۶۰ درصد از کانون های کرمانشاه روستایی هستند

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، اعلام کرد: از مجموع کانون های راه اندازی شده در استان، ۱۸۵ باب شهری و ۲۷۴ باب روستایی است که ۴۰ درصد آن به نقاط شهری اختصاص دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، طیب صفری، امروز(18 اسفند) در آئین نگوداشت 22 سالروز تأسیس ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در تالار انتظار کرمانشاه، اظهار کرد: از مجموع یک هزار و 211 باب مسجد موجود در استان کرمانشاه 459 باب دارای کانون فرهنگی هنری شده اند.

 

وی ابراز کرد: این میزان معادل 38 درصد از مساجد موجود در استان است که بر طبق سند چشم انداز پنجم توسعه، 13 درصد از برنامه جلوتر هستیم.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، بیان کرد: از مجموع کانون های راه اندازی شده در استان، 274 باب روستایی و185 باب شهری است که 60 درصد آن به مناطق روستایی اختصاص دارد.

 

صفری، با اشاره به تأسیس کانون در روستاهای مرزی و شهرستان های دورافتاده، خاطرنشان کرد: از مجموع کانون های فعال در استان 29 باب تخصصی است و تعداد کانون های مصلی که در کنار مساجد جامع به فعالیت می پردازد به 14 باب می رسد.

 

وی با اشاره به ایجاد 10 خانه فرهنگ دیجیتال در کانون های مساجد استان، راه اندازی 2 کانون درمراکز دانشگاهی، فعالیت 29 خانه نور درمساجد، فعال کردن 680 مرکز مجری طرح تلاوت نور، راه اندازی 120 باب کتابخانه مخزن دار دارای مجوز با احتساب 91 باب کتابخانه شهری و 29 باب روستایی، ایجاد 133 باب کتابخانه بازو10 مرکز شکوفه های بهشت(مهدهای قرآنی) را از فعالیت های شاخص این نهاد برشمرد.

 

این مقام مسئول، در ادامه عنوان کرد: از تعداد 220 باب مسجد موجود در شهر کرمانشاه 146 کانون راه اندازی شده است که سهم کانون ها در مرکز استان 32 درصد است.

 

صفری در خصوص اهم برنامه های این نهاد در سال جاری با محوریت توسعه کیفی برنامه های کانون ها، اظهار کرد: اجرای طرح اوقات فراغت در 420 کانون، برگزاری جشنواره قرآنی مدهامتان با شرکت 500 نفر در هفت رشته به عنوان یکی از نه استان کرمانشاه اجرا کننده بخش خواهران این جشنواره، برگزاری اردوهای آموزشی، زیارتی و تفریحی اندیشه های آسمانی، کنگره نخبگان روستایی و بیش از 120 اردوی زیارتی تفریحی از جمله این اقدامات است.

 

وی به اجرای طرح 1448 در کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اشاره و خاطرنشان کرد: کانون ها در این طرح قرآنی بسیار خوب ورود کردند و با وجود اینکه سهم استان 33 کلاس بود این تعداد به 110 کلاس با آموزش 2 هزار و 200 قرآن آموز افزایش یافت.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، در ادامه تجلیل از قاریان و برگزیدگان طرح تلاوت نور، دوره مدیران کانون های تازه تأسیس، دوره کارآفرینی، تقدیر از برترین های اوقات فراغت و جشنواره مدهامتان را از دیگر برنامه های انجام شده عنوان و ابراز کرد: تاکنون مضاف بر اقلام فرهنگی توزیع شده بین کانون ها، بیش از 6 میلیارد ریال به این مراکز کمک شده است.

 

صفری، بیان کرد: طی انعقاد تفاهم نامه ای مشترک با آموزش و پرورش در خصوص نهضت سوادآموزی سال گذشته یک هزار نفر و امسال قریب به 4 هزار نفر را باسواد کرده ایم که در این زمینه کانون های مساجد ارگان پیشتاز مشارکت کننده در امر سوادآموزی بوده است.

 

وی اجرای طرح های استانی، تشکیل واحد خواهران، شرکت در جشنواره های جوانان مساجد، حمایت از پایان نامه های ارشد و دکتری با موضوع مسجد و همچنین تدوین نشریات و وبلاگ با این محوریت را مورد اشاره قرار داد و ابراز امیدواری کرد: روزی تمام مساجد ما دارای کانون و کتابخانه شوند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 445337

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha