نقشه های دیجیتالی گلزار شهدا برای زیارت در فضای مجازی تهیه می شود

خبرگزاری شبستان: مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان با بیان اینکه شهادت آرزوی دیرینه همه جوانان و مومنین است، از تهیه نقشه های دیجیتالی گلزار شهدا برای زیارت در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، ابراهیم طاهرنژاد، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان عصر امروز(20 اسفند) به مناسبت فرا رسیدن 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا در نشستی خبری با اصحاب رسانه استان، با اشاره به نامگذاری این روز به اسم مبارک شهدا، گفت: از آنجا که نیاز یک روز خاص به نام شهدا همواره در تاریخ احساس می‌شد، شورای عالی انقلاب فرهنگی با توجه به سالروز تاسیس بنیاد شهید در 22 اسفند 57، روز شهدا را در همین روز مورد تصویب قرار دادند که بهترین مناسب برای نامگذاری«روز شهدا» می توانست باشد.

وی موضوع شهید و شهادت را بسیار مهم دانست و اظهار کرد: نقش شهید و شهادت بسیار مشخص است و از این رو بنیاد شهید نیز در ترویج فرهنگ آن خوب عمل می‌کند.

 

شهادت آرزوی دیرینه همه جوانان و مومنین است

طاهرنژاد،  شهادت را آرزوی دیرینه همه جوانان و مومنین عنوان کرد و ادامه داد: شهید کسی است که ارنامه قبولی اش را از خداوند گرفته است .

وی با اشاره به اینکه شهید زنده است و هرگز نمی میرد و نزد خدای خود روزی می خورد، گفت: شهدا به شکست وپیروزی فکر نمی کردند بلکه آنان به نیت وعمل خویش می اندیشیدند.

طاهرنژاد، افزود: شهدا درس پرواز به ملکوتاعلی رااز شهدای کربلا آموختند وکسانی هستند که می توانند ره صد ساله را یک شبه طی کنند.

وی اضافه کرد: شهدا قدرت بخش و مایه اقتدار ما هستند و به ما درس عزت و وحدت را آموختند.

طاهرنژاد،  اذعان کرد: در فرهنگ شهید وشهادت ترس وبیم هیچ جایگاهی ندارد و شهید ه جز به خدا به چیزی نمی اندیشد.

وی با بیان اینکه شهدا برای ما الگوهای صلابت هستند، تصریح کرد: تکریم و دیدار از خانواده های شهدا باید جزو وظایف تک تک مسئولین و مردم باشد.

طاهرنژاد،  گفت: خانواده شهدا همواره مورد لطف خاص خداوند هستند و دعاهای آنان سریعتر به درجه اجابت می رسد.

وی خاطر نشان کرد: به برکت وجود خانواده های شهدا است که امروز  برنامه های جمهوری اسلامی ایران اجرایی می شود.

طاهرنژاد،  با بیان اینکه شهدا همواره راه را به ما نشان می دهند، به فرمایش حضرت امام(ره) که «خانواده شهدا چشم و چراغ ملتند» اشاره کرد و افزود: ما به وسطه نور شهدا می توانی را ه رااز بیراهه تشخیص دهیم.

 

شهدا بهترین معلم بصیرت هستند

وی در ادامه با تاکید بر اینک شهدا بهترین معلم بصیرت هستند، خاطر نشان کرد: شهدا با نثار جانشان این بصیرت را برای ما معنا کردند.

طاهرنژاد،  با تاکیدات مقام معظم رهبری بر بصیرت افزایی تاکید کرد و افزود: بهترین تابلو و راهنمای ما شهدا هستند.

وی اظهار کرد: امروز مرام و مسلک شهدا برای ما بهترین درس بصیرت است و بنیاد شهید  نیز بر همین اساس به فرمان امام خمینی(ره)تاسیس شد تا از خون و آرمان شهدا، پاسداری کند و نشان دهد که هیچ نهاد و سازمانی شایستگی خدمت به شهدا را ندارد.

طاهرنژاد، با بیان اینکه به فرموده امام خمینی(ره) «بنیاد شهید افضل نهادهاست، چون به افضل انسان ها خدمت می کند»، تصریح کرد: بنیاد شهید تاسیس شد تا با عظمت و عصمت از خون شهدا پاسداری کرده و با حفاظت و حراست از خون و آرمان های شهدا بتواند راه و مسیر آنان را به نسل آینده انتقال دهد.

وی ادامه داد: یکی ازوظایف بنیاد شهید این است که همواره توجه مسئولین و دست اندرکاران کشور را در هر لباس و مرتبه ای که هستند به اهمیت موضوع شهید و شهادت جلب کند تا مبادا به فراموشی روند.

طاهرنژاد،  اظهار کرد: باید بدانیم که خانواده شهدا هیچ مطالبه ای از مسئولین ندارند بلکه این ما مسئولان هستیم که بدهکار این خانواده ها می باشیم.

 

شهدا مسیر بی نیازی را طی کرده اند

وی با تاکید بر اینکه شهدا مسیر بی نیازی را طی کرده اند، افزود: این ما هستیم که به آنان نیازمندیم و باید حاجت های خود را ازدرگاه بی نیاز آنان طلب کنیم.

طاهرنژاد،  در ادامه 22 اسفند را با توجه به روزهای پایانی سال، بهترین فرصت دانست تا یکبار دیگر دیگر به شهدای خودافتخار کرده و با آرمان های آنان پیمان دوباره ببنیدم.

وی با اشاره به اینکه کوچه‌ها و خیاباهای ما مزین به نام شهدایی است که یاد وخاطره آنان را برای ما زنده و نورانی نگاه می دارد، افزود: در همه دنیا کهنه سربازانشان مورد احترام هستند در حالی که ایران مملو از سربازان جوانی است که هرگز از یادها محو نخواهند شد.

طاهرنژاد،  در ادامه طی آماری با بیان اینکه استان گیلان در مسیر پیروزی انقلاب و هشت سال جنگ تحمیلی سهم بزرگی داشته است، اعلام کرد: هفت هزار و یکصد شهید گیلانی، ۱۴ خانواده دارای سه فرزند شهید و بیشتر، ۱۴۶ خانواده با دو فرزند شهید، ۱۲۶ خانواده تک فرزند ذکور شهید و ۱۳ خانواده تک فرزند در گیلان ثبت شده اند.

وی استان گیلان را مردمی ولایتمدار، دیندار توصیف کرد که فرهنگ ناب شهید و شهادت را به جوانان خود انتقال داده است و گفت: سابقه شهادت در گیلان ریشه در تاریخی دارد که از دوران میرزا کوچک تا شهدای حرم امروز، ادامه داشته و به لطف حق تا ظهور حضرت مهدی(عج) ادامه خواهد داشت.

طاهرنژاد،  در ادامه به برگزاری برنامه های بزرگداشت روز 22 اسفند، روز شهدا اشاره و اذعان کرد: با تبلیغات محیطی صورت گرفته، برنامه تجلیل از خانواده شهدا عصر روز پنج شنبه(21 اسفند)، پیاده روی خانوادگی از ساعت 8 صبح روز جمعه(22 اسفند) از میدان شهرداری تا گلزار شهدای رشت، کاشت درخت به نام شهدا، دیدار با خانواده‌های شهدا، پخش برنامه‍های تبلیغی در صداوسیما و… از جمله برنامه های بنیاد شهید به مناسبت روز شهدا، است.

 

تهیه نقشه های دیجیتالی گلزار شهدا برای زیارت در فضای مجازی

وی همچنین در ادامه به ساماندهی گلزار شهدای گیلان اشاره و افزود: در گیلان یک هزار و 283 گلزار شناسایی شده است که از این تعداد یک هزار و 264 گلزار شهدای گیلان ساماندهی شده اند.

طاهرنژاد با اشاره به اینکه 98 درصد از گلزار شهدای گیلان ساماندهی شده است، اظهار کرد: 10 گلزار شهدا تاکنون ساماندهی نشده و 9 گلزار در دست اجراست.

وی از تهیه نقشه های دیجیتالی گلزار شهدا خبرداد و افزود: با تهیه این نقشه ها با اطلاعات و مشخصات کامل در فضای مجازی کاربران می توانند قبور شهدا را زیارت کنند.

 

پایان پیام/

کد خبر 445933

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha