به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، لطف الله فروزنده، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، ظهر امروز (19 خرداد) در شورای اداری استان در سالن شهدای استانداری همدان گفت: اصلاح نظام اداری و مدیریت دولتی دربرگیرنده تلاشی ارزشمند و یکپارچه است، به گونه ای که از طریق آن می توان تغییرات موثری در نظام اداره عمومی پدید آورد.
وی با بیان اینکه اصلاح نظام اداری موجب افزایش توان برای رسیدن به پیشرفت های ملی می شود، اضافه کرد: تحول در نظام اداری و مدیریت دولتی و به تعبیری متناسب نمودن و شایسته گرداندن آن که از منویات مقام معظم رهبری است، ضرورتی حیاتی و اجتناب ناپذیر است.
وی با اشاره به 10 برنامه تحول اداری که نشات گرفته از متن سیاست های کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری است، تصریح کرد: سند چشم انداز، لایحه برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در چارچوب سیاست های کلی دولت خدمتگزار است.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور گفت: طرح های نو باید با توانمندسازی دستگاه های اجرایی کشور و تربیت مدیران و کارشناسان متعهد، باایمان و تحول آفرین در جهت پیشرفت و توسعه یکپارچه کشور اجرایی شوند.
فروزنده، اجرا و عملیاتی کردن این برنامه ها را نیازمند عزم، اراده، مشارکت و همکاری مدیران و کارکنان تمامی دستگاه های اجرایی کشور دانست و اضافه کرد: با اتکا به حمایت و آموزش های فراگیر، باید اقدامات پیش بینی شده را از قوه به فعل درآورده تا شاهد تغییر رفتار، عملکرد و بهره وری بالای دستگاه های اجرایی کشور باشیم.
وی از بهره مندی 40 میلیون ایرانی از سهام عدالت خبرداد و بیان کرد: سهام عدالت توانست علاوه بر ایجاد اطمینان خاطر در مردم، فرهنگ سرمایه گذاری را رواج دهد.
وی از مدیران خواست تلاش و کوشش دولت را بیان کنند تا دیگران نتیجه تلاش خاموش و شبانه روزی مدیران را بدانند.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور گفت: دولت نهم و دهم و دولت مردان آن با تلاش های شبانه روزی در جهت خدمت به مردم در حال اجرای پروژه های مختلف هستند.
فروزنده ادامه داد: پس از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه هاف فقر واقعی در جامعه از بین رفته، بهداشت و درمان به تمام نقاط کشور رسیده و بیمه و آموزش که از شاخص های توسعه است، در تمامی نقاط کشور وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: با هدفمند کردن یارانه ها، مردم افزایش بهره وری و کاهش مصرف را آغاز کرده اند که این طرح در آینده ای نزدیک در بخش صنعت و کشاورزی اتفاق خواهد افتاد.
وی با اشاره به ادغام وزارت خانه ها تصریح کرد: این کار از 20 سال پیش در کشور مورد توجه قرار گرفته بود که اقدام خاصی انجام نشده بود و دولت نهم و دهم برای اجرای آن پیش قدم شد.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور گفت: میانگین زمان اجرای پروژه های عمرانی در دولت های قبل 11 سال بود که در دولت نهم و دهم به 6 سال رسیده است.
فروزنده، اشتغال و تحصیل زنان ایرانی را مورد توجه قرار داد و افزود: امروز تنها 30 درصد جمعیت فعال ژاپن را زنان تشکیل می دهند که اغلب آنها نیز در کارهای خدماتی مشغولند، این در حالی است که زنان نظام اسلامی ایران در صحنه های اداری توام با رعایت ارزش ها حضور فعال دارند.
وی طراحی نظام ملی مهارت را یادآور شد و تصریح کرد: باید مهارت آموزی در کنار سیستم نظری مورد توجه قرار گیرد تا مشکل مهارت در کنار آموزش حل شود.
وی درخصوص دولت الکترونیک خاطرنشان کرد: در دولت الکترونیک زیرساخت ها اهمیت ویژه ای دارند و باید شبکه های دولت را به هم وصل نمود تا خدمت رسانی به صورت مطلوب صورت بگیرد.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور گفت: باید به جایی رسید که هیچ روستایی حتی دورافتاده ترین مناطق روستایی برای دریافت خدمات به شهرها مراجعه نکند.
فروزنده با بیان اینکه در جهت کوچک تر نمودن دولت باید دفاتر پیشخوان های شهری و روستایی را افزایش دهیم، اضافه کرد: این دفاتر با ارائه خدمات به مردم در هر نقطه از کشور موجب کاهش هزینه و هدر رفتن زمان می شوند.
وی ضمن آنکه از مدیران خواست پیگیر دورکاری باشند، تصریح کرد: دورکاری، تکنیک و فنی است که در دنیا جا افتاده و می تواند "کارمزدی" را جایگزین "وقت مزدی" کند.
وی با بیان اینکه مهمترین عنصر تحول هر جامعه ای، نیروی انسانی است، اظهار داشت: باید بینش، دانش و مهارت نیروی انسانی را افزایش دهیم.
وی با تاکید براینکه تا جایی که امکان دارد باید اختیارات بیشتری را به استان ها در راستای تمرکز زدایی داده شود، گفت: این مسئله مورد تاکید مقام معظم رهبری است.
پایان پیام/
نظر شما