به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ محمد رحیم نوروزیان، معاون سیاسی، امنیتی استاندار خراسان شمالی امروز (۲۴ اسفند) در جلسه ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی استان، با اشاره به بسیج کلیه امکانات برای خدمات رسانی به مسافران و زائران نوروزی، گفت: تمامی مساجد، ادارات، مدارس و تکایا برای اسکان نوروزی آماده شده است.
وی ظرفیت اسکان روزانه مسافران را بیش از 16 هزار نفر اعلام کرد و افزود: 30 پایگاه انتظامی ناجا نیز متولی تامین امنیت برای مسافران و زائران است.
نوروزیان خاطرنشان کرد: 25 تن از قضات نیز به صورت کشیک شبانه روزی و 21 پایگاه امدادی هلال احمر، پنج پایگاه امداد خودرو نیز برای خدمت رسانی به مسافران و زائران در آمادگی کامل به سر می برند.
وی یکی از مشکلات مسافران طی سال های گذشته را بحث بیمه مطرح کرد و بیان داشت: درهمین راستا با تمهیدات انجام گرفته 10 شرکت بیمه آماده ارائه خدمات در تعطیلات نوروز هستند.
وی با تاکید بر کشیک همه دستگاه ها در این ایام، اظهار داشت: مراقبت و کنترل لازم برای پاسخگویی به مردم انجام می گیرد.
نوروزیان از شهرداری نیز خواست قبل از شروع سال جدید کلیه خدمات عمرانی شهر را به اتمام برساند تا شهر آماده ورود زائران شود و گفت: باتوجه به همزمانی ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا با نوروز لازم است در چیدمان شهرداری نیز به این امر توجه شود.
محمود دلپسند، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه از آمادگی لازم کلیه دستگاه ها به منظور خدمت رسانی به زائران و مسافران و انجام برنامه ریزی های لازم در این راستا خبرداد.
سویدانلوئی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی نیز در این جلسه، لازمه رونق گردشگری در استان را عزم همه دستگاه های اجرایی دانست و از نوروز به عنوان بزرگترین مراسم تاریخی و ملی مردم ما یاد کرد.
وی با اشاره به عبور 22 میلیون مسافر از استان، خاطرنشان کرد: تمام تلاش ها در راستای خلق خاطره ای خوش از استان برای مسافران و زائران انجام گرفته است.
سویدائلویی با اشاره به برگزاری 21 جلسه ستاد تسهیلات سفر در استان، بهسازی ورودی و محیط داخلی شهرها، برگزاری مانور آمادگی اعضای ستاد، برپایی 180 غرفه صنایع دستی، راه اندازی پایگاه های اطلاع رسانی و برگزاری دوره آموزشی توانمند سازی برای 800 تن از اعضای ستاد را از جمله اقدامات برای آمادگی نوروز برشمرد.
وی همچنین معرفی جاذبه های استان، شناسایی نقاط حادثه خیز، نصب تابلوهای هشدار دهنده، برخورد قاطع با متخلفان و آماده سازی اماکن متبرکه و امامزاده ها در صورت مواجه شدن با سونامی سفر را از دیگر اقدامات انجام شده اعلام کرد.
وی با اشاره به برگزاری بیش از 100 برنامه طی ایام نوروز در استان یادآور شد: وجود 560 بافت تاریخی ثبت شده دراستان، ظرفیت اکوتوریسم و 24 منطقه نمونه و روستاهای هدف گردشگری از جمله ظرفیت های بلقوه استان برای مسافران است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، ضریب ماندگاری مسافران در استان را طی سال های گذشته 11 ساعت ذکر کرد و بیان داشت: تلاش داریم تا این میزان حداقل به 24 ساعت و در شرایط آرمانی به 48 ساعت ارتقا دهیم.
دکتر ابراهیم گلمگانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این جلسه یادآورشد: کشیک نوروزی بهداشت محیط به صورت 24 ساعته از اول اسفند تا 15 فروردین آماده خدمت رسانی بهداشتی و درمانی به مسافران و زائران است.
وی خاطرنشان کرد: در همین راستا اطلاع رسانی مناسب در ورودی شهرها برای راهنمایی مراکز درمانی استان به مسافران و زائران صورت گرفته است.
پایان پیام/
نظر شما