انبوهی از تنهایی دستاورد شبکه های اجتماعی

خبرگزاری شبستان: یک جامعه شناس گفت: تکنولوژی ارتباطات به جای نزدیک ساختن قلب ها و حاکم کردن مهر و محبت در جامعه انسان ها را از یکدیگر دور ساخته و گرچه به ظاهر انسان ها در کنار هم هستند اما دچار انبوهی از تنها شدن اند.

جعفر بای، جامعه شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی خانواده گفت: تکنولوژی ارتباطات به جای نزدیک ساختن قلب ها و حاکم کردن مهر و محبت در جامعه انسان ها را از یکدیگر دور ساخته است.

 

وی افزود: شبکه های اجتماعی شرایطی در جامعه حاکم کرده اگرچه در ظاهر انسان در کنار هم هستند اما قلب های آنان از هم دور هستند و به تعبیری دیگر دچار انبوهی از تنهایی شده اند.

 

بای اظهار کرد: تکنولوژی و شکل گیری شبکه های اجتماعی نیازمند ارایه آموزش های فراخوانی است چون هر طرز تفکری در آن مجموعه پرچمی برافراشته و به تبیین و تبلیغ اندیشه های خویش می پردازد.

 

وی ادامه داد: لازمه مصونیت بخشی برای کاربران این فضای مجازی ارتقای دانش و سواد رسانه ای آنان است.

 

این جامعه شناس اظهار کرد: امروزه با ممنوعیت و فیلتر کردن نمی شود جامعه را واکسینه نمود باید شرایطی را فراهم ساخت با وجود اندیشه های مخالف، فرد توانایی تشخیص سره از ناسره را داشته باشد.

 

وی ادامه داد: افراد باید بتوانند با تجزیه و تحلیل همراه با عقلانیت اصولی و کاربرد منطقی اهداف و اندیشه های خائنانه در محتوای پوشالی آن را درک کنند.

 

بای تاکید کرد: به هر حال حضور شبکه ها یک واقعیت آشکار اجتماعی است و نمی توان منکر آن در جامعه شد و با برخوردهای خشن نمی توان به جدال با رسانه ها رفت.

 

وی تصریح کرد: قطعا اندیشه، برنامه ریزی و تفکر سازمان یافته ای با هزینه های فوق العاده و پردازش گرافیکی می توانند از غفلت دستگاه های فرهنگی سوءاستفاده کنند و در چنین شرایطی تنزل فرهنگی و کاهش محتوای برنامه های تلویزیونی در جذب افکار اندیشه شیطانی شبکه های اجتماعی و ماهواره ای موثر باشند.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 446474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha