رزرو هتل ها بدون مشخصات مسافر غیرقانونی است

خبرگزاری شبستان: معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: رزرو بدون نام و مشخصات مسافر (سفید) توسط هتل ها و مراکز اقامتی غیرقانونی است و با متخلفان به طور جدی برخورد می شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، مرتضی رحمانی موحد، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و رییس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در نشست خبری با موضوع تشریح اقدامات ستاد هماهنگی خدمات سفر برای تعطیلات نوروز اظهار کرد: برنامه های این ستاد برای 25 اسفند تا 15 فروردین ماه تنطیم شده است و براین اساس کمیته هایی از جمله امنیت، بهداشت، خدمات، اسکان، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی، آمار، و نظارت و بازرسی تشکیل شد.


وی از برگزاری مانور بزرگ خدمات سفر و رزمایش ترافیک در روز دوشنبه (پس فردا) با همکاری پلیس راهور در تهران خبر داد و گفت: در سال جاری 470 واحد خدمات و تاسیسات گردشگری برای اقامت در اماکان رسمی به ظرفیت های قبلی اضافه شده است.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به نظارت های انجام شده برای آماده سازی امکانات و خدمات سفر، افزود: نظارت ها در دو سطح سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و خارج از آن صورت می گیرد و بر این اساس نظارت ها از اواسط بهمن ماه به طور گسترده با اعزام ناطران به تمامی نقاط کشور آغاز شده و تاکنون حدود 80 درصد آسیب ها و مشکلات شناسایی و مرتفع شده است.

رییس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با بیان اینکه رزرو تمامی هتل ها و مراکز اقامتی باید با نام و مشخصات مسافر باشد، تصریح کرد: به طور جدی به برخی هتل ها و مراکز اقامتی هشدار داده شده است.

وی تصریح کرد: اماکن غیرمجازی که در چارچوب نظارت سازمان میراث فرهنگی قرار ندارند مورد تایید این سازمان نیست، چرا که این اماکن به صنعت گردشگری آسیب جدی وارد می کند و باید توسط مراجع قضایی و نظاراتی با آنها به شدن برخورد شود.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی گفت: نظام رزرواسیون و تنظیم تورهای سفر به دلیل آنکه امکانات خدماتی در حد معمول نیست دچار آسیب شده است و سازمان هواپیمایی نیز در مواردی از جمله قیمت گذاری، چارترها و کنسلینگ گلایه مند است.

رحمانی موحد افزود: اخیرا یکی از مسئولان هواپیمایی اعلام کرده که موضوع بلیت هواپیما در قالب تور به موسسات دارای بند ب (دفاتر خدمات گردشگری و جهانگردی) محول شده که غیرمنصفانه است؛ چرا که بخشی از فعالیت تورسازی دفاتر به امکانات حمل و نقل باز می گردد.

وی ادامه داد: وقتی امکانات به طور مشخص در اختیار برخی دفاتر خاص قرار می گیرد و صندلی ها پیش فروش می شود مشکلاتی را بوجود می آورد.

رییس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با اشاره به آغاز گفت و گوهای نزدیک این ستاد با سازمان هواپیمایی کشوری، خاطر نشان کرد: تلاش می کنیم در ابتدای سال آینده طی همکاری بین بخشی مشکلات مربوط به موضوع چارترها را رفع کنیم.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی گفت: طرح نوروز 1394 از آذرماه امسال به دستگاه ها ابلاغ شده و تاکنون نیز بیش از یکهزار و 200 جلسه مربوط به نوروز در همه سطوح ستادها و استان ها برگزار و گزارش ها به ستاد مرکزی ارسال شده است.

رحمانی موحد افزود: با هماهنگی شهرداری های سراسر کشور امکان اقامت مسافران عبوری در پارک ها و محل هایی برای کمپینگ پیش بینی شده است.

وی به مسافران نوروزی توصیه کرد که از اماکن رسمی و سرپناه های مسقف و مطمئن برای اقامت استفاده کنند، چرا که مواردی از جمله نزولات جوی مسافران را به مخاطره می اندازد.

رییس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با بیان اینکه تمام تلاش این ستاد هدایت مردم از اسکان بدون سقف به سمت اسکان مسقف بوده و طرح خانه مسافر نیز با این هدف صورت گرفته، ادامه داد: با این حال برخی استان ها در تعطیلات نوروزی اعلام می کنند که ظرفیت های آنها در این روزها تکمیل نمی شود و مردم نوع دیگری اقامت را ترجیح می دهد که این موضوع باید با فرهنگ سازی و کمک رسانه ها حل شود.

رحمانی موحد درباره خدمات رفاهی به مسافران نورزی از جمله سرویس های بهداشتی گفت: 11 هزار و 826 سرویس بهداشتی فعال در تمامی مسیرهای داخلی برای تعطیلات نوروزی پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه در سال جاری، سرویس های بهداشتی سیار برای مسیرهای پرتردد کشور در نظر گرفته شده است، افزود: سرویس بهداشتی باید توجیه اقتصادی داشته باشد و در کنار آن خدمت را توجیه کند و در این چارچوب سازمان حمل و نقل همکاری مطلوبی دارد.

رییس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر درباره بنزین سفر برای نوروز 1394 اظهار کرد: برای نوروز 1393 بنزین در برنامه ستاد سوخت قرار نداشت و تصور می کنم امسال هم جزو برنامه های این ستاد نباشد.

رحمانی موحد درباره مبنای آمارهای سفرهای نوروزی گفت: دو پایه آماری برای نوروز شامل اقامت و بازدید از مراکز تاریخی، فرهنگی و گردشگری است که دوره اعلام این آمارها هر سه یا چهار روز یک بار خواهد بود.

وی با اشاره به آغاز همکاری با مرکز آمار ایران برای تهیه نظام جامع آماری گردشگری گفت: کمیته ای برای مطالعه فعالیت های انجام شده در گذشته تعیین شده و امیدواریم در سال آینده با کمک مرکز آمار به چارچوب مشخصی در بخش های مختلف برسیم.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی درباره شمار گردشگران ورودی و خروجی کشور در 9 ماهه ابتدایی سال جاری گفت: در این مدت، سه میلیون و 900 هزار گردشگری ورودی و پنج میلیون و 600 هزار خروجی با احتساب ایام اربعین ثبت شده است.


پایان پیام/

کد خبر 446302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha