به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، شرکت آوین سرگرمی یکی از شرکتهای مستقر در مرکز رشد فناوریهای فرهنگی و زیارت است که با رویکردی دانشبنیان در حوزه صنایع فرهنگی، اقدام به تولید اسباببازی های فرهنگمحور اقدام کرده است.
در همین رابطه، محمد حسین روحانی، مدیر شرکت آوین سرگرمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد اظهار داشت: تولید اسباب بازیهای متنوع و نوآورانه با رویکرد بازتولید ارزشهای فرهنگی و انقلابی، از مهمترین ماموریتهای دلسوزان انقلاب است.
وی افزود: مقام معظم رهبری با نگاهی ژرف و آیندهنگرانه، در این رابطه می فرمایند: «تهاجم فرهنگى یک حقیقتى است که وجود دارد؛ میخواهند بر روى ذهن ملّت ما و برروى رفتار ملّت ما و حتی کودکان اثرگذارى کنند. این اسباببازىهایى که وارد کشور میشود از جملهى همین است که من چهقدر سر قضیّهى تولید اسباببازى داخلىِ معنىدار و جذّاب حرص خوردم. خب در مقابل اینها باید چهکار کرد؟ در مقابل اینها دو چیز لازم است: یکى کار، یکى ابتکار؛ این دو کار و این دو نقطهى مهم را باید در نظر داشت؛ باید کار کنیم، کار هم باید کار ابتکارى باشد.»
مدیر شرکت آوین سرگرمی با اشاره به بازی ماکت «جنگنده قاهر» و «هلیکوپتر شاهد»، خاطرنشان کرد: این بازیها با رویکرد تعاملی توسط «شرکت دانش بنیان آوین» طراحی شده است.
روحانی خاطرنشان کرد: این شرکت به عنوان یکی از شرکتهای مستقر در مرکز رشد فناوریهای فرهنگی و زیارت، ماموریت طراحیِ بازی و اسباببازی را بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه در این بازی، کودکان در حین تکمیل اجزای آن و رسیدن به طرح نهایی به طرح ماکت می رسند، گفت: از مهمترین ویژگی های این طرح این است که مربی یا والدین در حین تکمیل این ماکت، نکات تکمیلی و داستانهای مکمل در حوزه دستاوردهای علمی و نظامی کشور و همچنین معرفی شهدای نظامی را به کودکان منتقل می کنند.
مدیر شرکت آوین سرگرمی تصریح کرد: عموما انواع اسباببازیهای موجود در بازار، صرفا به کالایی لوکس تبدیل شده و یا در بهترین حالت دارای رویکردی خنثی از منظر فرهنگی هستند و بعضا نیز باعث ایجاد سدی در مقابل خلاقیت و مهارتهای کودکان می شوند.
روحانی با اشاره به جنبههای آموزشی و تربیتی بازی «جنگنده قاهر» و «هلیکوپتر شاهد»، اظهار داشت: این بازی می تواند با هدایت مربیان خلاقیت و همکاری خانوادهها، نقش محوری خود را در زمینه سازی برای خلق نسلی غرور آفرین ایفا کرده و آینده ای سراسر عزت را برای ایران اسلامی به تصویر بکشد.
وی یادآور شد: تقویت تفکر و خلاقیت، گسترش مهارت دستورزی، تقویت حس غرور ملی در کودک، تقویت مهارت کارگروهی در ساخت ماکت و تقویت تفکر مهندسی در ترکیب اجزای ماکت از مهمترین ویژگیهای این بازی است.
نظر شما