اعتبارات توسعه و تجهیز مدارس سال آینده تقویت می شود

خبرگزاری شبستان: استاندار ایلام از تقویت اعتبارات جهت توسعه و تجهیز مدارس استان بویژه در مناطق عشایری و روستایی در سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام و به نقل از روابط عمومی استانداری این استان، محمدرضا مروارید، در دهمین نشست شورای آموزش و پرورش استان ایلام، اظهار کرد: تکمیل پروژه های نیمه تمام آموزشی استان و تجهیز فضاهای آموزشی مناطق عشایری به امکانات جدید در سال آینده در دستور کار جدی دولت قرار خواهد گرفت.

 

وی، افزود: تمام تلاش دولت در استان اینست که عدالت آموزشی بین دانش آموزان همه مناطق رعایت شود تا همه از امکانات مورد نیازبطور برابر برخوردار شوند.

 

استاندار ایلام، با تاکید بر اجرای کارهای فرهنگی در مدارس مناطق عشایری و روستایی استان ، گفت: باید با تامین اعتبار لازم در این زمینه اقدام های موثر و خدمات قابل توجهی انجام شود.

 

وی با توجه به محدود بودن اعتبارهای دولتی بر بهره گیری از ظرفیت افراد خیر و نیکوکار برای توسعه و اجرای کارهای فرهنگی در مدارس این استان تاکید کرد.

 

محمدرضا مروارید، به ضرورت پوشش شبکه استانی در همه شهرستان های استان به ویژه مناطق مرزی دشت عباس و موسیان برای پیشگیری از گرایش مردم به ماهواره اشاره کرد و افزود: تاکنون 80 درصد جمعیت استان زیر پوشش این شبکه قرار گرفته و پوشش 100 درصدی آن نیازمند راه اندازی 124 ایستگاه جدید با تامین اعتبار 250 میلیارد ریالی است.

 

وی بر ارایه آموزش های گسترده آشنایی با مواد منفجره به مردم مناطق مرزی استان به منظور پیشگیری از حوادث تاکید کرد و بیان داشت: دستگاه های متولی باید در این زمینه اهتمام جدی داشته و آموزش ها را در طول سال گسترده تر کنند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام نیز در این نشست گفت: با وجود اینکه این اداره کل خدمات آموزشی گسترده ای به دانش آموزان مناطق مرزی و عشایری استان ارایه می کند ولی همچنان کمبودهایی وجود دارد.

 

علی بیرانوند کمبود نیروی انسانی، امکانات، پوشش اندک شبکه استانی در مناطق مرزی، آلوده بودن زمین های این مناطق به مواد منفجره باقی مانده از دوران دفاع مقدس، فقر فرهنگی، کوچ های طولانی مدت و پراکنده، بهداشت و درمان، بیسوادی و غیره در این مناطق را از کمبودهای مشهود دانست.

 

وی یکی دیگر از مشکلات مدارس مناطق مرزی و عشایری استان را نیرو گریز بودن اعلام کرد و گفت: به علت راه های صعب العبور و مشکلات این مناطق برخی معلمان تمایل زیادی به حضور در مدارس این نقاط را ندارند.

 

بیرانوند خواستار توجه مسوولان برای رفع مشکلات مدارس مرزی استان شد و اظهار کرد: در این زمینه نیازمند همکاری همه دستگاه های اجرایی استان هستیم.

 

لازم به ذکر است که 180 مدرسه عشایری و روستایی در استانوجود دارد که از این تعداد 70 مدرسه بصورت چادر و یا پیش ساخته (کانکس) دایر است.

 

پایان پیام/

کد خبر 446822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha