرگزاری شبستان،محمد جواد ابطحی عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی معتقد است:تقلب به عنوان رمز آشوب از سوی فتنه گران در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 کلید خورد و پس از آن حوادث تلخی رخ داد که تلخ ترین آنها که خیانت به مقام معظم رهبری بود، زیر سوال بردن نظام بود.
1- از مدتها قبل از انتخابات ریاست جمهوری دهم برخی افراد و گروهها ادعای تقلب در انتخابات را داشتند و بعد از انتخابات و نتایج آراء آنرا بهانه ای برای اهداف برنامه ریزی شده خود کردند این امر نشاندهنده چه بود؟
در نطقی که در سال 87 به مناسبت 14 اسفند در مجلس شورای اسلامی داشتم، به این مساله اشاره کردم که دشمنان در پی بازسازی اسفند 59 دیگری هستند و این بار با نمادهای مذهبی وارد می شوند.
بلافاصله دیدیم از آغاز سال 88 این حرکات آغاز شد و طبق اسناد به عمل آمده آنها زمینه سوءاستفاده از انتخابات برای براندازی نظام را انجام دادند و اینرا می توان در مصاحبه موسوی با مجله تایم دو روز قبل از انتخابات مشاهده کنیم.
متاسفانه در آن زمان دستگاه های اطلاعاتی ما با اینکه سرنخ ها را داشتند ولی نخواستند با آن مقابله ای انجام دادند که شاید هم صلاح این بود که اهداف پشت پرده آنها بروز و ظهور پیدا کند و دست آنها رو شود.
تقلب به عنوان رمز آشوب از سوی فتنه گران کلید خورد و پس از آن حوادث تلخی رخ داد که تلخ ترین آنها که خیانت به مقام معظم رهبری بود زیر سوال بردن نظام بود.
یک انتخابات باشکوه 85 درصدی را که در هیچ کجای دنیا اتفاق نمی افتد، زیرسوال بردند و رسانه ها و اخبار بین المللی به جای بهت در برابر این حضور 85 درصدی، تقلب در انتخابات را تیتر اخبار خود قرار دادند که این بزرگترین خیانتی بود که این آقایان کردند.
وابستگی اینها به سازمانهای اطلاعاتی غرب محرز شده است و بعد از انتخابات دیدیم کسانی که داعیه دار حقوق ملت، دموکراسی و نظام بودند پناهنده شده اند و این نشان داد که شعارهای دفاع از حقوق ملت، دموکراسی و آزادی چیزی نیست جزء پهن کردن فرش قرمز برای استکبار و بازگشت سلطه غرب به ایران .
با این حرکات اینها فضا شفاف شد و مردم جهت های پیدا و پنهان اینها را دیدند و قطعاً نزد ملت ما جایگاهی ندارند و نخواهند داشت.
می بینیم که امروز افتاده اند به تغییر خودشان در انتقاد از برخی جریان ها مثل جریان انحرافی و یا کمک به موسسات خیریه و رفاهی در شهرهای مختلف برای اینکه دوباره به صحنه برگردند.
اگر بخواهیم جریان فتنه را با جریان انحرافی مقایسه کنیم می بینیم ریشه جریان انحرافی همین جریان فتنه است که این جریان فتنه هم برمی گردد به سیا، امپریالیسم و موساد که یک مثلث شوم است که امیدواریم با بصیرت و آگاهی که مردم کسب کردند انقلاب ما از این خطر بیمه شده باشد و ردپای بازگشت امریکا به این سرزمین تعبیر نشود.
2-چرا فتنه سبزی ها میخواستند با سوءاستفاده از نمادهای مذهبی و اسلامی به برخی اهداف شوم خود برسند؟
جنگ نرم در کشورهای همانند، اوکراین، قرقیزستان و تاجیکستان و لهستان با سوءاستفاده از نمادهای مذهبی و بومی آنها انجام شد و از آنجایی که سبز علامت سیادت است و در مراسم مذهبی ما جایگاه خاصی دارد و نشانه وابستگی به اهل بیت عصمت و طهارت است و مردم ما عاشق اهل بیت هستند آنها از این نماد سوءاستفاده کردند که البته این حرکت قبلاً در ملاقات های که "جورج سورس"با جریان های فتنه داشتند مطرح شده بود و می بینیم حتی رجال سیاسی و زنان هر جایی نیز هم از رنگ سبز استفاده کردند اما نه به عنوان دین، بلکه در اهانت به این نماد مذهبی.
خیزش برای سرنگونی حکومت های مردمی و ایجاد حکومت های دلخواه غرب ریشه در اهداف فراماسون ها دارد زیرا آنها هم از نمادهای مذهبی برای افزایش نفوذ خود استفاده می کردند و می کنند.
نمونه این سوء استفاده از نمادهای دینی را در تاسیس بانک شاهنشاهی توسط انگلیس در کشور ما ن در گذشته مشاهده کردیم ،این بانک به گونه ای ساخته شد که گویا مسجد است و سردر آن همانند سردر مساجد کاشی کاری است و در واقع بانکی بود که پایه گذار سلطه اقتصادی غرب در کشور شد.
شعارهای الله اکبر آنها نیز برگرفته از دیگر عناوین دینی ماست و در واقع کسانی که در برهه ای با کلمه "الله" مخالف بودند با سوءاستفاده از این شعار اهداف شوم خود را جستجو می کردند.
3- تفاوت حرکت فتنه سبز 88 ایران با خیزش های اسلامی منطقه چیست؟
وقتی اوباما گفت که انقلاب های اسلامی عربی منطقه برگرفته از راهپیمایی های 25 خرداد تهران است باید به وی و دیگران مدعیان این حرف گفت تفاوت این دو از زمین تا آسمان است.
ما انگیزه انقلاب های منطقه را همانگونه که رهبر معظم انقلاب تاکید کردند اسلام خواهی، استکبارستیزی و مبارزه با آمریکا و انگلیس می دانیم.
اتفاقاً افرادی که در فتنه سبز مشارکت داشتند خواستار بازگشت آمریکا بودند و شعارشان" نه غزه، نه لبنان" بود و از طرف نتانیاهو رسماً مورد حمایت قرار گرفتند.
اهداف و شعارهای فتنه سبزی ها کجا و شعارهای مرگ بر اسراییل مردم بحرین و الموت لآمریکا مردم یمن کجا؟
این جریان فتنه مورد حمایت آمریکا بود و آن جریانی که الان در کشورهای منطقه رخ داده است مورد مخالفت آمریکاست و آمریکا می خواهد به گونه ای آن را برای منافع خودش مهار کند و به سمت خودش هدایت کند.
اینجا پرچم آمریکا را می بوسیدند و آنجا پرچم آمریکا را آتش می زنند، بنابراین هم از لحاظ شعار، انگیزه و شیوه های کار این دو با هم تفاوت بنیادین و اساسی دارند.
آنجا نیروهای متجاوز عربستانی و قذافی هستند که مساجد را به آتش می کشند اما اینجا این افراد فتنه جو هستند که به مساجد حمله می کردند.
پایان پیام/
نظر شما