به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، محمد بطحایی، معاون توسعه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری پیش از ظهر خود گفت: یکی از چالش هایی که همواره آموزش و پرورش و فرهنگیان با آن روبرو بودند بحث بیمه طلایی فرهنگیان بوده است.
وی با اشاره به تفاهم آموزش و پرورش با بیمه آتیه سازان حافظ افزود: مراکز درمانی این بیمه در ابتدا 3300 بود اما اکنون به 8800 مرکز درمانی ارتقا یافته است.
بطحایی با بیان اینکه تعرفه های پزشکی در بیمه طلایی فرهنگیان افزایش یافته است، اظهار کرد: با توجه به اینکه خدمات بیمه سلامت رو به افزایش است ضرورتی ندارد دامنه خدمات بیمه تکمیلی فرهنگیان را افزایش دهیم لذا نوع خدمت بیمه فرهنگیان متناسب با بیمه سلامت باید تغییر کند.
معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: 4 نوع خدمات برای بیمه تکمیلی فرهنگیان در قالب 4 بسته داریم که در بسته اول خدمات دندانپزشکی و عینک و خدمات درمانی نامحدود ارایه می شود و در بسته های پایین تر خدمات محدودتر شده است.
وی تاکید کرد: هزینه های بسته های بیمه طلایی فرهنگیان با یکدیگر فرق دارد به طوری که در بسته شماره 3 هزینه برپایی وجود ندارد و از بیمه سلامت استفاده می کند.
معاون توسعه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اسکان نوروزی اظهار کرد: امکانات نوروزی در سال 93، 15 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: تعداد 11 هزار مدرسه و 180 مرکز رفاهی و 34 هزار کلاس درس در نوروز 94 به صورت ویژه به فرهنگیان خدمات ارایه می دهد.
بطحایی افزود: رزرو اینترنتی اسکان فرهنگیان از دهم اسفند آغاز و تا 20 اسفند آغاز ادامه دارد و از تاریخ 28 اسفند پذیرش و اسکان صورت می گیرد.
وی یادآور شد: فرهنگیانی که بعد یا قبل از موعد تعیین شده خواهان اسکان هستند می توانند با مراجعه حضوری به این امکان دست یابند.
به گفته وی، 6 میلیارد تومان به صورت کمک به استان ها در کنار درآمدهایی که آنان دارند برای تجهیز امکانات نوروزی داده شده است و فرهنگیان نظرات، پیشنهادات و امکانات خود را می توانند با شماره تلفن 11- 8228710 در میان بگذارند.
وی با اشاره به ارایه تسهیلات خودرو به فرهنگیان توسط بانک سرمایه اذعان کرد: طی تفاهم نامه ای با بانک متبوع تسهیلات خودرو به صورت لیزینگ از 20 میلیون تا 200 میلیون تا سود 15 درصد ارایه می شود.
وی از یکپارچه سازی حساب مدارس از فروردین 94 خبر داد و گفت: در برخی از مدارس به نام کمک های مردمی در حق مردم اجحاف می شود اما با یکپارچه سازی این نظارت به وجود می آید که کمک های مردمی کجا هزینه می شود.
بطحایی با اشاره به اجرای طرح بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان تصریح کرد: سازمان مدیریت با بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان موافقت کرده است و امسال 25 هزار فرهنگی بازنشسته می شوند که ما 20 هزار بازنشسته و 5 هزار را پیش از موعد بازنشسته می کنیم.
وی از راه اندازی مراکز اسکان ویژه بیماران صعب العلاج خبر داد و گفت: تا پایان خرداد سال 94، 10 مرکز اسکان ویژه بیماران صعب العلاج فرهنگی راه اندازی می شود و خدمات رایگان ارایه می دهد.
وی در پاسخ به پرسش سوال فوق العاده شغل فرهنگیان اظهار کرد: با آغاز سال تحصیلی جاری به تدریج به سمتی رفته ایم که از حداکثر امکان بند 5-64 استفاده کنیم از یک ماه و نیم بخش آموزگاران ما در آموزش و پرورش از این مزایا استفاده می کنند و فوق العاده شغل دارند و تا ماه آینده دیگر همکاران ما از فوق العاده شغل بهره می برند.
بطحایی با بیان اینکه رتبه بندی فرهنگیان باید در دستور کار دولت قرار گیرد، تصریح کرد: رتبه بندی فرهنگیان در 4 رتبه است که با توجه به رتبه ها فوق العاده شغل افزایش می یابد و اگر هیئت دولت تصویب کند فرهنگیان رتبه اول 70 درصد فوق العاده شغل اضافه خواهند گرفت اما چه مدرک تحصیلی در رتبه بندی بیاید بستگی به آیین نامه هیئت وزیران دارد.
بطحایی با بیان اینکه بخشی از مطالبات فرهنگیان تا هفته آینده پرداخت می شود، اذعان کرد: بیشترین مطالبات مربوط به پاداش بازنشستگی فرهنگیان است که به مبلغی حدود یک هزار میلیارد نیاز است. انشاالله در اوایل سال آینده در هفته معلم این مطالبات پرداخت می شود.
بطحایی درباره استخدام مربیان پیش دبستانی تصریح کرد: بارها گفته ایم استخدام پیش دبستانی در گروی ردیف های استخدامی است و سازمان مدیریت گفته است سهمیه استخدامی در سال 90-91 پر شده است و ما نمی توانیم فردی را در آموزش و پرورش استخدام کنیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: طبق یکی از بندهای قانون دانشگاه فرهنگیان می تواند پنج هزار استخدم از فارغ التحصیلان دیگر دانشگاه ها داشته باشد لذا ما با انتشار فراخوانی و برگزاری یک آزمون نیرو استخدام خواهیم کرد و نیروها پس از استخدام یک دوره یک ساله آموزش در دانشگاه فرهنگیان می بینند البته اولویت استخدام با مربیان پیش دبستانی است.
وی درباره ورود تبلیغات به مدارس اظهار کرد: مدرسه طوری نیست که در و دیوارش را تبلیغ چیپس و پفک بچسانیم چرا که تاثیر سوء یادگیری دارد و تبلیغات در مدارس به معنای آنچه که در شهر مرسوم است، نیست بلکه ما با نگاه اقتصادی استفاده بهینه می خواهیم از منابع کنیم.
پایان پیام/
نظر شما