به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، حافظ مهدیزاده، معلم جوان آذربایجان شرقی تمام اندوخته و حقوق چهارساله معلمی خود را صرف مدرسه سازی در یک روستای محروم کرد.
این خیر جوان و فداکار در جمع خبرنگاران با اشاره به نیت خود از احداث مدرسه روستایی اظهار کرد: چهار سال قبل در هنگام آزمون شغل معلمی با خدا عهد بستم که در صورت قبولی در این آزمون کار خیری انجام دهم.
وی ادامه داد: پس از قبولی در شغل معلمی در روستایی دورافتاده مشغول به تدریس و با وضعیت بد مدرسه دانش آموزان این روستا آشنا شدم.
مهدیزاده تاکید کرد: وضعیت نامطلوب ساختمان و امکان ریزش آوار مرا بر آن داشت تا عهد خود را مبنی بر انجام کار خیر با احداث این مدرسه انجام دهم و در این زمینه تمام حقوق 4 سال اشتغال خود را به این امر اختصاص دادم.
معلم فداکار آذربایجان شرقی گفت: برای ارتقای وضعیت این کودکان اگر لازم باشد جانم را نیز هدیه می کنم ولی کودکان روستاهای مجاور محل تدریس من نیز از وضعیت نامطلوب مکان آموزشی خود رنج می برند.
وی در ادامه به قرائت نامه ها و دلنوشته های کودکان این مدارس پرداخت که همراه با بغض وی و تاثر شدید خیران حاضر بود. کودکان در این نامه ها آرزو داشتند تا کف کلاس مدرسه کوچک روستایی آنان روزی کاشی باشد و از سقف کلاس دیگر آب چکه نکند.
علی آذرنژاد، مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی نیز با تقدیر از این عمل خیر تاکیدکرد: تکریم از خیرین مدرسه ساز که در سال های گذشته فعال شده اند و نیز خیرین متوفی و بازماندگان آنان در کنار این گونه حرکت های فداکارانه مورد توجه قرار دارد.
آذرنژادبا بیان اینکه آذربایجان شرقی در زمینه حضور خیران حضوری فعال دارد، اضافه کرد: :در حال حاضر یک هزار خیر مدرسه ساز در آذربایجان شرقی فعال هستند که امسال این تعداد افزایش نیز خواهد یافت.
مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی یادآورشد: مهم ترین مسئله ترویج سنت حسنه مدرسه سازی است و در حال حاضر خیرانی گمنام در جامعه هستند که خود مایل به این گمنامی هستند.
گفتنی است، خیران استان متعهد شده اند تا دو مدرسه در روستاهای همجوار محل تدریس این معلم فداکار احداث کنند.
پایان پیام/
نظر شما