به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام محمد صادق جان محمدی، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تاکستان در جلسه هماهنگی برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم الحرام که در بخشداری ضیاءآباد برگزار شد، گفت: در زمان حضرت علی(ع) کار رسانه ای آنقدر قوی بود که عامه مردم حضرت را کافر می دانستند، به طوری که بدگویی درباره ایشان به امری عادی بدل شده بود و حتی شایع کرده بودند که حضرت علی(ع) نماز نمی خواند.
وی اظهار داشت: تا جایی که وقتی آن حضرت را در محراب مسجد به شهادت رساندند، مردم می پرسیدند که حضرت علی(ع) در مسجد چه می کرده است؟! اما پس از قیام عاشورا، ورق برگشت و تبلیغ و اطلاع رسانی در دست اهل بیت(ع) قرار گرفت و با خطبه های حضرت زینب(س) این قدرت رسانه ای به اوج خود رسید و پس از ائمه اطهار(ع) نیز این مسئولیت سنگین به عهده عالمان و دانشمندان مذهب تشیع و هیئت های مذهبی و تکایا قرار گرفت.
حجت الاسلام جان محمدی اضافه کرد: در طول تاریخ، مجالس و آیین های سوگواری عاشورا، مجموعه اشعار و سخنرانی های مرتبط با آن برای تبلیغ، ترویج و استمرار حیات شیعه، جنبه تبلیغی و اطلاع رسانی داشته اند تا جایی که می توان ادعا کرد که یکی از دلایل مؤثر در حفظ و استمرار شیعه، فعالیت همین مجالس و عزاداری ها در سخت ترین دوران و وضعیت تاریخی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: پس از مصیبت های مهم و بزرگی که پیش از واقعه عاشورا در جهان اسلام رخ دادند، مانند رحلت رسول اکرم(ص) و دیگر ائمه معصومین(ع)، شاهد این حجم عظیم و توجه و تاکید ائمه اطهار(ع) به برگزاری مراسم عزاداری و سرودن مرثیه و تشکیل جلسات عزاداری برای ذکر مصیبت و گریاندن مستمعین نبودیم، اما در مورد واقعه عاشورا، شاهد حجم بسیاری از روایات در خصوص عظمت و بزرگداشت واقعه ماندگار کربلا و قیام خونین حضرت اباعبدالله الحسین(ع هستیم.
به گزارش روابط عمومی تبلیغات اسلامی استان قزوین، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تاکستان اضافه کرد: این امر تاکید بر برگزاری مجالس عزاداری عاشورا، فقط به دلیل بزرگی و عظمت واقعه کربلا و شدت مصایب آن روز نبوده، بلکه دلایل سیاسی و اجتماعی مهمتری داشته است و از خلال روایات و منابع تاریخی و سیره اهل بیت(ع) در می یابیم که رفتار ایشان به طور عمد در حال تاسیس نهادی به نام "مجالس عزاداری عاشورا " بوده اند.
وی اظهار داشت: ما باید به گونه ای مجالس عزاداری خود را برگزار کنیم که موجب وهن و سبکی این مجالس و کسر شأن مذهب تشیع نشود و در غیر اینصورت در قبال اعمالی که انجام می دهیم مسئولیت شرعی خواهیم داشت.
پایان پیام/
نظر شما