هفتم اسفند ۹۴؛ انتخابات مجلس شورای اسلامی/هشدار وزیر درباره پولهای کثیف در تبلیغات انتخاباتی

خبرگزاری شبستان: امیری درباره تاریخ انتخابات سال آینده مجلس شورای اسلامی گفت: پس از هماهنگی با شورای نگهبان هفتم اسفند ۱۳۹۴ برای انتخابات مشخص شد و اداره کل انتخابات در حال تهیه جدول و دستورالعمل در این راستا برای افرادی است که باید برای استعفا اقدام کنند.


سخنگوی وزارت کشور در نشست خبری:
هشدار وزیر کشور از پولهای کثیف در تبلیغات انتخاباتی

خبرگزاری شبستان: سخنگوی وزارت کشور گفت: اطلاعات مختلفی به وزارت کشور می رسد و اگر اقای رحمانی فضلی از وجود پولهای کثیف در انتخابات حرفی می زنند از باب هشدار است و حتماً اطلاعاتی دارند که اینگونه مطرح می کنند و اگر نمایندگان بخواهند ایشان آماده حضور در کمیسیونها و توضیح بیشتر هستند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، حسینعلی امیری، سخنگوی وزارت کشور در آخرین نشست خود در سال 93 با اشاره به تلاش دولت در حوزه‌های مختلف گفت: زحماتی که دولت متقبل شده است به بار نشسته و با حمایت های رهبری و رهنمودهای ایشان توانسته ایم کشور را خوب اداره کنیم.

وی تصریح کرد: کشور در مذاکرات هسته‌ای مبارزه با فساد اداری کاهش اتکا به نفت، توسعه صادرات غیرنفتی، بهبود وضع صنعت ریلی، افزایش روابط با همسایگان، بهبود محیط کسب و کار، بهبود روابط با همسایگان، اقتصاد دانش بنیان، آب کشاورزی و محیط زیست، اصلاح ساختار اداری توانسته توفیقات خوبی به دست بیاورد. وزارت کشور ضمن انجام سیاستهای دولت و رهنمودهای ریاست توانسته سیاست های دولت را اجرا کند و امورات استانها با شرایط متفاوت در حال انجام است و معضل خاصی دراین راستا وجود ندارد.

امیری سال ۹۳ را برای وزارت کشور همراه با انتساب استانداران در حوزه های مختلف عنوان کرد و گفت: معاونت سیاسی با رعایت قوانین و مقررات و لحاظ گفتمان دولت فرماندارانی را منصوب کرد و نظریات پایانی و ابلاغیه های ایشان در آخرین مراحل ابلاغ است و پروسه تعیین و تکلیف فرمانداران در حال اجرایی است.

وی با اشاره به اینکه 4 هزار و 55 بخشدار در کشور داریم گفت: انتخاب بخشداران به استانداران تبدیل شد و براساس ضوابط تعیین تکلیف کنند و این به معنی عدم استفاده از نیروهای قبلی نیست.

وی درباره شهرداران گفت: شهرداران برای اعضای شورای شهر انتخاب می شوند و احکامشان پس از تصمیم اعضای شورای شهر توسط وزیر کشور صادر می شود.

وی افزود: در حال حاضر همه شهرداران تعیین تکلیف شده اند و تهیه پیش نویس قانون بهسازی شهرداری ها به دولت داده شده است و شهرداریها که براساس ضوابط قدیمی اداره می شدند پیش نویسی برایشان نوشته شد و لایحه شورای اسلامی کشور نیز در وزارت کشور نوشته شد و به دولت تقدیم گشت.

سخنگوی وزارت کشور گفت: گاهی سلیقه ها نحوه برخورد با اجرای امور اداری را متفاوت می کرد که برای ایجاد روشی واحد راهنمای شورای اداری و استخدامی برای شهرداریها تهیه و تدوین شد.

وی درباره مسایل امنیتی کشور گفت: اوضاع و احوال کشورهای همسایه مشخص است و داعش در برخی از بخشهای عراق و سوریه و حتی افغانستان فعالیت داشت و اشرار در پاکستان فعالیت می کردند اما امنیت در داخل کشور مناسب است و به لطف سپاه ارتش و نیروی انتظامی مرزداریها شورای تامین امنیت و مقامات این بخش ها اوضاع امنیتی کشور بسیار مناسب است.

امیری گفت: در راستای تدابیر امنیتی اتخاذ شده در سالهای گذشته شاهد موفقیهای خوبی در حوزه امنیتی بودیم و در سیستان و بلوچستان که همواره دغدغه های امنیتی برقرار بوده توانسته ایم موفقیتهای به دست آوریم و عواملی که بیش از یک دهه باعث ناامنی سیستان شده بود را بازداشت کردیم که اتفاق بسیار مهمی است و از فاجعه ای که در آستانه 22 بهمن در حال رخ دادن بود جلوگیری کردیم در غرب و جنوب غرب کشور نیز اعضای گروهک های ضدانقلاب خود را تسلیم کرده اند.

وی افزود: در حوزه امنیتی سفرهای استانی زیادی انجام می شود و دستورالعمل های لازم ابلاغ می گردد و در حوزه های کارگری صنفی و دانشجویی هیچ مشکلی نداشتیم که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی درباره شرایط امنیتی کشور برای نوروز امسال گفت: در آستانه نوروز برنامه ریزی های لازم برای تسهیل شرایط هموطنان فراهم شده و دستورالعمل های لازم ابلاغ گشته است.

وی افزود: از استانداران خواسته شده است که شرایطی فراهم کنند که کمترین اتفاق و حادثه در کشور اتفاق بیفتد و از آنها خواسته شده است علاوه بر محل استقرار مهمانان نوروزی مکان های دیگری برای مسافران در نظر گرفته شود و از هموطنان نیز می خواهیم در محل هایی اقامت داشته باشند که امکانات اولیه برایشان در نظر گرفته شود.

وی درخصوص تدابیر لازم برای چهارشنبه آخر سال گفت: این یک سنت ایرانی است و ما به فرهنگ اسلامی ایران احترام می گذاریم و همواره مورد تاکید ماست و عده ای از هموطنان علاقه دارند مراسماتی برای این ایام داشته باشند و وزارت کشور در این راستا تمهیداتی داشته است. از توزیع مواد خطرناک در این ایام جلوگیری شد و امسال مزاحمت های چهارشنبه سوری کمتر بوده است و از مردم تقاضا داریم با ماموران انتظامی و راهنمایی و رانندگی همکاری داشته و شرایطی ایجاد نشود که شاهد آسیب دیدن برخی از هموطنان باشیم.

امیری درباره فعالیتهای سازمان مدیریت بحران کشور در سازمان مدیریت برنامه ریزی برده شده که این حوزه درباره تهیه گزارش در حوزه خسارت و تامین اعتبارات فعالیت می کند.

وی در ادامه از ارایه کارت هوشمند ملی خبر داد و گفت: ثبت احوال صدور کارت هوشمند ملی را ارایه می دهد و پروژه آرشیو الکترونیکی اسناد در سال 92 و 93 برنامه ریزی شده و در حال تکمیل است.

وی از ساماندهی سواحل دریای خزر خبر داد و گفت: برنامه ریزی های خوبی در این بخش انجام شده و تاکید بر این است که به ارزشهای اسلامی توجه شود و امسال نیز شاهد آن بودیم که آمار غریق ها بسیار کاهش داشته است.

امیری درباره کمیسیون ماده 10 احزاب گفت: از ابتدای دولت تدبیر و امید مجوز تاسیس در حزب داده شده است و 7 مورد تقاضا برای پرونده حزب و 12 مورد تشکیل مجمع عمومی احزاب ارایه شده است و اجازه تاسیس 35 تشکل صنفی و تمدید 45 پروانه موافقت شده است. و برای تاسیس 12 مورد پروانه صادر گشته است.

وی درباره برنامه ریزی وزارت کشور جهت انتخابات نیز گفت: معاونت سیاسی وزارت کشور هر هفته مسافرتهایی را به استانها دارد و سیاستهای کلی دولت را در این راستا ابلاغ نموده است و من از فرمانداران می خواهم به نحوی عمل کنم که در مظان اتهام حمایت از شخص یا حزبی خاص قرار نگیرند زیرا اجرای انتخابات توسط وزارت کشور است و ما باید برای تمام کاندیداتورها با هر سلیقه شرایط را فراهم کنیم تا از حقوق قانونی خود بهره مند شوند.

وی در پاسخ به خبرنگاری درباره برخورد با نفرات مطرح شده در حزب اتحاد ملی ایران گفت: اعضای کمیسیون ماده 10 انسانهایی شریف بوده و ملاکشان قانون است و حزب نامبرده در مرحله کارشناسی و بررسی استعلامات است و هر پیش داوری در این راستا بسیار منفی است.

وی درباره حمله به علی مطهری در شهر شیراز گفت: برای ما همه شهروندان عزیز و محترم هستند و رفتارهای ساختارشکنانه و ایجاد بی نظمی و آشوب با هر عنوان ناپسند است و آنچه مهم است آرامش شهروندان و بهره مندی از حقوق مساوی است و اینکه برای رسانه های غربی خوراک فراهم نکنیم.

وی در پاسخ به خبرنگاری درباره اینکه چرا به اتفاق مشابهی که در کرمان برای یک جانباز افتاد واکنشی نشان داده نشد، گفت: به هر صورت آن نیز ناپسند است و حساسیت وجود دارد و این مساله هم به استانداران تاکید شده است که شهروندان از حقوق قانونی خود بهره مند شود.

وی تاکید کرد: آنچه در شیراز اتفاق افتاد کار ناپسندی بود و اقای مطهری فرزند شهید مطهری بوده از نمایندگان محترم هستند و اینکه قبل از سخنرانی و اطلاع از متن سخنرانی شان این چنین برخورد شود درست نیست.

وی از دستور رحمانی فضلی برای رسیدگی به این پرونده و تشکیل جلسه فوری خبر داد و گفت: ناقضان قانون و آمرین به زودی مورد بازخواست قرار می گیرند و کمیته ای با مسئولیت دکتر ذوالفقاری تشکیل شده و امروز برای بررسی بیشتر راهی شیراز شدند. فیلمی در این رابطه در دست است که چهره ها در آن کاملاً مشخص است. تا ساعت 8 و 20 دقیقه امروز در این رابطه کسی بازداشت نشده اما بین 50 تا 200 نفر در این کار نقش داشتند.

وی درباره تاریخ انتخابات سال آینده مجلس شورای اسلامی گفت: پس از هماهنگی با شورای نگهبان هفتم اسفند ۱۳۹۴ برای انتخابات مشخص شد و اداره کل انتخابات در حال تهیه جدول و دستورالعمل در این راستا برای افرادی است که باید برای استعفا اقدام کنند.

وی درباره مدیران وزارت کشور و استانداریها که خواهان شرکت در انتخابات هستند گفت: این افراد تا 1/12/93 استعفا می دادند که موافقت یا عدم موافقت با استعفای ایشان با وزیر است.

وی تاکید کرد: در حال حاضر تعدادی فرمانداران و نفراتی از استانداران استعفای خود را اعلام نموده اند که تعداد دقیق آنها اوایل سال آینده اعلام می شود.

سخنگوی وزارت کشور درباره انتخابات خبرگان نیز گفت: استان البرز نیز باید به عنوان استانی مستقل از تهران برای معرفی نماینده خود در مجلس خبرگان اقدام کند و پیشنهاداتی درباره تعداد نمایندگان به مجلس خبرگان و آیت الله یزدی ارایه شده است.

وی از افزایش ظرفیت 13 نفر به مجلس خبرنگان خبر داد و افزود: در راستا باید تمهیدات جدیدی در نظر گرفته شود و اداره انتخابات در حال برنامه ریزی در این مورد است.

وی در مورد فعالیت احزاب نیز گفت: موضوع خانه احزاب و تحرکات حزبی و فعالیت در انتخابات جلساتی با مهندس مقیمی برگزار می شود و احزاب نیز باید فعال شوند و دائماً فعالیت داشته باشند نه به این صورت که گاهی فعال است و گاهی اقدامی انجام نمی دهند.

وی درباره مسایلی پیرامون اظهارنظر سیدحسن خمینی درباره استاندار مشهد گفت: ایشان در هیچ موردی در حوزه وزارت کشور اظهارنظری نمی کنند و درباره استان مرکزی و جاهای دیگر نیز اظهارنظری نداشتند و تکذیب می کنند هر چند نمایندگان استان مرکزی برای سقف موردنظر پیشنهادی شان هنوز نکرده اند.

وی درباره فرمانداریهای ویژه گفت: این فرمانداریها تاسیس دولت قبل است و ساختار وظایفش به هیچ وجه تعریف نشده است و تا ابلاغی که برای فرماندار صادر می شود هیچ نفعی نداشته است و فراکسیون فرمانداریهای ویژه در مجلس نیز وجود دارد که چند بار پیگیری کرده اند و وزیر کشور گفت: اگر برای تسهیل کار مردم مفید باشد اختیاراتی به آنها بدهید.

وی در پایان تاکید کرد: شفاف سازی منابع مالی کاندیداها در دستور کار است و براساس آن دولت و مجلس قانونی می گذارند و این بخش ساماندهی می شود زیرا ثروت و قدرت گاهاً فساد می‌آورد و برای شفاف سازی اقدام خواهد شد.

پایان پیام/

کد خبر 446752

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha