به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، اسلامیان، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور در دومین همایش جهت گیری های اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با رویکرد اقتصاد مقاومتی که در سالن مرکز همایش های برج میلاد در حال برگزاری است، گفت: در حوزه اقتصاد و صنعت 5 اقدام غیرمنطقی رخ داد که به واسطه آن مشکلاتی در این حوزه ایجاد شد.
وی با اشاره به اهمیت انرژی در صنعت، افزود: با اجرای هدفمندی یارانه ها مزیت انرژی تحت تاثیر قرار گرفت و این مزیت از صنعت گرفته شد.
اسلامیان با بیان اینکه برنامه ها و طرح های صنعتی در برهه ای مورد غفلت واقع و با مشکلاتی مواجه شد، خاطرنشان کرد: طبق برنامه چهارم و پنجم صراحت قانونی است که در زمان تورم نرخ ارز را باید با ان هماهنگ کرد و بین بد و بدتر باید بد را انتخاب کرد و نرخ ارز را افزایش داد و متاسفانه این مدل در وقوع تورم رعایت نشد و باعث شد تا تولیدکنندگان داخلی آسیب ببینند.
وی تحریم را از دیگر عوامل تاثیرگذار در رشد اقتصادی کشور برشمرد و افزود: اتفاقاتی که رخ داد یک چرخه منفی در اقتصاد و تولید کشور ایجاد کرد.
اسلامیان با اشاره به برنامه ها و اقدامات دولت در زمینه تورم اذعان داشت: اینکه دولت عبور از تورم را هدف قرار داده برای یک مرحله لازم و ضروری است و در مرحله بعدی باید عبور از رکود را مورد توجه قرار دهد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور با بیان اینکه بیکاری عمده ترین معضل اجتماعی و اقتصادی کشور است، تصریح کرد: در حال حاضر هفت میلیون بیکار در ایران وجود دارد و باید در برنامه ها و هدفگذاری ها به این موضوع توجه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه ما به عنوان بخشی از اقتصاد عبور از رکود را باید هدف قرار دهیم، یادآور شد: وقتی می توانیم از رکود عبور کنیم که برنامه ها و طرح های کاربردی و عملیاتی در این حوزه ارایه دهیم.
اسلامیان تاکید کرد: در اقتصادی که رکود حاکم باشد مالیات افزایش نمی یابد بلکه با سیر نزولی مواجه خواهد شد در حالی که در اقتصاد ایران عکس این موضوع در حال اتفاق است و شاهد افزایش مالیات ها هستیم.
پایان پیام/
نظر شما