تفکر نیروسازی برای تربیت نیروهای متعهد و متخصص در نظام، خروجی کانون ها است

خبرگزاری شبستان: سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي كاشان گفت: اعضای کانون ها سفیران دین و اخلاق و سربازان و افسران جنگ نرم هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان،‌علي مشربي، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان كاشان، شب گذشته در همایش نکوداشت بيست و دومين سالروز تأسيس كانون هاي فرهنگي هنري مساجد در كانون فرهنگي تربيتي الزهرا(س) این شهرستان با اشاره به تاسیس این کانون ها در سال 1371 گفت: مديران كانون هاي فرهنگي مساجد ستون خيمه كانون ها در زمينه هاي جذب جوانان و نوجوانان هستند.

 

وی،جامعه نگری و  رصد اوضاع و احوال کشور، به روز آمدی و فعالیت کانون ها در راستای جذب حداكثري نوجوانان و جوانان و اوقاف فراغت آنها در کانون ها را تاکید کرد و افزود:کانون ها با طیف وسیع این جمعیت جوان می توانند برنامه های خود را برای تقويت نظام جمهوری اسلامی ایران و مقابله باتهاجم فرهنگي اجرا كنند.

 

به گفته وي، امام جماعت مساجد، هيئت امناي مسجد، نمازگزاران و پايگاه بسيج به عنوان چهار ركن اصلي کانون ها هستند که تعامل، اتحاد و هماهنگی این ارکان با استفاده از نیروی جوان و آینده ساز کشور در اجرای برنامه ها موفقیت آمیز و هدایتگر و موثر خواهد بود.

 

 

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان كاشان، اقتصاد مقاومتي و سبك زندگي ایرانی اسلامي را از جمله مباحث ضروری در کانون ها ذکر کرد و گفت: رسالت کانون ها تبیین ارزش ها و معارف اسلامی است.

 

مشربی اظهارداشت:همانطور که مسجد قبل و بعد از انقلاب و دوران دفاع مقدس نقش مهمي را در سازماندهي و اعزام نيروهاي مردمي و شکل گیری تفکر بسیجی داشت امروز نیز با کانون های فرهنگی هنری آن سنگربانی جنگ نرم را دارد.

 

*فعالیت 165كانون فرهنگي هنري مساجد در شهرستان كاشان

 

وی با اشاره به فعالیت 6 كانون فرهنگي هنري مساجد کاشان تا سال 85 افزود: در حال حاضر 165 كانون فرهنگي هنري در این شهرستان فعالیت دارد كه به لحاظ كمي بعد از شهر اصفهان رتبه دوم استان اصفهان را به خود اختصاص داده است.

 

به گفته وي، 122 كانون کاشان شهري و 43 كانون روستايي است که 112 باب آن در بخش مركزي شهرستان، 19 كانون در بخش برزك، 15 كانون در بخش قمصر و 19 كانون در بخش نياسر است.

 

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان كاشان، فعالیت  6 كانون تخصصي کاشان با موضوعات ورزش، حجاب و عفاف، گردشگري، عقايد اسلامي، تئاتر و سلامت را خاطرنشان کرد و گفت:سه كانون ويژه نیز در دانشگاه علوم پزشكي ، اداره زندان و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي این شهرستان كاشان فعال است.

 

*فعالیت 105 باب كتابخانه باز و بسته 

 

مشربی تعداد كتابخانه هاي كانون هاي هنري مساجد شهرستان كاشان را 105 باب كتابخانه عنوان کرد و گفت: 57 كتابخانه از اين تعداد باز و 48 كتابخانه آن بسته با  110 هزار جلد كتاب است.

 

 وی تصریح کرد:شهرستان هاي كاشان و نجف آباد به عنوان دو منطقه ويژه استان اصفهان در بحث كانون هاي فرهنگي هنري مساجد محسوب مي شوند كه بودجه مستقل كانون هاي فرهنگي اين دو شهرستان علاوه بر بودجه استانی مستقيم از تهران نیز به اين دو شهرستان تخصيص داده مي شود.

 

 *کسب رتبه برتر کشوری کانون های کاشان طی سه سال اخیر

 

مشربي، کسب رتبه اول و دوم کشوری برتر كانون هاي فرهنگي هنری مساجد كاشان طي سه سال اخیر را یادآور شد.

 

وی با تاکید بر اینکه  مديران كانون هاي فرهنگي هنري مساجدكاشان بدون دريافت دستمزد و بدون هيچگونه چشمداشتي فعاليت مي كنند، افزود:کانون ها دارای ظرفیت های بالقوه فراوانی در جبهه فرهنگی است که بسیاری از آن عملیاتی نشده است.

 

به گفته وی،استفاده از ظرفیت نیروی جوانی كه براي اقامه نماز به مساجد مي آيند با گشاده رويي و روي باز در جذب كانون هاي فرهنگي  به ویژه از طریق واگذاري مسووليت و اعتبار بخشی به آنها در مسجد رسالت اصلی کانون ها است.

 

گفتنی است، همايش نكو داشت بيست و دومين سالروز تأسيس كانون هاي فرهنگي هنري مساجد، توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي كاشان و با همكاري امور كانون ها فرهنگي هنري مساجد این شهرستان و با حضور حجت الاسلام رمضانعلی معتمدی،‌ مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان، ائمه جماعت و رابطين و فعالان كانون ها در كانون فرهنگي تربيتي الزهرا(س) شهرستان كاشان برگزارشد. 

 

پایان پیام/

کد خبر 445722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha