راه اندازی موزه الکترونیکی برای شهدای دانش آموز و فرهنگی

خبرگزاری شبستان: مدیر کل دفتر شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش از راه اندازی موزه الکترونیکی خبر داد و گفت: اطلاعات شهدای دانش آموز و فرهنگی در این موزه جمع آوری می شود و در دسترس عموم قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، محمدحسین کفراشی، مدیر کل دفتر شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش در همایش روز بزرگداشت شهدا که در ساختمان شهید رجایی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، گفت: شهدا بالاترین مقام دینداری را دارا بودند و باید گفت تنها چیزی که برای انسان ارزشمند است جان اوست ولی شهدا جانشان را برای آسایش دیگران فدا کردند.

 

وی افزود: ما از نوجوان 13 ساله تا کهنسال 63 ساله شهید دادیم به طوری که یکی از شهدا 18 ساله بود و در حین یک عملیات خود را روی سیم خاردار می اندازد تا بقیه رد شوند.

 

کفراشی تصریح کرد: شهدا تعقل، فهم و شعور مثال زدنی داشتند و نامه هایشان گویی همین الان نوشته شده است و پس از 30 سال هنوز تازگی دارد.

 

وی با بیان اینکه دینداری، جوانمردی و تعقل سه ویژگی بزرگ شهدا است، اظهار کرد: متاسفانه آموزش و پرورش با گذشت 26 سال از جنگ هنوز اطلاعات کامل از شهدای فرهنگی و دانش آموز ندارند در این راستا می خواهیم اطلاعات شهدا را جمع آوری کنیم و در یک موزه الکترونیکی در سامانه جامع در دسترس عموم قرار دهیم.

 

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات ما این بود بسیاری از شهدا هیچ ارتباطی با آموزش و پرورش نداشتند، اظهار کرد: در همین راستا تصمیم گرفتیم کارت شناسایی شهدا را داشته باشیم که بخشی از آن آماده شده است و رونمایی می شود

 

در پایان این مراسم، از خانواده های شهید سلیمی جهرمی، شهید صباغ، شهید رضایی، شهید طباطبایی و شهید همت تجلیل شد و از کارت شناسایی شهید همت با حضور وزیر آموزش و پرورش و پسر این شهید بزرگوار رونمایی شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 446329

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha