حجتالاسلام و المسلمین سیدرضا مودب مدیر گروه قرآن و حدیث دانشگاه قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با اشاره به پیام نوروزی مقام معظم رهبری (مد ظله) در لحظههای آغازین سال 94، عنوان کرد: پیام مقام معظم رهبری (مد ظله)، پیامی ارزشمند، حکیمانه، ولایتمدار و الهام گرفته از معارف بلند دینی است.
مدیر گروه قرآن و حدیث دانشگاه قم اظهار داشت: مقام معظم رهبری (مد ظله) ابتدا بر مصادف شدن آغاز سال با ایام شهادت حضرت فاطمه (س) تأکید دارند و بیان میدارند که مردم ایران ارادت خاصی به خاندان پیامبر (ص) دارندو این ارادت، اقتضائاتی دارد که در عمل پایبند هستند و سال خود را با برکت فاطمی شروع میکنند.
نگاه ویژه مقام معظم رهبری(مدظله) به سال 94
حجتالاسلام و المسلمین مودب بیان کرد: مقام معظم رهبری (مد ظله) در پیام خود از امام زمان (عج)، امام راحل (ره) و شهداء یاد میکنند که نشان از اطاعت ولایتمداری ایشان نسبت به امام عصر (عج) دارد و از خداوند میخواهد که از الطاف طیبه شهداء بهره مند شویم.
وی با اشاره به پیام رهبر انقلاب اسلامی و نگاهی که ایشان به سال 93 داشتند، گفت: آنچه که در پیام مقام معظم رهبری (مد ظله) اهمیت ویژهای دارد، نگاهی است که ایشان به سال 94 دارند و آرزو دارند که ملت ایران در پیشرفتهای اقتصادی، اقتدار و عزت منطقهای و بینالمللی داشته باشند و بیان میدارند که این آرزو، یک آرزوی ذهنی نیست بلکه دستیافتنی و با کمک دولت و ملت، قابل تحقق است.
عضو هیأت علمی دانشگاه قم یادآور شد: رهبر انقلاب اسلامی در این پیام اشاره میکند که در سال 94 لازم است که عدالت قضایی و همچنین عدالت اقتصادی در کشور محقق شود که این امر، بخشی به قوه قضائیه و بخشی به دولت برمی گردد و امید است که اجرای عدالت در سال 94 مراحل کامل تری داشته باشد.
ایمان و معنویت ملت ایران به عنوان یکی از شاخصههای سال 94
حجتالاسلام و المسلمین مودب تصریح کرد: مقام معظم رهبری (مدظله) بر ایمان و معنویت ملت ایران به عنوان یکی از شاخصههای سال 94 تکیه دارند و میدانند که ظرفیت مردم ایران در حوزه معنویت و ایمان، ظرفیت زیادی است که میتواند پشتوانه مهمی برای پیشرفت نظام جمهوری اسلامی ایران باشد.
وی با اشاره به این که رهبر انقلاب اسلامی بر صمیمیت، همکاری و همدلی دولت و ملت در سال 94 تأکید زیادی داشتند، عنوان کرد: این سه تعبیر، تعابیر مهمی است که در سخنان رهبر قابل مشاهده است به طوری که صمیمیت نشان از حسن ظن است، همکاری یعنی کوشش بر این که دولت و ملت یک واحد منسجم هستند و همدلی بر این اساس که ملت ایران در تصمیمات کلانی که دولت دارد، باید همراه باشد و سختیها را تحمل کند تا به پیشرفت برسیم.
دولت و ملت یک خانواده واحد هستند
مدیر گروه قرآن و حدیث دانشگاه قم اظهار داشت: دشمنان ما تلاش میکنند که اعتماد بین دولت و ملت ایران آسیب ببیند، بر همین اساس مقام معظم رهبری (مدظله)، امسال را سال همکاریهای گسترده دولت و ملت میدانند و تأکید دارند که دولت و ملت باید به یکدیگر اعتماد کنند.
حجتالاسلام و المسلمین مودب بیان کرد: رهبر انقلاب اسلامی امسال را سال «دولت و ملت؛ همدلی و هم زبانی» نامیدند و تعبیر ایشان از دولت شروع میشود که نشان میدهد که ملت ایران همیشه در صحنه بوده است و دولت نیز که تا کنون کوششهای فراوان و موفقیتهای قابل توجهی داشته است، باید تلاش مضاعفی داشته باشد تا موفقیتهای دولت، باعث همکاریهای بیشتر ملت شود.
وی تصریح کرد: دولت و ملت یک خانواده واحد هستند و باید در برابر سختیها و مشکلاتی که کشور در پیش رو دارد صبر و تحمل داشته باشد، به خصوص بین قوه مقننه (مجلس) و قوه مجریه (دولت) که هر دو جایگاه ویژهای در کشور دارند، لازم است همدلی و هم زبانی بیشتری وجود داشته باشد تا به پیشرفتهای قابل توجهی برسیم.
مسئولین باید برنامهریزیهای موثری جهت پیشرفت اقتصادی داشته باشند
عضو هیأت علمی دانشگاه قم در خصوص سخنان رهبر انقلاب اسلامی در اجتماع زائران حرم رضوی گفت: مقام معظم رهبری (مد ظله) تأکید کردند که در جهت تحقق شعار سال 94 لازم است که هدفگذاریهایی صورت بگیرد و مسئولین باید برنامهریزیهای موثری جهت پیشرفت و رونق اقتصادی داشته باشند، همچنین آحاد مردم به ویژه فعالان اقتصادی به اقتصاد ملی کمک کنند.
حجتالاسلام و المسلمین مودب افزود: مقام معظم رهبری (مد ظله) معتقدند که با بسیج همه تواناییها و ابتکارات درونی و همچنین با استفاده از همه ابزارها و شیوههایی که وجود دارد، اقتصاد ملی که همان اقتصاد مقاومتی است، قابل تحقق است.
وی با اشاره به این که دو نگاه در حوزه اقتصادی کشور وجود دارد، عنوان کرد: یک نگاه نادرست و عقیم وجود دارد که برخی معتقدند که رونق اقتصادی با نگاه به بیرون از مرز امکان پذیر است و باید سیاست خارجی را تغییر دهیم تا مشکلات اقتصادی کشور حل شود.
مدیر گروه قرآن و حدیث دانشگاه قم ادامه داد: در حوزه اقتصادی کشور، نگاه دیگری که وجود دارد و رهبر (مدظله) نیز به آن تأکید دارند این است که برای حل مشکلات اقتصادی و مسائل کشور باید بر نیروهای داخلی و ظرفیتهای درونی تأکید شود و محور پیشرفت کار قرار بگیرد.
حجتالاسلام و المسلمین مودب تصریح کرد: رئیس جمهور آمریکا اظهار میکند که اگر ایران خواستههای آنان را بپذیرد، کار و رونق اقتصادی در ایران به وجود میآید در صورتی که آنان دشمنان ما هستند و در مقام فریب هستند، دلسوزی برای ملتهای مسلمان ندارند و دشمنی خود را بارها و بارها نشان داده اند.
مقام معظم رهبری (مدظله) همواره از مذاکرات هستهای حمایت کردند
وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در خصوص مذاکرات هستهای گفت: مقام معظم رهبری (مدظله) همواره از مذاکرات هستهای حمایت کردند و تیم دولت را فرزندان نظام میدانند و اشاره داشتند که در ایران هیچ فردی مخالف حل دیپلماتیک موضوع هستهای نیست اما ملت، مسئولان و هیأت نظاره کننده هیچ گاه در برابر تحمیل ها، تحریمها و زورگوییهای آمریکا تسلیم نمیشوند.
عضو هیأت علمی دانشگاه قم اظهار داشت: امیدواریم که این ظلم بزرگی که به ملت ایران در خصوص تحریمها اتفاق افتاده است، برداشته شود و ایران در عین حال که با اقتصاد ملی و مقاومتی روی پای خود میایستد، بتواند با ارتباط با کشورهای دیگر، تجارت اقتصادی داشته باشد.
دولت باید مورد حمایت قرار بگیرد/ دولت به دغدغههای منتقدین توجه کند
حجتالاسلام و المسلمین مودب تصریح کرد: مطلب دیگری که در فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله) اهمیت ویژهای دارد و همه دانشجویان، حوزویان و عموم فرهیختگان باید به آن دقت کنند این است که رأی اکثریت مردم زمینهساز مشروعیت قانونی دولت هاست.
وی ادامه داد: هر دولتی به خاطر رأی اکثریت مردم، مشروعیت قانونی دارد، بنابراین دولت باید مورد حمایت قرار بگیرد و بین دولت و ملت باید اتحاد وجود داشته باشد و همچنین حقوق دوجانبه بین ملت و دولت باید رعایت شود.
مدیر گروه قرآن و حدیث دانشگاه قم بیان کرد: رهبر انقلاب اسلامی تأکید دارند که منتقدین به دولت باید منطقی باشند و انتقاد آنان نباید به گونهای باشد که اعتماد عمومی را نسبت به مسئولین نظام سلب کنند، همچنین انتقادها نباید همراه با اهانت باشد که آیات قرآن کریم نیز به این مسأله اشاره دارد.
حجتالاسلام و المسلمین مودب اضافه کرد: خداوند در مسأله جدال میفرماید: «وجادلهم هی أحسن» یعنی مجادله باید با منطق و به بهترین وجه صورت بگیرد، انتقادات به دولت نیز باید با تأمل و با روشی باشد که سبب رشد و سازندگی شود و سبب گسترش اختلافات و از بین رفتن اعتماد عمومی نشود.
وی یادآور شد: در هر دورهای از دولتها ممکن است عدهای با دولت هم سو و هم رأی نباشند و دغدغهها و دلواپسیهایی داشته باشند که دولت نیز باید در این مورد به آنها توجه خاص داشته باشد و آنان را فرزندان ملت بداند و به دغدغههای آنان توجه کند.
پیشبینی توطئه های دشمن در سال 94 توسط مقام معظم رهبری (مدظله)
عضو هیأت علمی دانشگاه قم با بیان این که امسال، سال مهمی برای کشور ماست، تصریح کرد: مقام معظم رهبری (مدظله) در قسمتی از سخنان خود به توطئههایی اشاره دارند که در سال 94 پیشبینی کردند و آن ایجاد برهم زدن امنیت در برخی شهرها و همچنین ایجاد نارضایتی در برخی اقشار ملت است.
حجتالاسلام و المسلمین مودب افزود: برخی بدخواهان ملت ایران به صورت صریح اعلام کردند که اهدف آنان از فشارهای اقتصادی، تنها مسأله اقتصادی نیست بلکه یک هدف سیاسی، یعنی ایجاد نارضایتی مردم به خصوص از حوزه مسائل اقتصادی، بر هم زدن امنیت کشور و قرار دادن مردم ایران در برابر نظام جمهوری اسلامی ایران است تا اتحاد بین دولت و ملت از بین برود، به طوری که در سال گذشته نمونههایی از برهم زدن امنیت در برخی شهرها احساس شد.
وی عنوان کرد: امیدواریم با سابقهای که مقام معظم رهبری در اداره کشور دارند و با همراهی دولت و ملت و به لطف خداوند، موفقیتهای ارزشمندی در پیش رو داشته باشیم و توطئههای دشمن خنثی شود که خداوند نیز به این نکته اشاره دارد که « وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجعَل لَهُ مَخرَجًا»؛ هر ملتی که تقوای الهی پیشه کند خداوند راه گشایش را در اختیار آنان قرار میدهد.
پایان پیام/
نظر شما