به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سردار عزیز الله ملکی، فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی در این مراسم ضمن تقدیر از حضور و استقبال گسترده اصحاب رسانه استان مرکزی و دستاندرکاران برگزاری این جشنواره گفت: امروز رسانه ها حرف اول را در دنیا می زنند و هر کس رسانه ای را در اختیار دارد قدرت و اقتدار نیز دارد.
وی با اشاره به اهمیت فعالیت رسانه های گروهی بیان کرد: رسانه ها نقش مهمی در فرهنگ سازی و سوق دادن افکار عمومی در مسیر درست دارند که اگر از این مهم به درستی بهره گرفته شود جامعه ای با فرهنگ و آگاه خواهیم داشت.
سردار ملکی اظهار کرد: تولید امنیت یک کار جمعی است و اینطور نیست که پلیس به تنهایی بتواند بحث امنیت را دنبال کرده، جرایم را کنترل کند و به نتیجه برسد بلکه دستگاه های فرهنگی باید به فرهنگ سازی در این رابطه پرداخته وآگاهی عمومی را افزایش دهند.
فرمانده انتظامی استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت رسانه ها نیز اشاره کرد و گفت: رسانه ها نیز نقش موثری در این زمینه دارند چرا که نماینده افکار عمومی هستند و می توانند با قلم و بیان خود به فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و آگاهی بخش بپردازند.
وی ضمن تقدیر از تلاش ها و فعالیت های جراید و مطبوعات استان مرکزی بیان کرد: خبرنگاران و اصحاب رسانه استان ارتباط خوبی با این مجموعه داشتنه اند و چه خوب است که یک ستون از نشریه خود را به فعالیت ها و کارهای پلیس و همچنین فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در رابطه با این فعالیت ها اختصاص دهند.
سردار ملکی با اشاره به پیشینه فرهنگی و تاریخی استان بیان کرد: استان مرکزی پیشینه تاریخی خوب و مردمان خوبی دارد و ویژگی های خاص این استان و همکاری و همدلی با نیروهای پلیس سبب کسب موفقیت های بیشماری در بخش های مختلف به ویژه امنیت شده است.
فرمانده انتظامی استان مرکزی خاطر نشان کرد: عدم آگاهی مردم سبب بروز مشکلات فراوان می شود و اگر بتوانیم در این حوزه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی کنیم تبعات خوبی دارد.
رسانه ها نقش موثری در فرهنگ سازی دارند
سرهنگ سید احمد خسروی، معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان مرکزی نیز در این مراسم ضمن تقدیر از حضور رسانه ها در نخستين جشنواره استاني رسانه،نظم و امنيت عمومي، گفت: فرماندهي انتظامي استان مركزي به منظور افزايش روز افزون احساس امنيت اجتماعي در سال جاري در چارچوب ماموريت ها و وظايف اجتماعي خويش، جشنواره اي با عنوان"رسانه و نظم و امنيت عمومي" را با همراهي و همکاري اصحاب رسانه و فرهيختگان حوزه قلم و انديشه در سطح استاني برگزار نمود.
وی محورهاي برگزاري اين جشنواره را ظرايف روان شناختي نشر و تحليل اخبار حوادث و رخ دادها، ابعاد جامعه شناختي تهيه، تدوين و انتشار اخبار اجتماعي، نقش رسانه ها در ترويج قانون گرايي و نظم پذيري، ساز و کارهاي رسانه اي ارتقاء نظم و امنيت اجتماعي و سهم و نقش رسانه ها در ارتقاي تعامل پليس و مردم دانست.
سرهنگ خسروی با بیان اینکه فراخوان این جشنواره از دی ماه 92اعلام شده بود، افزود: علاقمند به شرکت در این جشنواره آثار خود را تا 30 ديماه سال جاري كه با توجه به درخواست اصحاب رسانه به مدت 10 روز تمديد شد به دبیرخانه این جشنواره ارسال کردند.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان مرکزی اضافه کرد: آثار ارسالی در زمينه هاي خبر، مصاحبه و گزارش بود و خبرنگاران مي توانستند در هر سه زمينه شركت كرده و محدوديتي براي تعداد آثار ارسالي وجود نداشت.
این مقام مسئول با بیان اینکه تعداد 368 اثر به دبيرخانه جشنواره ارسال شده است، ادامه داد: از تعداد آثار دريافتي سه اثر برتر در هر بخش به جشنواره رسانه، نظم و امنيت كه در سطح ملي و در فروردين ماه در تهران برگزار مي شود ارسال مي شود.
گفتنی است در پایان به سه نفر برتر در هر بخش خبر، مصاحبه و گزارش جوايز و لوح ياد بود اهدا شد.
پایان پیام/
نظر شما