به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، سید عبدالکریم رضوی، رئیس هیئت مدیره صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری کشاورزی امروز (18 خرداد) در نشست جمعی از مدیران آذربایجان شرقی خواستار نگرش همه جانبه و توسعه گرایانه مبتنی بر فرهنگ اسلامی و تعاون به امور تولیدی شد.
رئیس هیئت مدیره صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری کشاورزی با بیان اینکه در حال حاضر تلاش مدیران اقتصادی در بخش کشاورزی بر رفع مشکلات فعالان بخش کشاورزی متمرکز شده است، گفت: با وجود تمام تلاش های صورت گرفته و تخصیص منابع بانکی، برخی مشکلات در این زمینه ادامه دارد.
رضوی با تاکید بر توسعه فرهنگ تولید و مصرف بهینه در جامعه، اظهار کرد: فرهنگ اسلامی و ایرانی کار و تولید که در گذشته به صورت پررنگ در جامعه وجود داشت، باید امروز نیز در جامعه تسری یابد.
وی ادامه داد: این فرهنگ در گذشته حلال بسیاری از مشکلات بود و بزرگان و کسبه با این رویکرد دینی با همدیگر معامله می کردند.
رئیس هیئت مدیره صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری کشاورزی بر ضرورت اعتماد افزایی میان مشتریان و بانک ها تاکید کرد و گفت: خوش حساب بودن و برگشت تسهیلات در موعد مقرر یک تعهد دینی، اخلاقی و قانونی است که باید رعایت شود.
رئیس هیئت مدیره صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری کشاورزی افزود: با هدف حمایت از صندوق های محلی توسعه کشاورزی 12 صندوق توسط بانوان کشاورز به صورت خرد تاسیس شده و امسال تعداد این صندوق ها افزایش یافته و در شهرها 27 صندوق تاسیس می شود.
وی گفت: در راستای تاسیس این صندوق ها، سهم دهی به استان ها منظور نشده و هر استان بنابه توانایی می تواند این صندوق ها را تاسیس کند که در این راستا حمایت لازم نیز صورت می گیرد.
مسعود محمدیان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه بر رفع مشکلات بخش تولید کشاورزی و اشتغال زایی در سال جهاد اقتصادی تاکید کرد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه تشکل های کشاورزی عملکرد خوبی در عرصه تولید محصولات کشاورزی دارند، گفت: تولید محصولات فراوری شده و بسته بندی محصولات کشاورزی در کنار توجه به صنایع تبدیلی از مزیت های تشکل های کشاورزی استان است.
وی ادامه داد: با اجرای هدفمندی یارانه ها و حذف برخی یارانه ها، فعالان بخش کشاورزی با قدرت وارد شده و عملکرد خوبی در هدایت تولید داشته اند.
وی گفت: سالانه 4 میلیون و 900 هزار تن محصولات کشاورزی تولید می شود که با توجه به مازاد بودن، بخش قابل توجهی از این محصولات به خارج از استان صادر می شود.
پایان پیام/
نظر شما