تبلیغ چهره به چهره موثرترین شیوه تبلیغ ارزش های دینی جوانان است

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، تبلیغ چهره به چهره را موثرترین و بهترین شیوه تبلیغ و اثرگذارترین روش آموزش برای ارزش های دینی نسل جوان جامعه دانست. <BR> <BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، عصر روز گذشته (18 خرداد) در جلسه ستاد طرح چهره به چهره استان که با حضور ناظر طرح چهره به چهره ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور برگزار شد، اظهار کرد: چهره ها همانطور که از نظر روانشناسی با یکدیگر متفاوت هستند در ذوق و سلیقه ها نیز با هم فرق دارند و هیچ انسانی به مشابه دیگر نیست.

 

وی ادامه داد: انسان تغییر پذیر و به دنبال تنوع است که این تغییر به صورت صعودی یا نزولی صورت می گیرد که باید باید برای رشد صعودی انسان ها تلاش کرد.

 

حجت الاسلام ابراهیمی اظهار کرد: مربی در طرح چهره به چهره باید مطاله را برای محیط یعنی متربیان آماده کند نه باورهای خود را به محیط تحمیل کند.

 

این مسئول فرهنگی اضافه کرد: مربی نباید به گونه ای رفتار کند که متربیان احساس صمیمت با وی نداشته باشند که در غیر اینصورت کار و زحمت مربی به بیهوده می رود.

 

وی بیان کرد: تجدید نظر درباره مربیان، ارائه شرح وظیفه، برگزاری جلسات به صورت مستمر و کارگاهی و بهره مندی از نظرات و مطالب مفید برای هر چه بهتر برگزار شدن جلسات طرح چهره به چهره مثبت و مفید است.

 

رییس طرح چهره به چهره مازندران با بیان اینکه تبلیغ چهره به چهره موثرترین و بهترین شیوه تبلیغ و اثرگذارترین روش آموزش برای ارزش های دینی بین نسل جوان جامعه است، تصریح کرد: کار در طرح چهره به چهره به صورت غیر مستقیم است که می توان به راحتی جوانان را به مساجد و مسائل دینی جذب نمود.

 

وی با تاکید بر آسیب شناسی و رصد کار ها در این طرح، تاکید کرد: باید به نمود و خروجی ها توجه ویژه داشت.

 

حجت الاسلام ابراهیمی بیان کرد: کار فرهنگی پیچیده است و کار سخت افزاری نیست بلکه نرم افزاری است و شرکت در طرح چهره به چهره باید هدفمند باشد و به ایده ها و نظرات جدید و و انعکاس آنها برای تصمیم گیری های کلان اهتمام ویژه داشت.

 

وی، شناخت درست هدف زندگی، شناخت درست نقش دین در زندگی، شناخت درست جایگاه حکومت اسلامی، شناخت درست پیامد های ضعف دین در زندگی، شناخت درست عوامل اثرگذار در تربیت، شناخت درست نقش خود فرد در سعادت و شقاوت خویش، اصلاح نگرش و باورهای دینی و کسب تلقین مثبت نسبت به دین، تقویت ایمان و رفتار دینی و شناخت درست مسئولیت اجتماعی یک انسان متدین در زندگی را از اهداف طرح اعتقادی فرهنگی چهره به چهره برشمرد.

محمد فوقی، دبیر طرح چهره به چهره مازندران نیز گفت: این طرح در ارتباط با نسل جوان و جذب به مساجد و همچنین ارتقاء باورهای دینی جوانان بسیار مثبت است.

 

وی با اشاره به استقبال نسل جوان از این طرح، تصریح کرد: تعداد حلقه های طرح و همچنین مربیان و متریان در استان مازندران در حال افزایش است.

 

فوقی، طرح چهره به چهره را حرکتی ارزشمند برای بارور ساختن تفکرات جدید و باورهای دینی و اهداف عالی دین اسلام دانست.

 

حیدر رحمانی مجد، مجری طرح چهره به چهره مازندران، نیز طی سخنانی با مفید دانستن این طرح به ارائه گزارشی از آغاز طرح و برنامه های اجرا شده و آینده در استان مازندران پرداخت.

 

پایان پیام/
 

 

کد خبر 44547

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha