به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ دکتر فاطمهالسادات حسینی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان امروز ( 16 فروردین) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه شاه کلید تربیت خانواده و بینش و نگرش درست مادر است، اظهارداشت: زن به عنوان رکن اصلی خانواده، محور تحکیم بنیاد خانواده است، زنان ما نیمی از جامعه را تشکیل میدهند که نقش بسیار تاثیرگذاری داشته و برای نیمی دیگر از جمعیت نقش حمایتی و تربیتی ایفا میکنند.
وی با اشاره به اینکه باتوجه به اینکه شاهد تحولات جهانی و تغییر در ساختارهای اجتماعی هستیم، از این رو به همکاری زنان و مردان ضمن حفظ شئونات اسلامی و جایگاه خانواده احتیاج داریم، افزود: رسالت اصلی ادارهکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان بیشتر نگاه ستادی است و نه اجرایی بنابراین به تولید فکر، ایده و طرح اهمیت ویژهای داده میشود.
دکتر حسینی در ادامه به برنامههای ادارهکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان در سال 94 اشاره کرد و گفت: در سال جدید همایش منطقهای سازمانهای مردم نهاد برگزار می شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با اشاره به اینکه در استان کرمان 500 NGO در زمینه زنان و خانواده فعالیت میکنند، ادامه داد: هدف ما در سال 94 تقویت بیشتر انجمنهای فعال و به روز کردن نیمهفعالان است ضمن اینکه تعامل درون و برون سازمانی و تقویت مشارکت فعال جوانان نیز در دستور کار ما قرار دارد.
وی با بیان اینکه بیش از 60 درصد دانشجویان فارغالتحصیل ما را بانوان تشکیل میدهند، اظهارداشت: ساماندهی و تشکیلاتی نمودن فعالیتهای حوزه زنان و خانواده، سازمانهای دولتی و سازمانهای مردم نهاد با محوریت ادارهکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان انجام خواهد شد.
حسینی با تاکید بر اینکه صنایع دستی میتوان جایگزین منابع نفتی کشور شود، تصریح کرد: راهاندازی بازارچه خوداشتغالی و صنایع دستی بانوان در شهرستانهای مختلف استان و برپایی کارگاههای صنایع دستی خرد و کلان در استان از دیگر برنامههای ادارهکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان محسوب میشود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین تقویت صندوقهای تعاونی زنان روستایی، حمایت از طرحهای توسعهای زنان، حمایت از تولیدات پوشاک استان، آگاهسازی و معرفتافزایی دختران جوان، راهاندازی کتابخانه تخصصی زنان در مراکز شهرستانهای استان و ایجاد مراکز مشاوره مذهبی در ادارات و مساجد نیز از دیگر برنامههای ما در سال جدید خواهد بود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان همچنین با ارائه گزارش عملکرد سال 93، از ساماندهی فعالیتهای حوزه زنان و خانواده، خروج برنامهها از حالت کلیشهای و اصلاح نگرش زنان و مردان به بحث توانمندهای بانوان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در حوزه آموزش و پژوهش، تعامل بین دانشگاهها و ادارات انجام و همچنین ایجاد مراکز پژوهشی و مطالعات زنان در دستور کار قرار گرفت.
حسینی، رونمایی از بانک اطلاعاتی جامع زنان استان کرمان و تدوین کتاب راهبردهای توسعه فرهنگی و اقتصادی را از دیگر برنامه های اجرایی سال گذشته معرفی کرد.
وی همچنین افزود: حمایت از طرحهای اشتغالزایی بانوان، راهاندازی کارگاههای آموزشی، ارائه تسهیلات به زنان کارآفرین، حمایت از همایشهای اقتصادی و کارآفرینی بانوان، تدوین سند اشتغال پایدار بانوان و راهاندازی بازارچه خوداشتغالی از دیگر اقدامات ادارهکل امور بانوان و خانواده استانداری در سال گذشته بود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان ادامه داد: به علاوه در سال 93، برگزاری جشنواره سفرههایی عاشورایی، اجرای طرح معرفتافزایی در ادارات و شهرستانهای مختلف، برگزاری کارگاههای آموزشی و نشستهای علمی و افتتاح مراکز مشاوره زنان و خانواده نیز انجام شد.
حسینی بیان کرد: در حوزه سلامت و بهداشت بانوان نیز با تاکید بر پیشگیری، اقدامات ما پیگیری شد به طوریکه طرح چکاپ رایگان بانوان در ادارات انجام، کارگاههای آموزشی سلامت و تغذیه سالم برگزار و به انجمنهای سلامت نیز توجه ویژهای شد.
وی یادآوری کرد: در سال گذشته طرح دهکده ورزشی- فرهنگی بانوان که سلامت جسم و روح را به همراه دارد ارائه و تصویب شد ضمن اینکه مسابقات ورزشی در دهه مبارک فجر و کارگاههای آموزشی نیز در حوزه ورزش بانوان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما